Manichiură cu gel acasă? Ai nevoie de cel mai bun kit unghii

8

Încearcă manichiură cu gel acasă

Manichiura unei femei trebuie să fie mereu impecabilă. De multe ori, timpul nu ne mai permite să mergem la salon. Cea mai bună soluție este să ne facem manichiura acasă. Pare greu să ne facem acasă, manichiura cu gel. Trebuie doar să ne dăm interesul și să facem puțină practică. Există multe tutoriale care ne învață pașii de bază. Ne putem folosi de ele.

Alege cel mai bun kit unghii gel pentru manichiura ta. Acest kit cuprinde tot ce ai nevoie pentru a face unghii cu gel acasă. Prima dată îți vei face ție, apoi prietenele vor apela la tine. Astfel avea și un venit în plus.

Ce trebuie să cuprindă un kit unghii?

Pentru a realiza manichiură cu gel acasă, ai nevoie de un kit complet. Cel mai bine e să cumperi toate cele necesare de la aceeasi firmă. Iată ce trebuie să cuprindă un astfel de kit:

 

 • o lampă bună cu led,
 • buffer,
 • geluri color semilac,
 • geluri de construcție,
 • perie de praf, pile,
 • accesorii pentru manichiură,
 • șabloane și deget pentru practică,
 • șervețele, bețișoare,
 • primer, top coat,
 • ulei de cuticule,
 • tratamente pentru unghii.

Acestea un produsele de bază. Unele kituri se pot personaliza în funcție de necesități. Kituri complete pentru unghii găsiți pe Nails Up. Cu timpul, vei achiziționa produse cerute de cliente.

Cum să alegi cel mai bun kit unghii?

Dacă ești pasionată de manichiură și unghii cu gel, investește într-un set complet. Nu cumpăra produsele pe rând, de la diverse firme. Ideal ar fica toate produsele să fie din aceeași gamă. De când ți-a ajuns kitul, exersează. Fie pe tine, fie pe o prietenă, ajută-te și de degetul pentru practică.

Urmărește tutoriale care te învață diverse trucuri. Sunt foarte importanți pașii de urmat. Însă cele mai multe secrete le descoperi prin trucurile dezvăluite de fetele cu experiență.

Calitate mai presus de toate!

Pentru tine și pentru clientele tale, alege un kit unghii cu produse de calitate. Contează foarte mult produsele pe care le vei aplica pe unghii. Produsele pentru tratamentul unghiilor și pentru cuticule, trebuie să fie de calitate, dar și cu rezultate rapide.

Fii la curent cu noutățile și cu trendurile!

Clientele îți doresc modele cât mai frumoase. Mi se pare că lună de lună, apar trenduri noi în materie de design pentru unghii. Manichiura poate fi o artă dacă ai răbdare și multă imaginație. Multă lume optează pentru gel mat, desene simple, culori vii. Altele își doresc pictură pe unghii, mici pietricele. Trebuie să fii pregătită pentru a face manichiura dorită cât mai bine.

 

Manichiura cu gel – pentru o manichiură impecabilă mult timp

Ne place să avem manichiura impecabilă cât mai mult timp. Un motiv în plus pentru a apela la unghii cu gel. Culoarea rezistă indiferent de activitățile pe care le facem. Putem avea unghii lungi fără a fi nevoite să așteptăm să crească natural. Manichiura impecabilă ne dă o stare de bine, mai multă încredere în noi. Așa că, dragile mele, nu uitați niciodată de manichiură!

Voi pentru ce fel de manichiură optați, clasică sau cu gel? V-ar plăcea să vă puteți face manichiura cu gel în confortul casei?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

8 Comments

 1. Nu mi-am facut niciodata unghiile cu gel pentru ca imi doresc sa mi le fac chiar eu pentru prima data, asa ca sfaturile tale imi prind bine.

 2. Cumnata mea isi face singura unghiile cu gel si arata super. Eu am incercat, dar nu ma pricep si am zis ca mai bine o rog pe ea sa mi le faca din cand in cand, decat sa imi tot pilesc unghiile si sa nu iasa ce trebuie.

 3. Aleg manichiura simpla mai mereu.Ca sa imi fac unghiile acasa cu gel mi-ar trebui ceva dexteriatet si nu stiu ce sa zic in privinta asta…

 4. Aleg de ceva vreme gelul. Însă nu știu dacă m-aș descurca sa le fac eu acasă. Dar un Kit mi-ar prinde bine atunci când mai am până la programare și trebuie ceva retușat 😉

 5. Eu nu prea optez pentru manichiura cu gel, in cel mai bun caz imi fac cu oja semipermanenta in anu pot sa nu remarc multitudinea de modele simpatice ce se pot crea.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
city break Suceava
Hotel Balada și cât de importantă este cazarea într-un city break Suceava

City break Suceava - câteva zile de relaxare Visez de ceva timp la un city break Suceava. Îmi place tare...

Close