Lampadaria Design – produse handmade realizate cu suflet

21

Lampadaria Design – produse inspirate din natură

Piața ne oferă multe produse în serie. Regăsim aceleași produse în mai multe magazine. Dezamăgiți, renunțăm la achiziționarea unor piese necesare pentru că nu sunt pe placul nostru. Suntem mereu în căutare de produse unice, aparte. Știm exact ce ne dorim, doar că nu găsim și ne înstristăm.

Dar vin cu o veste bună pentru voi! Voi, cei care iubiți frumosul, apreciați calitatea și puneți accentul pe produse handmade. Lampadaria Design este locul unde veți găsi obiecte de decor, jucării și cadouri deosebite cu care veți impresiona.

Lampadaria Design

Ce este Lampadaria Design?

Un atelier cochet unde iau naștere obiecte minunate. Proiectate și realizate de un inginer și un designer, iubitori de natură și frumos. Mi-a plăcut să descopăr că majoritatea produselor sunt realizate din materiale textiel reutilizabile. Unele materiale reciclabile au fost salvate din diverse ateliere, unde reprezentau doar capete sau bucăți nefolositoare. În atelierul Lampadaria, ele primesc a doua șansa pentru a ieși la lumină.

De ce produsele acestui atelier?

Trebuie să începem să susținem și mai mult, producătorii locali. Piața este suprasaturată de piese în serie, de calitate îndoielnică și design simplist. Avem oameni deosebiți care încearcă să facă lucruri minunate și trebuie susținuți.

Grafica este realizată de designer profesionist și pasionat, orientat spre frumos. O persoană cu ochiul format pentru design, combinarea armonioasă a culorilor și materialelor, iar rezultatul le reflectă.

Produse personalizate după bunul plac! Suntem în căutare de piese care să ne reprezinte și tindem să le personalizăm. Acum, ai posibilitatea de a personaliza produse pentru tine sau cele oferite cadou, dar și produse corporate pentru ca firma ta să fie cunoscută și promovată în mod indirect.

Produse handmade – iată un detaliu de care trebuie să ținem cont tot mai mult. Un produs handmade înseamnă că a fost intens alintat. A fost un proiect pe hârtie, iar apoi în mâinile potrivite, a prins viață și poate fi al tău.

Atelier prietenos cu mediul înconjurător. Vă spuneam că cele mai multe materiale sunt reciclate și/sau reciclabile. Se dorește ca pe viitor, chiar și ambalajul în care sunt livrate să fie integral din materiale nedăunătoare mediului.

Produse aparte, marca Lampadaria Design, în casa mea

Sunt o fire nehotărâtă și mi-e greu să aleg când am prea multe variante. Mi le doresc pe toate, dar sunt conștientă că nu se poate. Am ales cu greu câteva produse pentru mine și soțul meu, dar și pentru casă.

  • perne decorative cu mesaje

Aceste pernuțe au o dimensiune: 40×40 cm și sunt din poliester imprimat cu cerneală ecologică. Sunt umplute cu puf siliconat, antialergenic. Mi se pare ideal că produsul se poate spăla cu tot cu umplutură la 40 grade C.

Cuvinte pentru imprimeu sunt alese cu grijă: bucurie, veselie, familie, emoție, bunătate, iubire, claritate, liniște, creativitate.

Lampadaria Design

Lampadaria Design

  • husă pentru carte și huse pentru creioane

Iubesc cărțile și le iau cu mine în vacanță. Îmi place să le protejez pentru a nu se păta/distruge. Husa pentru carte mi s-a părut extrem de utilă. Și este un bun cadou pentru iubitorii de cărți.

Husa pentru creioane sau pixuri mă va ajuta să nu le mai pierd prin casă sau prin geantă. Sunt dintr-un material tare simpatic și vesel.

Lampadaria Design

  • set săculeți voiaj pentru mine și pentru el

Aceste seturi mi se par practice. Evităm împrăștierea pieselor vestimentare mici prin geantă. Eu foloseam diverse pungi, dar acum abia aștept să plec în vacanță pentru a folosi acești săculeți colorați.

Săculeții sunt de dimensiuni diferite și cu destinații diferite. Le puteți folosi după bunul plac.

Lampadaria Design

  • săculeț protecție încălțăminte pentru mine și pentru el

De acum, pantofii noștri nu vor mai fi expuși la deteriorare în timpul transportului. În vacanțe sau la evenimente în alte orașe, luam pantofii în cutiile originale sau în diverse pungi. Acum vor fi răsfățați în săculeți cu un imprimeu simpatic.

Lampadaria Design

  • jucării pernuțe

Ce mi-a plăcut cel mai mult la aceste jucării pernuțe? Nu e doar vulpe, cerb, urs, ci sunt personalizate. Vulpița este isteață, cerbul este curajos, ursulețul este prietenos! Aceste pernuțe au dimensiunea: 30×20 cm, din poliester imprimat cu cerneală ecologică, cu umplutură din puf siliconat, antialergenic. Se pot spăla 30 grade C, cu tot cu umplutură.

Lampadaria Design

Mă bucur de fiecare obiect în parte și apreciez munca depusă pentru aceste produse. Lampadaria Design a dat un aer nou casei noastre. Vă invit să le călcați, virtual, pragul magazinului online și să alegeți produse cu sufletul pentru voi și cei dragi vouă. Nu uitați, produsele pot fi personalizate pentru a da o notă aparte produsului! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

  1. Îmi plac foarte mult toate produsele de la ei! ❤️ Pernele decorative sunt superbe, chiar mi-ar trebui și mie câteva pentru noua noastră canapea. 🥰

  2. ce bogatie de culori! m-am indragostit iremediabil de pernutele tale decorative si de saculetii pentru calatorie. Nici husa pentru carte si cea pentru creioane nu imi sunt indiferente. Cea pentru carte o sa o caut pentru mine si pentru nepoate husele pentru creioane.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
îngrijire ten cu pori dilatați
Îngrijire ten cu pori dilatați cu produse Notino

Îngrijire ten cu pori dilatați - răbdare și atenție Îngrijire ten cu pori dilatați poate fi o adevărată provocare. Ne...

Close