Îngrijirea ideală a părului cu șampon pentru bărbați

Bărbații acordă tot mai multă atenție îngrijirii. Este adevărat că acum găsim pe piață produse variate special create pentru bărbați. Ponderea pentru femei este mai mare, dar brandurile încearcă să aducă și produse pentru ei. Cred că de cele mai multe ori, bărbații foloseau produsele pentru femei pentru că nu exista un produs pentru nevoia lor.

Acum, ei pot să aleagă un sampon pentru bărbați creat special pentru nevoile unui bărbat. Există produse variate din care fiecare bărbat poate alege ce i se potrivește. În plus, și bărbații adoră să schimbe și să încerce produsele de îngrijire. Mă bucur să văd bărbați tot mai preocupați de aspectul fizic și care pot aprecia un produs de calitate.

De ce e bine ca bărbații să folosească produse pentru bărbați?

Producția de sebum este mai ridicată în rândul bărbaților. Testosteronul stilumează glandele să producă mai mult sebum. Din acest motiv, bărbații au scalpul și părul mai gras, prin urmare ei trebuie să folosească zilnic, șampon pentru bărbați. Nu se recomandă folosirea gelului de duș pentru spălarea părului. Evitați pe cât posibil și produsele 3 în 1 dacă aveți un păr mai dificil.

**Alege șamponul potrivit

Pentru a alege șamponul potrivit trebuie să îți cunoști bine părul. Este gras sau uscat, scalpul este sensibil, se îngrașă repede? Variante există nenumărate și e bine să folosești doar ceea ce ți se potrivește. Nu ezita să le schimbi când simți că efectul nu mai e cel dorit.

**Folosește produse pentru un păr mai rezistent

Stresul, oboseala, factorii externi pot fi un factor dăunător asupra părului. Dacă ai sesizat că părul este tern, începe să cadă prea mult, folosește șampon pentru stimularea rădăcinilor. Nu sta pe gânduri și nu lăsa timpul să treacă. Astfel de produse au nevoie de timp pentru ca rezultatele să se vadă. Cu cât le folosești mai din timp, cu atât mai bine pentru părul tău.

**Îndrăznește pentru o altă culoare a părului

Uită de ideile preconcepute că bărbații nu își pot schimba culoarea la păr. Dacă îți dorești altceva sau ești curios cum ți-ar sta cu altă culoare la păr, există soluții simple. Achiziționează un șampon nuanțator bărbați în culoarea dorită și vei primi răspunsul la întrebarea ta.

Dacă îți place, poți opta pentru vopsirea părului. Poate un astfel de nuanțator te va ajuta să obții nuanța dorită a părului.

**Spală corect părul

Este important să folosești șampon pentru bărbați pentru păr. Dar este esențial și să îți speli corect părul. Prima dată folosești o cantitate mai mică pentru păr. Șamponezi bine și clătești. A doua oară poți folosi o cantitate mai mare de produs. Șamponezi bine, fără a agresa scalpul și lași să acționeze spuma câteva minute bune. Limpezește cu apă călduță, nu fierbinte, și asigură-te că părul este spălat bine, fără urme de șampon.

Folosește produse de styling de calitate

Alege să folosești un șampon de calitate pentru bărbați. Dar tot produse de calitate trebuie să alegi și pentru styling. Ele pot avea un efect negativ asupra părului dacă nu sunt alese cu atenție. Nu le folosi în exces, iar după folosirea lor, spală bine părul. Dacă observi schimbări ale scalpului sau părului, evită să mai folosești acel produs.

!!Tips pentru bărbați:

Notino are o mulțime de produse pentru îngrijirea părului pentru bărbați. Găsești și multe informații despre produse pentru ca alegerea ta să fie mai simplă.

Bărbatul din viața ta alege să folosească șampon pentru bărbați sau optează pentru al tău? Bărbați dragi, cum alegeți șamponul potrivit pentru voi?

6 thoughts on “Îngrijirea ideală a părului cu șampon pentru bărbați”

  1. Sunt foarte bune produsele de pe Notino, nu am cumparat sampon pentru barbati pentru ca nu mi-a dat prin minte pana acum ca pot sa fac cadou asa ceva, daca eu sunt singura. Dar ramane sa-l comand cat de curand, doar vin sarbatorile!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.