Admiră toamna din locuri de camping din România

12

Locuri de camping din România – vacanța de toamnă

Se anunță o toamnă caldă și frumoasă. Trebuie să profităm de zilele de toamnă și să evadăm în natură. Toamna ne aduce peisaje de poveste. Ar fi păcat să le ratăm, mai ales dacă vremea e bună. Frumusețea primăverii am ratat-o datorită pandemiei. Toamna trebuie să recuperăm. În plus, zilele la job sau școală trec mai repede când weekend-ul e programat pentru mini-vacanță.

Nimic nu ne încarcă mai tare cu energie decât ieșirile în natură. Departe de agitație, gălăgie, aglomerație, reușim să fim aproape de cei dragi, la propriu și sufletește. Avem posibilitatea de a comunica mai mult și de a ne reuni cu familie.

De ce să alegi locuri de camping în România?

De ce nu? Avem o țară minunată și multe locuri de vizitat. Există câteva locuri de camping în zone deosebite, unde toți trebuie să ajungem. Chiar dacă ați fost deja în zonă, vă asigur că de fiecare dată, veți privi zona cu alți ochi.

În plus, în starea actuală, nu prea putem părăsi țara fără un test negativ. Pentru două-trei zile de relaxare, nu cred că merită disconfortul testului și suma de bani/familie. Cu acei bani, poți închiria o rulotă sau achiziționa un cort spațios care va fi util și pe viitor.

Muntele – minunea toamnei

Deși ador marea, pentru toamnă muntele este mai spectaculos. Așa că, vă recomand pentru o evadare de weekend, zonele muntoase. Sigur aveți în apropierea localității de reședință, munți care merită explorați. Și ei vă vor răsplăti cu un tablou de toamnă de vis, mai ales dacă veți porni în drumeții.

Culorile calde ale toamnei ne vor relaxa mintea și ne vor energiza. Ne vom aminti de aceste zile în natură când frigul iernii ne va ține în casă.

Mâncarea în natură

Întotdeauna, mâncarea este mai delicioasă savurată în natură. Alege să prepari lucruri mai simple. Peisajul de toamnă le va da o aromă aparte. Iar pentru ca toți să se simtă ca acasă, nu uita de farfurii colorate sau deosebite. Dacă ai posibilitatea, uită de farfurii și tacâmuri de unică folosință. E comod să le arunci fără să le mai speli, dar sunt și puțin incomode.

Pe mine, plasticul sau cartonul mă deranjează când vine vorba de mâncare sau băutură. Prefer porțelanul sau sticla, chiar dacă e nevoie de timp și energie pentru igienizare. Dar astfel mă asigur că preparatele nu își schimbă gustul. Și cine a zis că în natură nu putem servi masa din farfuriile preferate?

Unde te gândești să evadezi în această toamnă? Îți surâde un weekend, sau poate mai multe, în locuri de camping din România? Ai fi dispus să redescoperi locuri minunate din țară, în cel mai colorat anotimp?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. cristina dragomir on

    era o vreme cand si eu as fi optat pentru farfurii si pahare de unica folosinta. Pe vremea aia nu eram inca deplin constienta de cum distrugem tot cu plasticul aruncat. Acum prea rar, doar cand e cu adevarat nevoie, le folosesc.

  2. Sunt o grămadă de locuri minunate în România pentru camping. Era cândva și la Bușteni un loc, dar nu îi mai lasă pe oameni deoarece lăsau foarte multă mizerie. E urât că aveam parte de atât de mulți oameni care nu sunt simțiți și strică tot în jur 🙁

  3. Cereces Loredana on

    Ce frumos ai scris mai sus si mi.ai reamintit cat e de frumos sa iesim in natura!As vrea sa iesim si noi intr.un weekend de toamna!Cu siguranta e foarte benefic pentru trup si suflet!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
super alimente
Top super alimente pentru sănătatea ta

Sănătatea noastră e pe primul plan Ni s-a dovedit că trebuie să punem pe primul plan, sănătatea noastră. Trebuie să...

Close