La mulți ani de Ziua Femeii! 8 Martie

7

La mulți ani de Ziua Femeii!

La mulți ani tuturor femeilor! Mame, bunici, nașe, mătuși, surori, prietene, vecine! Indiferent de vârstă, vă spun, La mulți ani! E o zi specială. Avem și o zi veritabilă de primăvară! Mult soare și multe grade în termometre ca să ne putem bucura de această zi!

8 martie este o zi dedicată femeilor din toată lumea. În această zi, trebuie să ne simțim și mai speciale. Iar bărbații trebuie să aibă grijă să o simțim cu adevărat. Azi, mai mult decât oricând, trebuie să zâmbim și să fim fericite!

La mulți ani de Ziua Femeii – cadouri și flori!

Unii vor spune că se oferă doar flori de 8 martie. Alții vor spune că e suficient un ”Te iubesc”. Iar eu vin și spun că femeile le vor pe toate. Așa că dragi bărbați nu ați scăpat. Deși gurile rele spun că bărbații nu prea țin de cont de această sărbătoare. Eu consider că Ziua Femeii trebuie respectată. O floare, un cadou și timp petrecut împreună. Iată ce își doresc femeile! De ce să nu o surprinzi cu un cadou frumos? Cum să nu oferi femeii speciale din viața ta, cel mai frumos buchet de flori?

Da, femeile ar trebui zilnic răsplătite. Însă nu se poate de fiecare dată. Așa că eu zic să nu fim rele, și să ne mulțumim și cu cât se poate.

Dacă faci cadouri în ultimul moment, nu uita:

 • Notino are promoții speciale, cadouri pe categorii pentru a alege mai ușor. Tot azi, Notino oferă 8% reducere cu codul women8ro.
 • Libris are o promoție interesantă: toate comenzile plasate în weekend-ul 8-10 martie pe Libris, intră în tragerea la sorti pentru un colier cu diamante, de la TEILOR.
 • Ecco sărbătorește FEMEIA cu reducere de 30% pentru accesoriile din piele!
 • Nici Elefant nu se lasă mai prejos și a pregătit multe promoții!
 • Farmec spune La mulți ani, Femeie cu Farmec și oferă 30% reducere la 3 dintre cele mai apreciate seturi de fiole.
 • Melkior are atât de multe oferte azi, încât nu trebuie ratate!

Toate aceste cadouri vor fi însoțite de un buchet mare de flori! Și câteva cuvinte frumoase, din suflet!

La mulți ani de Ziua Femeii – dragilor, azi, vă rog, nu fiți cârcotașe!

De Ziua Femeii, ne dorim să primim multe flori și cadouri deosebite. Însă să încercăm să nu fim absurde. Bugetul familiei, nu permite cadouri extravagante? Spune ”Mulțumesc” pentru atenție. Apreciază efortul și dragostea cu care este oferit cadoul. Nu e momentul să punem prea multă presiune pe bărbați. Știm că ne aleg cu greu un cadou. Așa că ei merită să fie înțeleși.

Mai puține mofturi azi! Și mai multe zâmbete! La mulți ani! Să avem o zi minunată și să ne bucurăm de tot ce avem!

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

7 Comments

 1. Cristina Dragomir on

  La mult ani, cu intarziere, si din partea mea. Sotul meu mi-a adus floricele in ghiveci de ziua femeii si mi-a sponsorizat o micuta comanda pe Libris. Mai subtire anul asta, ca am multi bani de dat la stomatolog.

 2. 8 martie m-a prins exact cu zambetul pe buze. Am avut o zi normala, dar in care m-am simtit speciala. Poate pentru ca sunt mama, poate pentru ca i-am dus un buchet de flori mamei si un cadou si poate pentru ca ma simt iubita.
  Referitor la cadouri … tin sa mentionez ca mi-am luat exact ce mi-am dorit de pe Notino. 😉

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Lancôme Teint Idole Ultra Wear
Lancôme Teint Idole Ultra Wear testat și rapid comandat

Lancôme Teint Idole Ultra Wear - o nouă provocare Fondul de ten, Lancôme Teint Idole Ultra Wear, m-a tentat mereu....

Close