5 motive pentru a alege lenjerii de pat poplin

36

Lenjerii de pat poplin pentru un somn odihnitor

Odihna este foarte importantă pentru corp și pentru sănătate, de aceea pentru a avea un somn odihnitor, trebuie să alegem cu grijă salteaua și lenjeria de pat. Având în vedere că ne petrecem, în medie, 8 ore pe zi  odihnindu-ne, trebuie să ne asigurăm că avem toate condițiile. Cu cât dormi mai liniștit, cu atât vei fi mai odihnit. Cu cât somnul este mai profund, cu atât ne vom trezi mai plini de energie.

Amenajarea dormitorului trebuie făcută cu grijă și trebuie să ținem cont de câteva reguli. Culorile alese în dormitor trebuie să ne ajute să ne relaxăm așa că nu vă recomand să alegeți culori tari pentru încăperea în care dormiți. Este de preferat ca dormitorul să nu fie foarte încărcat, ci cât mai aerisit. Să încercăm că creăm un loc ideal pentru odihnă în care lipsa televizorului ar fi o bilă albă pentru că el are, din păcate , rolul de a ne agita.

lenjerii de pat poplin

5 motive pentru a alege lenjerii de pat poplin

Consider că materialul din care e confecționată lenjeria de pat trebuie să fie de calitate.

Lenjerii pat bumbac ne pot asigura un somn liniștit și odihnitor. Optând pentru lenjerii de pat poplin ne asigurăm un somn de calitate.

Când alegem obiecte pentru casă, tindem să achiziționăm lucruri frumoase, dar și de calitate. V-aș sfătui să optați pentru calitate pentru că lucrurile mai scumpe trebuie văzute ca pe o investiție.

1. Ce este poplinul?

Tot ce intră în contact cu pielea trebuie să fie din material de calitate, indiferent că vorbim de haine de corp sau lenjerie de pat. Trebuie să alegem doar ce e mai bun pentru noi. Poplinul este un material din țesătură foarte groasă, deasă și este realizat din fibre de bumbac 100%. O lenjerie de pat poplin oferă o senzație plăcută la atingere care îmbie la odihnă. Luciul acestor lenjerii de pat poplin este dat de calitatea ridicată a fibrelor de bumbac.

2. Lenjerii care rezistă în timp

Trebuie să știți că aceste lenjerii de pat sunt extrem de rezistente, vorbim despre acele lenjerii de pat care se păstrează în timp deoarece ele pot fi spălate de multe ori fără să se deterioreze. Pentru a vă bucura mai mult timp de ele, e bine să le întrețineți corespunzător. Citiți eticheta cu recomandări de spălare și uscare pentru a se păstra ca noi. Acesta este un detaliu de care eu țin cont de fiecare dată când aleg lucruri pentru casă. Astfel ne vom bucura mai mult timp de lenjeria de pat în stare bună.

3. Investiție pe termen lung

Atunci când cumpărăm produse, ne dorim ca ele să reziste în timp, nu neapărat să ne țină o viață, cum spuneau părinții noștri, dar e important să reziste în timp și să arate ca noi. Tot ce cumpărăm pentru casă reprezintă investiții pe termen lung. Nu ne place și nu trebuie să cumpărăm lucruri de unică folosință, vorbesc de acele lucruri pe care nu le mai putem folosi după 3-4 întrebuințări. Prețul ridicat al acestor lenjerii de pat poplin este justificat de calitatea oferită și îți dă sentimentul că investești într-un produs de calitate, pe termen lung.

4. Cadou ideal de casă nouă

Lenjeriile de pat poplin mi se par un cadou ideal de casă nouă. Tindem să cumpărăm lucruri de calitate pentru cei dragi, familie și prieteni apropiați, iar de cele mai multe ori, le cumpărăm lucruri de care au nevoie pentru că ei fiind la început de drum, nu doresc să investească. Amenajarea unei locuințe înghite mai mulți bani decât ne așteptăm, așa că unele aspecte sunt neglijate, de aceea orice cadou oferit trebuie să fie de calitate și util, iar o lenjerie de pat de calitate este mereu bine primită.

5. Garanție 100 de zile

Iată încă un aspect extrem de important, cel puțin pentru mine. Garanția unui produs spune multe despre calitatea produsului în sine. Doar producătorii care au încredere în produsul lor, pot să ofere garanție. Eu sunt mereu atentă la acest aspect care ar trebui să primeze. Cu cât este mai mare garanția, cu atât produsul îmi inspiră mai multă încredere. Și da, de multe ori, acest aspect este reflectat și în preț, deci plătești mai mult, dar ai o siguranță.

lenjerii de pat poplin

Ajută aceste lenjerii de pat poplin la un somn mai bun?

După o zi lungă, ne dorim să dormim bine și să ne odihnim astfel trebuie să fim atenți și la acest detaliu: lenjeria de pat. Cu cât lenjeria de pat este mai fină și mai plăcută la atingere, te vei simți mai confortabil. De multe ori, în vacanțe avem parte de experiențe mai puțin plăcute în hotel. Lenjeria din hotel este, de multe ori, rigidă, tare la atingere și nu ne lasă să ne odihnim, iar după câteva nopți nedormite, ne aducem aminte de lenjeria minunată de acasă.

Da, lenjeria de pat contribuie la un somn de calitate, acel somn de calitate de care avem nevoie pentru a începe bine ziua, dar și pentru a avea energie întreaga zi. Finețea materialului ne ajută să dormim cât mai confortabil. Eu sunt adepta investițiilor pe termen lung, mai ales când vine vorba de confortul meu și consider că trebuie să fac tot ce pot pentru a mă odihni cât mai bine!

Voi ce părere aveți de aceste lenjerii de pat poplin? Aveți acasă, sunteți mulțumiți de ele? Cât de important este ca lenjeria de pat să fie de calitate? 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

36 Comments

  1. Eu sunt dependenta de lenjeriile din bumbac pentru ca alte materiale imi irita imediat pielea. In schimb, nu stiam exact ce e poplinul. Deci zici ca luciul nu vine de la fibre sintetice in cazul lenjeriilor de acest tip, nu? Sa stii ca nu prea ma pricep sa aleg materialele, asa ca prefer sa comand online si o pun pe mama sa analizeze. Daca ea nu da unda verde, trimit produsul inapoi.

  2. Dupa ce am nascut si Dragos a inceput sa doarma cu noi in pat am ales astfel de lenjerii pentru ca sunt rezistente, dormi bine in ele si nu se decoloreaza in timp. Iar modelele sunt foarte frumoase asa ca mi-am luat si pentru copii si pentru adulti.

  3. Abia ne am mutat (acum 1 an) in casa noua si am primit tot felul de obiecte de casa noua, inclusiv lenjerii, unele mai bune ca altele, dar sincera sa fiu nu m-am uitat sa vad din ce material sunt confectionate. Ma bucur ca ai explicat ce e poplinul, chiar imi ridicase semne de intrebare. 😀

  4. Dupa ce-am citit descrierea ta a acestui material, realizez ca am si eu lenjerii din acest material doar ca nu stiam ca se cheama asa. Ma simt un pic mai desteapta astazi. Am mai invatat ceva

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
fat bike
Vrei să mergi cu bicicleta și iarna? Alege fat bike!

Vrei să mergi cu bicicleta și iarna? Alege fat bike! Există mulți pasionați de biciclete, lucru care mă bucură nespus....

Close