Alege jocuri variate pentru cadoul de Crăciun

16

Oferă cadou jocuri variate celor dragi

Există o mulțime de jocuri variate menite să ne ajute să ne distrăm. Jocurile de societate s-au dezvoltat în timp. Ele implică atenție, dexteritate și vocabular bogat. Ele nu trebuie să lipsească din nicio casă. Și ar fi bine să ne facem mai mult timp pentru joacă, pentru relaxare.

Jocurile de pe telefon, tabletă, TV există pentru toate vârstele și toate gusturile. În perioada de sărbători, e bine să alocăm timp pentru distracție prin joacă. Joaca pe echipe sau individual poate fi cel mai bun mod de a petrece timp cu cei dragi.

Alege jocuri variate pentru cadoul de Crăciun

Este cea mai minunată perioadă din an. Vin sărbătorile de iarnă și, implicit, zile libere. Să petrecem timpul frumos alături de cei dragi. Iată ce jocuri le putem oferi cadou pentru a-i determina să se deconecteze de la rutina zilnică.

  • console

Un cadou mult așteptat și dorit, și de cei mici, și de cei mari. Dacă nu ești prea familiarizat cu varietatea de modele, te sfătuiesc să te informezi bine înainte de a achiziționa unul. Iar după ce te decizi pentru astfel de jocuri, să fii conștient că ele dau dependență.

Se va juca zi, noapte. Echipe și strategii se vor pune la cale. Însă merită pe deplin. Distracția trebuie să fie pe primul plan.

  • jocuri de societate

Varietatea este atât de mare încât te simți copleșit. Alege acele jocuri care sunt renumite, Rummikub, Activity, Catan, Cuvinte încrucișate. Dar și sunt multe apărute recent pe piață care trebuie testate. Eu vă recomand să optați pentru cele mai haioase și mai inventive. Asta pentru a vă asigura seri de joacă relaxante.

  • jucării variate

Jucăriile nu trebuie să lipsească din cadoul de Crăciun. Eu mă bucur enorm pentru jucării de pluș, chiar dacă nu mai sunt copil. Dacă trebuie să oferi un cadou unui copil care iubește animalele, iată câte jucării pisici ai la dispoziție. De la rucsac tip pisică, la pisicuțe simpatice din pluș până la jocuri cu pisici. În plus, astfel poți dezvolta afecțiunea față de animale a celor mici.

  • puzzle-uri

Unul dintre cadourile pe care eu îl ofer cel mai des. Te învață despre răbdare și liniște. Ajută mult la concentrare și finalul este mereu glorios. Aș recomanda să oferiți unul cu piese cât mai multe și cât mai mărunte. Oferiți cadou unul în funcție de pasiunile persoanei care îl va primi. Astfel va fi stimulat să termine mai repede puzzle-ul.

Vouă vă place să jucați diverse jocuri de societate? Obișnuiți să oferiți cadou de Crăciun, jocuri variate pentru distracție și relaxare?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

  1. Ador jocurile de societate, preferatul meu este activity. Și dixit e suuuuper nice si clar jocurile astea sunt o idee buna de cadou. Eu m-as bucura maxim sa primesc cadou cards against humanity.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Durere de Zeruya Shalev
Durere de Zeruya Shalev recomandare de carte

Durere de Zeruya Shalev - o lectură tulburătoare Durere de Zeruya Shalev este o carte pe care o aveam în...

Close