Îngrijire de vară cu cosmetice noi Farmec

Cosmetice noi Farmec – provocare de vară

Îmi place să încerc produse noi de la branduri de cosmetice de încredere. Produsele românești Farmec sunt tare apreciate. Având în vedere vechimea lor pe piață, spune multe. Sunt tare apreciate peste tot în lume și mi-aș dori ca românii să opteze mai des pentru ele.

Am decis să particip la noua campania BUZZStore pentru că mă tentau aceste cosmetice noi Farmec. Sunt 3 produse care nu trebuie să ne lipsească în această vară. Și despre care e bine să afle cât mai multă lume.

cosmetice noi Farmec

Îngrijire de vară cu cosmetice noi Farmec

În pachetul oferit în campanie, am găsit trei produse pe placul meu. Protecție solară, produs pentru răsfățul părului și un produs pentru tenul meu capricios. 2 mostre care vor ajunge la 2 prietene dragi, o agendă cu ajutorul căreia să mă organizez mai bine și o geantă pe care o voi lua în vacanță!

 • șampon detoxifiant cu cărbune

Produsele cosmetice pe bază de cărbune sunt tare benefice. Așa că eram tare curioasă despre acest șampon detoxifiant cu cărbune. El promite să lase părul curat, îndepărtează impuritățile de pe firul de păr și de pe scalp. Ajută ca firul de păr să fie mai rezistent și să aibă un aspect frumos.

La început, m-am speriat de culoarea lui neagră, dar nu pătează unghiile, pielea sau baia. Testat pe unghii cu ojă albă. Îmi place mirosul lui și textura puțin uleioasă. La prima aplicare, aplic mai puțin produs și masez puțin, apoi clătesc. A doua șamponare, implică mai mult produs, un masaj mai amănunțit. Las spuma să acționeze câteva minute bune și clătesc cu apă mai rece. Părul este curat, fin, dar totuși cu volum, am apreciat mult.

cosmetice noi Farmec

 • emulsie hidratantă matifiantă

Dacă ai tenul gras, trebuie să folosești această emulsie hidratantă matifiantă. Un produs care reglează secreția de sebum. Efectul este de ten mat, dar hidratat. Unele produse care matifiază, usucă tenul și senzația este tare neplăcută.

Emulsia poate fi folosită ca bază de machiaj. Se aplică pe tenul curat, apoi urmează produsele de makeup. Vei observa că peste zi, nu vei mai simți nevoia de a folosi pudra pentru a matifia tenul. Aspectul lucios al tenului poate fi inestetic și deranjant. Încearcă acest produs și vei avea o surpriză plăcută.

cosmetice noi Farmec

 • lapte protecție solară SPF 30

Produsele Farmec de plajă m-au însoțit în vacanțele de vară, la plajă. Mă bucur că nici anul acesta nu vor lipsi. Urmează să plecăm în vacanță, deci acest lapte protecție solară SPF 30 se va regăsi în bagajul meu. Rezistent la apă și cu protecție ridicată, îmi va proteja pielea de arsuri solare. Protejează și împotriva fotoîmbătrânirii. Îmi place că este prevăzut cu pompiță, va fi mai ușor de folosit.

cosmetice noi Farmec

Vouă vă plac produsele cosmetice românești? Care este produsul preferat de la Farmec? Vă tentează să încercați aceste cosmetice noi Farmec?

 

13 thoughts on “Îngrijire de vară cu cosmetice noi Farmec”

 1. Foloseam cândva un spray pentru păr de la ei, dar am renunțat la acest brand.
  Am zis că îi voi mai da o șansă când va deveni cruelty-free. Chiar sunt curioasă.

  Reply
 2. Ce imi plac produsele pe care le.ai prezentat!Emulsia pentru fata ar trebui sa o incerc si eu pentru ca am tenul gras,uneori cu cosuri si lucios!Sigur ar fii buna si pentru mine!

  Reply
 3. noua gama de produse pentru protectie solara de la Farmec am vazut ca se bucura de multe aprecieri. Am si eu samponul ala detox, dar inca am dubii daca sa il trec la produse care imi plac sau nu. Revin cu articol despre el.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.