Mască de față: beneficii pentru ten înainte de petrecere

14

Mască de față – între îngrijire și răsfăț pentru ten

Tenul nostru are mare nevoie de îngrijire și atenție. Trebuie să avem un adevărat ritual de îngrijire. Acesta poate fi adaptat în funcție de nevoile tenului pe moment. Sunt mereu în căutare de produse minunate pentru tenul meu. Măștile de față nu îmi lipsesc din îngrijire. Și le consider momente de răsfăț pentru ten, dar și me-time, de care am mare nevoie.

În aceste zile, aleg să-mi răsfăț tenul cu o mască de față de la 7th Heaven. Am fost surprinsă de diversitatea de măști oferită de acest brand. Lucru care mă bucură nespus, pentru că sunt o mare iubitoare de măști de față. Acestea pot fi comandate de pe eMag.

*Măștile de față 7th Heaven reprezintă tratamente de înfrumusețare. Pe bază de ingrediente naturale, sunt eficiente pentru toate tipurile de ten. Compania luptă împotrivă testării produselor pe animale. Tratamentele sunt cruelty free. 

Beneficiile folosirii unei măști de față înainte de petrecere

Un ten îngrijit trece mai ușor peste momente lungi de oboseală. Însă înainte de o petrecere, nu reușim să ne odihnim suficent. Nu ne dorim ca tenul nostru să reflecte acest detaliu. Așa că un răsfăț bun al tenului te poate scăpa de aspectul neplăcut.

  • hidratare intensă în timp scurt

Tenul obosit este un ten uscat. Cu cât mai hidratat este, cu atât va părea mai sănătos și mai tânăr. Măștile de față cu rol de hidratare au puterea de a hidrata eficient tenul într-un timp foarte scurt.

mască de față

  • ten luminos și piele mai fermă

Din cauza oboselii, a agitației sau a vârstei, mici riduri încep să apară. Ele sunt și mai evidente când tenul e obosit. E nevoie doar să găsești masca tratament potrivită. În scurt timp, ele se vor estompa și tu te vei bucura de un ten mai tânăr.

mască de față

  • tratare mici imperfecțiuni

Alimentația, menstruația, dereglările hormonale favorizează apariția punctelor negre, coșurilor sau petelor pe față. Ideal ar fi un tratament cosmetic pentru tratarea lor, dar ce bine că ai la îndemână un tratament rapid. Măștile de față cu cărbune și cele exfoliante pot face minuni cu tenul tău.

mască de față

  • ten fin și curat

Îți place senzația de ten fin, curat în profunzime, sănătos? Ar fi bine să folosești constant și consecutiv măștile de față potrivite. Comandă-le din timp, e bine să le ai la îndemână când ai nevoie de ele.

Mască de față – pentru un ten fericit

Îngrijirea tenului trebuie să o fie o prioritate. Nu necesită chiar atât de mult timp cum am putea crede. În plus, pentru senzația de bine de după îndepărtarea măștii, consider că merită. Produsele de îngrijire se absorb mult mai bine și tenul reacționează mai rapid. Machiajul se aplică mai ușor și e nevoie de mai puține produse pentru ascunderea imperfecțiunilor.

Eu, de multe ori, îmi aplic masca și continui treburile prin casă. Când am timp, îmi place să aplic masca, să aprind lumânări și să ascult muzică până își face efectul. Trebuie să ne găsim mereu timp pentru îngrijire. Ne simțim bine știind că am făcut un lucru benefic pentru noi. Iar tenul nostru ne va mulțumim rezultatele nu vor întârzia să apară!

mască de față

Tu obișnuiești să îți răsfeți tenul cu diverse măști de față? Cât de importantă este pentru tine aplicarea unei măști de față constant? 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

  1. In ultimele trei zile m-am rasfata cam mult, mi-am aplicat doua astfel de masti si in ajun de An Nou o voi aplica pe a treia. Nimeni nu va putea intrece luminozitatea tenului meu, mai ales ca nu va mai fi in incapere alta femeie in afata de mine :))

  2. In ultima vreme nu am mai pus asa mare accent pe mastile pentru ten. De la 7th Heaven nu am mai folosit niciuna de cativa ani. Mi-a placut foarte mult gama aceea aurie de masti servetel inspirate dupa cele coreene. Formulate foarte fain si chiar eficiente.

  3. cristina dragomir on

    am mai folosit si eu din mastile acestea, dar vad multe noi, pe care nu am avut placerea sa le incerc pana acum. Oricum, eu apelez la masti mai rar decat ar trebui.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vizitează Bucovina
Vizitează Bucovina în vacanța de iarnă

Vizitează Bucovina și redescoperă frumoasa țară Vizitează Bucovina a fost îndemnul meu dintotdeauna. Când cineva mă întreba unde să meargă...

Close