Joacă și relaxare în balansoar

butterfly-cradle-baby-swing-offers-an-excellent-place-of-peace-for-your-baby1

Primele zile ale bebelușului sunt fascinante atât pentru părinți, cât și pentru copil. În timp ce doarme, îl admirăm și ne minunăm de el, nu încetăm să-i spunem cât de mult îl iubim și cât de așteptat a fost. Ne dorim doar să-l ținem în brațe tot timpul și să fim împreună. Îl alintăm, îl legănăm și îl mângăiem în permanență, trebuie să se simtă iubit și protejat. Totul pare ideal dacă nu am avea și noi necesătăți ca și adult. Mai trebuie să desfășurăm și alte activități, iar atunci apelăm cu încredere la balansoar bebe.

Noriel oferă o gamă largă de produse și accesorii pentru bebeluși, a devenit magazinul meu preferat atunci când sunt în căutarea unui cadou pentru nepoțica mea sau pentru o viitoare mămică, pentru copii prietenilor de familie, găsesc de fiecare dată exact ceea ce își dorește copilul în cauză.

Când am optat să ofer cadou un balansoar pentru Karina, m-am gândit să fie extrem de vesel și de colorat, decorat cu animăluțe simpatice, să poate fi folosit în interior, dar și în exterior, să se poată bucura de soare și aer curat.  Nu de puține ori a adormit sau am adormit-o în leagăn într-un timp foarte scurt. Știm cu toții că bebelușii adoră să fie legănați și atunci adorm cel mai repede, cu minim de efort.

Am fost atentă ca balansoarul ales să fie pliabil și să ocupe un spațiu mic pentru depozitare sau transport. Atunci când ești mămică nevoia de înfrumusețare și îngrijire, sau de socializare, nu dispare. Așa că poți lua bebelușul cu tine peste tot, îl instalezi frumos în balansoarul preferat și te poți bucura și de copil și de servicii.

Dintre multe modele oferite de Noriel, am ales Balansoar bebe 2 in 1 BRIGHT STARTS Ingenuity – Seneca. Mi s-a părut că este extrem de practic și poate fi folosit o perioadă mai lungă de timp deoarece el este transformabil, are două funcționalități distincte. Avem leagăn, dar avem și balansoar confortabil. Cu minim de efort, leagănul se transformă în balansoar confortabil cu vibrații liniștitoare. Balansoarul are 5 viteze de legănare, 8 melodii, 3 sunete din natură, toate ideale pentru liniștirea, calmarea și adormirea bebelușului. Spre distracția bebelușului, balansoarul este dotat cu o bară de jucării pivotantă prevăzută cu jucării din pluș pentru bebe.

Acest balansoar este potrivit din primele zile ale bebelușului până atinge greutatea de 11 kg. Pernița pentru cap este detașabilă și lavabilă, șezutul este, de asemenea, lavabil, bara cu jucării este flexibilă, balansoarul poate fi setat să funcționeze 30, 45, 60 de minute. Este foarte important ca balasoarul să fie prevăzut cu centuri de prindere în 5 puncte pentru siguranța bebelușului.

 De cele mai multe ori, atunci când nu știți ce cadou să oferiți unui bebeluș la botez sau când îl vizitați pentru prima dată, e bine să întrebați mama ce ar avea nevoie și nu a reușit încă să achiziționeze. Deși ne bucurăm de fiecare cadou primit și nu avem dreptul să comentăm, nu strică niciodată să fim sinceri și să spunem dacă ne dorim ceva anume, mai ales atunci când suntem întrebați. Putem economisi timpul nostru și ne putem asigura că oferim un cadou practic și folositor!

Foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.