Cadouri lămpi Disney – preferatele copiilor

9

Lămpi Disney – ideale pentru camera copiilor

Lămpi Disney – ajutor pentru decorarea camerei copilului. Nu există copil care  să nu iubească personajele Disney. La fiecare vârstă, este un alt personaj preferat. Fiecare petrecere de copii are o tematică Disney. Dar nici camera copilului nu scapă de decorațiuni. Părinții încearcă să îndeplinească dorințele copilului. Însă e greu să împaci utilul cu plăcutul. Sau mai bine spus, dorința copilului cu utilitatea cadoului.

Camera copilului trebuie să aibă lămpi potrivite. Lămpile trebuie să se potrivească cu stilul camerei. Un proiector cu joc de lumini este ideal pentru cei mici. Cei mai mari se vor bucura de o lampă de veghe veselă și colorată.

lămpi Disney

Lămpi Disney – cadou util

Sunt adepta cadourilor utile. Cu atât mai mult pentru copii. Știu că ei au nevoie de jucării. Dar mai știu că ei trebuie să învețe să se bucure de tot ce primesc. Pentru ca surpriza să fie pe placul copilului, recurg la mici trucuri. Halatul de baie are culoarea preferată. Baia este un motiv de bucurie. Cana pentru băut apă are desene Disney. Convingem mai ușor copilul să se hidrateze.

Joaca în camera copilului este mai plăcută dacă e în stil Disney. Ora de culcare nu e mai un chin dacă e însoțită de o poveste. Frica de întuneric dispare cu ajutorul lămpilor Disney care pot fi găsite aici. Un proiector, o lampă de veghe, o veioză mică, toate acestea ajută copilul să aibă alături personajul preferat.

lămpi Disney

Încă ești în căutarea unui cadou de Crăciun? Oferă lămpi Disney cadou!

Ești părinte, bunic, naș, unchi sau doar apropiat al unei familii cu copii? Înseamnă că ești în căutarea celor mai potrivite cadouri pentru copii. Adulții primesc și ei o atenție. Dar ne concentrăm mai mult pe cadourile copiilor. Dacă ești un adult responsabil, vei încerca să oferi un cadou îmbinând utilul cu plăcutul. Îți recomand să alegi lămpi Disney! De ce? Vei oferi un cadou practic, apreciat de părinți, iubit de copil.

În plus, la ora de culcare, copilul își va aminti cu drag de persoana de la care a primit cadoul. Sau își va aduce aminte cu drag de sărbătoarea când l-a primit cadou.

lămpi Disney

Fii responsabil, alege un cadou potrivit!

Aș vrea să mai fac o singură recomandare. În această perioadă când toată lumea fuge după cadouri. Pune accentul pe utilitate, dar și pe calitate. Oferă un cadou potrivit persoanei și vârstei. Alege un cadou ideal și oferă-l cu multă dragoste! Dincolo de cadouri, avem nevoie de bucurii, zâmbete și suflete calde!

Tu ce cadouri oferi copiilor? Ai alege lămpi Disney drept cadou de Crăciun? Ți se pare un cadou potrivit, util? 

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

9 Comments

  1. Cat de frumasa este lampa pentru fetite, chiar sunt perfecteca si cadouri de Craciun pentru piticii nostrii. <3 love this

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
produse cosmetice necesare vara
Top 3 produse cosmetice necesare vara

Produse cosmetice necesare vara - de luat în calcul Există produse cosmetice necesare vara, absolut esențiale. Temperaturile ridicate, transpirația excesivă,...

Close