La marginea apei de Sara Gruen recomandare lectură

33

La marginea apei de Sara Gruen –

una dintre cărțile preferate din acest an

La marginea apei de Sara Gruen a fost o lectură minunată. Deși nu știam la ce să mă aștept, mă bucur că mi-am urmat instinctul. Este acel gen de lectură care te fascinează de la prima pagină. Povestea și stilul autoarei, te cuceresc pe loc. Te poartă prin poveste fără să știi când ai ajung la final. Final pe care ți-l dorești, dar ai vrea să nu se mai termine povestea.

Minunata carte poate fi comandată de pe Târgul cărții. Acesta este un anticariat online, dar multe cărți sunt ca noi. Vă recomand să o comandați acum, are un preț special.

La marginea apei de Sara Gruen –

în căutarea monstrului din Loch Ness

Povestea se învârte în jurul cuplului, Maddie și Ellis. Tineri proveniți din familii bune, cu o viață bună, lipsită de griji. Petreceri, haine bune, niciun stres. Locuiesc împreună cu părinții lui și încearcă să trăiască în armonie. Însă uneori părinții trebuie să facă gesturi extreme. Pentru un copil care va primi mereu totul, va deveni tot mai obraznic. Așa cum a fost și cazul lui Ellis. La o petrecere, comportamentul lui a atras atenția tuturor. Faptele și cuvintele lui au ajuns  la urechile părinților.

Tatăl decide să-l alunge din casă, dar nu îi taie alocația de tot. Îi lasă totuși bani pentru a trăi decent, chiar dacă l-a făcut de râs. Dezamăgirea trăită de un părinte nu poate fi comparată cu nimic. A fost dezamăgit că fiul său nu s-a putut înrola în armată. Dar a încercat să treacă cu vederea. A-l expulza de acasă trebuia să fie o lecție pentru copil.

La marginea apei de Sara Gruen

Căutarea monstrului din Loch Ness – ambiție pe timp de război

Au existat diverse mărturii despre monstrul din Loch Ness. Chiar tatăl lui Ellis adusese dovezi că el există. Însă s-a dovedit a fi o minciună. Și familia a avut multă rușine de îndurat. Alungat din casă și din familie, Ellis decide să găsească monstrul. Astfel va spăla rușinea familiei. Dar va și dovedi că el este un bărbat adevărat și va fi reprimit în familie.

Hank, prietenul lui Ellis, plănuiește toată călătoria. Procură bilete pentru vapor, lucru deloc ușor fiind în timp de război. Pe toată durata călătoriei, primesc priviri ucigătoare din partea oamenilor. De ce doi tineri călătoresc în voie, alături de o fată frumoasă, în loc să fie pe front?Însă pentru ei viața are alt curs. Ei vor trăi un război, mai greu de dus decât cel de pe front.

Se va arăta monstrul din Loch Ness celor trei tineri? Ce sacrificii cere această experiență? Cum va fi afectată Maddie de această aventură? Și dacă, într-un final, a meritat această experiență și cât le va schimba viața?

Iată câteva întrebări la care veți găsi răspunsul în carte. Lectura vă va arată că viața e mai mult decât petreceri și trai bun. Și e bine să vedem și neajunsurile altora. Viața simplă e mai frumoasă decât viața plină de lux, dar neîmplinită emoțional.

La marginea apei de Sara Gruen

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

33 Comments

  1. Genul acesta de carte este preferatul meu. Sunt tare curioasă sa aflu răspunsurile întrebărilor născute din lecturarea cărții și pe care tu le-ai sintetizat. Trec pe lista de priorități.
    Mulțumesc pentru recomandare!

  2. Nu am citit cartea dar subiectul e foarte interesant. Si e inca o dovada in plus ca nu trebuie sa le dam copiilor tot ce-si doresc fiindca ajung sa nu mai pretuiasca nici un DAR.

  3. Apă pentru elefanți mi-a placut mult de tot! Clar este o carte care trebuie să o citesc si eu. Mulțumesc pentru recomandare!

  4. Pare o carte interesanta! O pun pe lista de asteptare. Deocamdata am o lista intreaga de carti ce asteapta sa fie citite. 😊

  5. Cristina Dragomir on

    Sunt tare curioasa ce razboi au de dus, de zici ca este mai greu decat cel de pe front. Pentru mine razboiul este cosmar. Si asta fara sa-l fi trait, doar citind despre el.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
idei de vacanță
Idei de vacanță în siguranță

Idei de vacanță pe timpul pandemiei Pandemia ne-a dat toate planurile peste cap. Însă omul este capabil să se adapteze...

Close