Pleci în vacanță? Alege kit de călătorie Notino!

21

Pentru vacanța ta, alege kit de călătorie Notino

Vară, vacanță, mare bucurie! Multe bagaje și spațiu puțin! Alege cu încredere noul kit de călătorie Notino, Ne pregătim de vacanța de vară, la mare. Totul este rezervat, programat, mai rămân bagajele. Marea noastră dilemă. Cum facem să încapă în bagaje tot ce avem nevoie? Dar și să rămână puțin spațiu pentru cumpărături. Cosmeticele ne ocupă destul de mult loc în bagaje. Trebuie să le luăm pe toate cu noi. Însă nu avem nevoie de toată cantitatea.

City break, bucurie, dar bagaje ușoare

Kitul de călătorie de la Notino este extrem de util și pentru city-break-uri. Acele scurte vacanțe când suntem limitați la bagaje. Dar avem nevoie de toate produsele cosmetice pentru îngrijire. Cum facem să fim împăcați că am luat tot ce e necesar? Alegem produse travel size regăsite în kitul de călătorie.

Bagaje mai ușoare cu acest kit de călătorie Notino

Avem produse cosmetice pe care le folosim zi de zi. Acestea nu pot fi înlocuite sau schimbate. Pentru binele părului sau a pielii, trebuie să folosim mereu aceleași produse. Deci în vacanță nu le putem lăsa acasă. Notino ne pune la dispoziție Notino Travel. Un set de călătorii cu cinci sticluțe pentru cosmetice. E bine de știut că aceste flacoane respectă dimensiunile impuse de companiile aeriene. Deci sunt ideale pentru vacanțe! Pot fi refolosite și sunt dintr-un material rezistent, deci nu vei avea probleme să se deterioreze.

kit de călătorie Notino

Parfumul preferat în sticluță prea mare? Dar îl vreau în vacanță!

Dacă îmi place mult un parfum, optez pentru sticluța mare. Iar când trebuie să plec în vacanță, optez pentru alt parfum în ambalaj mai mic. Dar de acum, problema aceasta s-a rezolvat. Notino ne pune la dispoziție sticluța reîncărcabilă cu atomizér unisex Silver 5 ml. Deci de acum nu mai plec în vacanță fără parfumul preferat. Pare puțin volumul de 5 ml? Gândiți-vă că înseamnă 120 de pulverizări. Suficient, zic eu pentru o vacanță, chiar și mai lungă!

kit de călătorie Notino

Vacanța înseamnă și oboseală! Nu uita o mască pentru zona ochilor!

Vacanța înseamnă drum lung și obositor. Poate și aer condiționat mai tare, mai rece. Nopți lungi, puține ore dormite. Dar totuși dimineața ne dorim să arătăm impecabil. Zona din jurul ochilor ne trădează orele de somn. Așa că nu strică să luăm cu noi masca zona ochilor

Ea are acțiune benefică asupra ochilor obosiți. Ajută la echilibrul hidric al tenului. Este ușor de aplicat și aderă perfect pe piele. Poți să faci diverse activități, nu va aluneca. Dar când e vorba de măști de față sau de ochi, consider că e un moment de relaxare.

kit de călătorie Notino

Notino e mereu aproape de noi!

Nu știu cum se face, dar Notino mereu vine cu oferte și produse potrivite și necesare, nouă. Au gândit un kit de călătorie foarte bine. Structurat pe categorii, te asiguri că iei cu tine tot ce e necesar. În plus, promoțiile săptămânale, te ajută să-ți achiziționezi produsele dorite la prețuri bune, iar cadourile oferite la comandă ne ajută să descoperim produse noi.

Tu cum îți organizezi geanta de cosmetice pentru vacanță? Ți se pare util și necesar acest kit de călătorie Notino? Ce produse iei cu tine în vacanță, de care nu te poți lipsi nici măcar o zi?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    Ca si tine, si eu am remarcat ca recipientele pentru cosmetice de la Notino sunt mult mai calitative decat cele ieftine pe care le gasim prin diverse magazine. Plasticul este mai tare, mai rezistent.

  2. SIncer, as fi avut mare nevoie de asa ceva, din pacate ne-am grabit sa plecam si cosmeticele mele au ocupat un geamantan. Cand ma intorc o sa imi cumpar neaparat, sper doar sa mai fie valabila oferata.

  3. In 2 saptamani plec in vacanta asa ca deja trebuie sa ma gandesc la bagaje. 😂😂 Kitul Notino este super util!! Am si eu ceva asemanator. Pare super calitativ kitul tau. E mult mai usor sa calatoresti asa light. 🤗

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Aventurile lui Buratino sau Cheița de aur
Aventurile lui Buratino sau Cheița de aur de Aleksei Tolstoi recomandare lectură

Aventurile lui Buratino sau Cheița de aur versiunea integrală cu ilustrații minunate Aventurile lui Buratino sau Cheița de aur, iată...

Close