La Maison de Caroline – recomandare local în Alba Iulia

16

La Maison de Caroline local recent descoperit

Mie îmi place să descopăr localuri noi. Preparatele interesante mă ispitesc. De fiecare dată când am posibilitatea, încerc un local nou. În urmă cu câteva săptămâni, am fost pe Transalpina. Despre aventură v-am povestit aici. La întoarcerea spre casă, ni s-a făcut foame. Am decis să ne oprim să mâncăm în Alba Iulia. Cu ani în urmă mâncasem la un restaurant. Știam că e bună mâncarea, dar ne doream ceva nou. Am zis să căutăm pe TripAdvisor. Zis și făcut. Din multitudinea de localuri, am ales La Maison de Caroline. Am studiat meniul, am citit câteva păreri. Părea o alegere bună.

La Maison de Caroline

Părerea mea despre localul La Maison de Caroline

Am setat adresa pe GPS și am pornit. Localul se află pe o străduță mică. Parcarea este disponibilă în interior. La Maison de Caroline este hotel și restaurant cu terasă. Fiind frumos afară, am decis să stăm afară. Deși localul este frumos și în interior. Curat, miroase bine, frumos decorat. Baia este spațioasă și curată. Specific mereu despre baie când vorbesc despre localurile unde merg. Mi se pare un lucru foarte important.

La Maison de Caroline

Curtea este frumos amenajată. Multe flori îngrijite, brazi și copăcei pentru a da un aer intim. Mobilierul de pe terasă este din fier forjat. O terasă amenajată cu mult bun gust pentru o a servi masa într-o ambianță intimă.

Ce am servit noi la La Maison de Caroline?

Meniul este pe gustul tuturor. De la preparate simple până la preparate mai deosebite. Oricât de mofturos sau de pretențios ai fi, sigur găsești ceva. Am studiat meniul din scoarță în scoarță. Marele meu defect 😀 Meniu care mi-a plăcut. Eu am ales rulouri din piept de pui cu spanac și sos de ciuperci. Soțul meu a ales mușchiuleț de porc gratinat și sos de ciuperci. Am comandat și salată de murături (printre cele mai bune mâncate) și o porție de cartofi la cuptor.

Mâncarea a venit repede. Foarte frumos aranjată pe farfurie. Se vede că bucătarul gătește din pasiune. Mâncarea a fost gustoasă, aromată, gătită perfect.

La Maison de Caroline

La final, am comandat și desert. Eu am optat pentru lava cake din ciocolată albă și zmeură. Soțul meu a ales lava cake. Perfect făcute, frumos servite, gustoase și aromate! Majoritatea deserturilor din restaurante sunt foarte dulci. Dulci, dar fără aromă.

La Maison de Caroline

Vă recomand să mergeți să mâncați la La Maison de Caroline! Mâncarea este excelentă! Am apreciat servirea și calitatea preparatelor!

Ce localuri cu mâncare bună îmi recomandați în Alba Iulia?

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

  1. sa stii ca eu nu prea calatoresc, dar i-am povestit sotului despre locul asta ca el este mai des pe drumuri si cauta locuri in care sa ia masa impreuna cu ai sai colegi. Eu saream peste felul principal si imi luam 2 deserturi, la cum arata alea.

  2. Barascu Violeta Ramona on

    Din pacate eu inca nu am mancat in Alba Iulia, nu pot sa-ti recomand un restaurant sau hotel. Acesta prezentat de tine arata foarte bine si preparate sunt atat de tentante!

  3. In general cand calatoresc incolo, spre Mako, unde este fratele meu, nu am drum in Alba Iulia, dar o sa-mi fac, ca uite ce bine arata acest local si ce mancre buna face!

  4. Trebuie sa recunosc ca felul principal nu m-a dat pe spate. Le gasesc usor fade, dar dulciurile sunt absolut geniale. Cred ca as putea sa mananc portii

Leave A Reply

Read previous post:
iluminatul casei
Iluminatul casei: importanță și beneficii

Iluminatul casei privit ca un element de decor Iluminatul casei este între decorațiune și utilitate. Într-o locuință, avem mare nevoie...

Close