Sugestii locații de revelion în România

Prea devreme pentru planuri de revelion?

Începutul postului Crăciunului și venirea frigului, ne determină să ne gândim la sărbătorile de iarnă. Nu e niciodată prea devreme pentru a face planuri. Trebuie să stabilim o locație și numărul de zile. E important să știm și câte persoane vom fi în grup.

Noaptea de revelion merită o petrecere adevărată, alături de oameni dragi. Trebuie să sărbătorim într-un loc frumos. România are multe destinații frumoase unde putem găsi și locații de cazare. Astfel, la început de an nou, putem explora natura și să bifăm câteva obiective turistice.

Sugestii locații de revelion în România

România este întotdeauna o bună alegere pentru revelion. Avem zone tare frumoase, care păstrează tradițiile și obiceiurile de sărbători. Dar avem și zone în care modernismul își spune cuvântul. Tu alegi ce e mai potrivit pentru tine.

** Maramureș

Sărbătorile de iarnă mă duc cu gândul la zonele montane. Frig, zăpadă, haine pufoase, vin fiert și mâncare bună. Dar și plimbări prin zăpadă, admirând natura împodobită de sărbători. Cascadele, iarna, au un farmec aparte, la suprafață înghețate, un adevărat spectacol de forme, iar pe dedesubt, totuși, vie și în mișcare. Revelion în Maramureș, atunci trebuie să vizitezi și Cascada Cailor, un obiectiv turistic renumit și de neratat.

** Bucovina

A două zonă din România, la care mâ gândesc ca destinație potrivită de iarnă, Revelion, este Bucovina. Zonă minunată, mâncare gustoasă, oameni primitori, tradiții care se păstrează. O adevărată bucurie pentru suflet, minte, o experiență de avut, mai ales de sărbători. Obiective turistice sunt de vizitat și iarna, mănăstirile te așteaptă pentru momente de liniște și rugăciune. Pasionat de schi? Ei bine, te așteaptă câteva pârtii pentru a face mișcare. Te vei îndrăgosti de Bucovina și vei reveni de câte ori vei avea posibilitatea!

** Cluj, Sibiu, Brașov

3 mari orașe din România, care oferă variante de a petrece revelionul. Petreceri în cluburi sau o masă la un restaurant, distracție în piețele principale unde se lasă cu concerte și focuri de artificii. Pe lângă oraș, vei găsi locații de cazare departe de agitație și aglomerație, dar suficient de aproape de oraș.

Proprietarii de pensiuni se întrec în a surprinde turiștii și a le oferi momente frumoase. Multe oferă masa festivă, preparate tradiționale, dar și moderne. Nu lipsește relaxarea la pisicină interioară sau baia în ciubăr, dar nici momente de relaxare în saună.

** București, capitala României

Capitala României a reușit să surprindă turiștii de fiecare dată. Bucureștiul are un farmec aparte și reușește să atragă și să încânte turiștii veniți să se distreze, dar și să exploreze. Este și locul ideal pentru a cunoaște oameni noi, pentru a lega prietenii, dar și pentru a petrece momente frumoase.

Revelionul nu este moment de tristețe. Da, mai trece un an, dar suntem cu lecțiile învățate pentru noul an. Experiențele din anul trecut au fost frumoase, ne așteaptă altele, în noul an.

Te gândești să petreci noaptea de revelion în România sau pleci în altă țară? Ce îți place să faci în noaptea dintre ani? Cum sărbătorești noul an?

Foto

10 thoughts on “Sugestii locații de revelion în România”

  1. Nu știu dacă voi alege vreodată Bucureștiul pentru ceva 😅 Iar pentru Revelion nu e niciodată devreme sa ma pregătesc. Încă nu știu unde voi fi, dar sper sa fiu sănătoasă alături de cei dragi.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
drumeții montane
Drumeții montane, bune și pentru suflet

Drumeții montane, pentru o stare bună de spirit Există o mulțime de motive, dar și studii, care dovedesc că drumețiile...

Close