Karina adoră să poarte rochițe!

Temperaturile ridicate din acest weekend ne-au adus aminte că vine vara mult așteptată de noi toți. Vara este anotimpul preferat al Karinei pentru că poate purta rochițe vesele și colorate în fiecare zi, chiar și în zilele ploioase preferă rochiile și fustele, spune că ea e fetiță mare, domnișoară și trebuie să fie elegantă, feminină aș adăuga eu. Trebuie să recunosc că și eu prefer mai mereu rochiile în detrimentul pantalonilor.

Karina a fost întotdeauna cochetă, a fost genul de copil atent la cei din jur și a copiat de la fiecare ceea ce i-a plăcut. De la mama ei, are pasiunea pentru haine și dorința de a-și schimba mereu ținuta, de la tatăl ei, pasiunea pentru tehnologie, e obsedată de telefoane și tabletă și foarte curioasă, descoperă mereu ceva nou. De la mine, are pasiunea pentru unghii date cu ojă și machiaj. De fiecare dată, când vine la noi în vizită, mă trage de mână în camera mea, se așează comod pe scaunul de la măsuța de machiaj și mă roagă să o aranjez. Ne jucăm cu pensule și farduri, încercăm rujuri și parfumuri. De la nașul ei, are pasiunea pentru mașini și plimbatul cu mașina.

De fiecare dată când merg să o văd, mă întreabă ce cadou i-am adus. Deși am încercat toți să-i explicăm că primește cadouri de ziua ei și de sărbători, ea mă întreabă de fiecare dată ”azi ce mi-ai adus?” și mă privește în ochi și așteaptă. Știe că în poșeta mea, dacă are răbdare și caută bine va găsi ceva pentru ea. De cele mai multe ori, comand din timp câteva produse de aici  și le ascund fie în geantă, fie în mașină ca să am mereu ceva la îndemână pentru ea. O surpriză, cum zice Karina.

Îmi place că e o fire curioasă, plină de energie și dornică mereu să învețe și să descopere lucruri noi. De fiecare dată când mergem în parc, își dorește să urce pe topoganul cel mai înalt, deși îi este frică și jumătate din scări trebuie să le urc cu ea. Apoi o încurajez să urce singură, îi explic că nu se poate întâmpla nimic, iar când ajunge acolo sus, se vede pe fața ei că e extrem de mândră de ea. Poate și de asta datul pe topogan este o atracție pentru ea, își înfrânge singură temerile. Apoi satisfacția e mult mai mare când te dai pe un topogan mare alături de copii mai mari unde ”plimbarea” e mai lungă și mai abruptă, dar mult mai interesantă, și evită tot mai mult topoganele mici pe unde mișună copii mai mici decât ea.

Aaa, și tot în rochiță se îmbracă și când mergem în parc să ne dăm pe hintă și pe topogane, alege rochiță sport cu colanți mai scurți! Nu renunță la rochii în nicio împrejurare. Copil cu personalitate, sunt mândră de ea.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.