Încălțăminte Reverse pentru ținute chic de iarnă

19

Fii chic și iarna cu încălțăminte Reverse

În zilele friguroase, tindem să ne îmbrăcăm în ținute mai puțin colorate. Putem accentul doar pe comoditate. Mie mi-a plăcut mereu ca iarna să optez și pentru culori vesele, calde. Datorită culorilor, zilele de iarnă pot să devină mai călduroase.

Aleg cu grijă când vine vorba de încălțăminte și mă ghidez după câteva criterii. Modelul contează mult, dar și detaliile sunt importante. Iată de ce am ales încălțăminte Reverse și sunt tare încântată de alegerile mele. E important și că în această perioadă, promoțiile sunt tentante. Și mai important e că vă oferim un cod pentru o extra reducere: REVERSE10!

încălțăminte Reverse

 

Alege încălțăminte Reverse!

Nu știu de ce în anotimpul rece, optăm pentru ținute închise la culoare. Eu vă propun să optați pentru culori vii. Nu uitați de accesorii la încălțăminte, pot să conteze mult. Piesele vestimentare care ocupă un loc în dressingul meu sunt bine alese. Trebuie să fie de calitate, într-o culoare preferată și să aibă ceva aparte. Pe aceste criterii, am ales și două perechi de cizme minunate de pe Reverse! Reducerile au fost mai mult decât excelente și am profitat!

Cizme gri îmblănite și cu fundițe

Îmi place tot mai mult culoarea gri. Unii ar putea spune că nu prea are personalitate. Însă mie îmi place la nebunie pentru că e culoare caldă și poate fi ușor de asortat.

Aceste cizme îmblănite piele ecologică întoarsă mi-au atras atenția pentru că îmi doream de ceva timp acest model. Iar când am văzut fundițele simpatice din spate, m-au cucerit pe loc. Sunt comode, călduroase, ușoare și tare chic! Fie că optez pentru rochie sau pentru pantaloni, se potrivesc de minune. Fundițele din satin din spate sunt adorabile și fac orice ținută să iasă în evidență.

încălțăminte Reverse

încălțăminte Reverse

încălțăminte Reverse

Cizme înalte bordo

O astfel de pereche de cizme mi-am dorit dintotdeauna. Nu știu de ce până acum nu am avut curaj să-mi cumpăr. Mi se par tare sexy. Am optat pentru bordo elegant, dar sunt disponibile cizme înalte piele ecologică și pe roșu.

Mi-a plăcut detaliul auriu de pe toc. Sunt practice pentru că șnurul de sus nu lasă cizma să alunece. Cu ajutorul lui, fixăm cizma unde ne dorim. Aceste cizme înalte trec de genunchi în funcție de înălțimea fiecăruia. Pot fi purtate la rochii sau fuste, dar merg bine și cu colanți groși. Comode și sexy, te vor tenta să le porți des.

încălțăminte Reverse

încălțăminte Reverse

încălțăminte Reverse

Încălțăminte colorată pentru outfit-uri chic

Ne dorim să atragem atenția și, din acest motiv, punem preț pe ținuta noastră. Fiecare detaliu contează, așa că analizează-ți mereu combinația înainte de a ieși din casă. Alocă suficient timp pentru probat și admirat în oglindă. Uneori, în mintea noastră poate arăta bine outfit-ul, dar realitatea să fie alta.

E momentul să-ți completezi garderoba cu încălțăminte Reverse. Varietatea de modele și culori, dar și promoțiile din aceste zile, sunt tentante. Nu rata reducerile de sezon! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

19 Comments

  1. Modelul cu fundițe l-am ales si eu dar pe negru 🙂 îmi plac maxim! Iar cele mov chiar arata deosebit! Imi pare rau ca nu le-am văzut la ei pe site!

  2. Ce frumoase sunt noile tale achizitii! Ambele te reprezinta! Am si eu cateva perechi cam ca ghetutele tale si chiar sunt calduroase si comode. Mi-am luat niste cizme si bocanci de pe Reverse si sunt incantata de ele!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
dezvoltare personală
De ce ne ajută să citim cărți despre dezvoltare personală?

De ce ne ajută să citim cărți despre dezvoltare personală?  Oricât de mult am dori să înțelegem ceea ce se...

Close