Lista de shopping înainte de vacanță

Lista de shopping înainte de vacanță pentru o mai bună organizare

Lista de shopping este sfântă. Eu așa mă organizez cel mai bine. Și așa mă simt în siguranță. Îmi notez totul pe o listă. Astfel sunt sigură că nu voi rata nimic important. Lista de cumpărături înainte de vacanță este utilă. Ne dorim atât de mult să plecăm. Din entuziasm putem rata lucruri importante. Organizarea este baza unei vieți liniștite.

Când plecăm în vacanță, avem nevoie de câteva lucruri importante. Le punem pe listă, le bifăm după ce le-am cumpărat. Așa ne asigurăm că avem totul. E bine să facem cumpărăturile din timp. Să nu lăsăm totul pe ultima zi. Și eventual, chiar să profităm de reduceri!

Ce cuprinde lista de shopping înainte de vacanță?

Acum voi vorbi despre lista mea de shopping. Poate vă va ajuta. Poate îmi veți da și voi câteva idei. Sunt bine primite.

 • Ochelari de soare

Cum putem pleca în vacanță fără ochelari de soare? În plus, cum putem rata promoțiile de vară? În anotimpul cald, ochelarii de soare au cel mai bun preț. Așa că profităm de promoțiile de aici și ne înnoim cu o pereche de ochelari de soare noi. Și pentru el, și pentru ea. Eu vă recomand să purtați la plajă, ochelari. Soarele e tot mai puternic și mai nociv. Trebuie să ne protejăm ochii. În plus, așa ne vom încrunta mai puțin și nu vom face riduri.

 • Creme cu protecție solară

Vacanța de vară înseamnă soare. Indiferent că optăm pentru city break, sejur la munte sau la mare, e nevoie de protecție solară. Nu ne dorim să ne ardem din prima zi și să ne stricăm vacanța. Nu vă recomand expunerea la soare fără protecție solară. Majoritatea magazinelor și farmaciilor au oferte de nerefuzat la toate cremele de plajă. Alegeți o cremă cu factor mare de protecție. Nu uitați nici de creme de față cu SPF ridicat. Puneți pe listă și loțiunea de corp după expunerea la soare. Ea are rolul de a hidrata foarte bine pielea și menține bronzul mult timp.

 • Accesorii

Un pic de răsfăț nu strică, nu? Cum vara sunt promoții, trebuie să ne bucurăm de ele. În plus, în vacanță, avem nevoie de câteva accesorii. Dacă eu îmi doresc brățări colorate și cercei veseli, soțul meu își dorește un ceas nou. Un ceas rezistent la apă, cu care să poată face scufundări. Un ceas pe care să nu fie nevoit să îl tot dea jos. Acum urmează să se decidă între aceste modele. Tare cred că nu se va decide doar la unul singur.

 • Obiecte vestimentare de plajă

Pe lângă costum de baie, nu uitați de rochii lejere de plajă, dar luați și o pălărie de plajă. O eșarfă mare sau un paleo colorat trebuie să aveți la plajă. E mai comod să vă înfășurați. În plus, e mai practic și mai rapid.

Șlapi comozi și rezistenți, ușor de încălțat. Dacă mergeți în zone une plaja are pietricele, optați pentru pantofi speciali de plajă. Îi puteți cumpăra și de pe plajă, dar vor fi scumpi și de calitate îndoielnică.

lista de shopping

 • Medicamente

Nu plecați fără medicamente din țară. În alte țări, nu veți obține medicamente fără rețetă. În plus, nu știți cum veți reacționa la un medicament asemănător. Eu am mereu din toate cu noi, pentru diverse afecțiuni. Foarte rar le-am folosit, dar m-am simțit mai în siguranță, avându-le.

Lista de shopping înainte de vacanță pentru o vacanță liniștită

Fire organizată, sunt mereu cu lista după mine. Mă ajută să mă simt în siguranță, să știu că am luat totul în bagaj. Pun accentul pe lucrurile cu adevărat importante. Însă mă și gândesc că dacă am uitat ceva, nu e o tragedie. Orice se poate cumpăra de unde vom ajunge!

Voi aveți listă de shopping gata înainte de vacanță? Ce lucruri importante aveți pe ea? Poate mă ajutați să mă inspir!

14 thoughts on “Lista de shopping înainte de vacanță”

 1. Inainte de a pleca imi place sa am totul organizat si bine pus la punct. In bagaj se gasesc hainele, produsele de ingrijire, medicamentele si cateva carti, cu toate ca de multe ori optez pentru cele electronice in vacante.

  Reply
 2. Liste nu prea obișnuiesc să fac, însă eram curioasă ce cuprinde aceasta și cum dorul de plecat de acasă e mare, am să „fur” câteva idei. Poate, cine știe, astfel vine și vacanța.

  Reply
 3. le-am bifat pe toate cand mi-am facut bagajul pentru vacanta. Tocmai ochelarii era insa sa ii uit pentru ca ii aveam in geanta si nu mi-am mai luat geanta cu mine. Mi-am adus aminte de ei chiar cand m-am urcat in masina. Noroc ca era soare!

  Reply
 4. Si eu prefer sa-mi fac cumparaturile de pe Elefant pentru ca imi gasesc majoritatea lucrurilor intr-un singur loc si nu este nevoie sa umblu intr-o 100 de locuri.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.