Înainte să fim ai voștri de Lisa Wingate recomandare lectură

21

Înainte să fim ai voștri de Lisa Wingate – bestseller New York Times

Înainte să fim ai voștri e cartea pe care mi-o doresc de ceva timp. Am reușit să pun mână pe ea mulțumită celor de la Libmag. Coperta m-a atras mai tare decât recomandările primite. Citisem câteva recenzii despre carte. Intuiția îmi spunea că va fi o lectură bună.

Poveștile triste, dar inspirate din cazuri reale mă atrag ca un magnet. Cartea spune o poveste despre care se știe prea puțin. Suferința unor copii trebuie făcută publică. Pentru ca astfel de cazuri să nu se mai repete.

Înainte să fim ai voștri – copiii nu trebuie să sufere

Citeam această carte, Înainte să fim ai voștri, și nu îmi venea să cred. Există oameni fără suflet. Pentru mine, este de neconceput. Cum poți să faci copiii să sufere? Cum poți să faci bani din suferința unor copii?

Rill Foss are o viață frumoasă alături de părinți și frați. Chiar dacă acasă înseamnă o casă pe râu, e fericită. Când mama este dusă la spital să nască, îi rămân în grijă, frații. Datoria ei este să îi protejeze. Însă va putea?

Nu după mult timp, apar niște străini care îi iau pe toți cinci. Li se spune că vor duși să-și vadă părinții la spital. Însă ei ajung într-o casă cu mulți copii, condiții grele de viață. Va dura puțin, până când Rill Foss va înțelege că au fost răpiți cu acte în regulă de la părinți.

Înainte să fim ai voștri de Lisa Wingate

Drama unei surori mai mari – anul 1939

Fiind sora mai mare, ea are datoria să-i protejeze. Încearcă, dar nu reușește de fiecare dată. În orfelinat, viața e grea, mâncarea puțină și niciun cuvânt bun. Speră în fiecare zi, să vină părinții după ei. Însă minunea nu se întâmplă. Și ea este adoptată de o familie împreună cu o soră mai mică. Nu se poate acomoda cu noua familie. Și nici nu vrea. Își dorește doar vechea viață înapoi.

Secretele ies întotdeauana la iveală – prezent

Avery este fiica unei familii de politicieni. Are tot ce își dorește. Un logodnic, carieră de succes, dar și o bunică care ascunde un secret. Când tatăl ei este diagnosticat cu cancer, Avery vine să-l ajute în campania politică. Un mic gest în timpul unei întâlniri cu o persoană necunoscută, o va face să-și pună semne de întrebare! Realizează că bunica ei are un secret legat de persoana recent cunoscută. Nu se va lăsa până nu va descoperi secretul.

Înainte să fim ai voștri de Lisa Wingate

Însă câte încercări va face? Prin câte va trebui să treacă până să descopere secretul? Secretul va aduce lumină în viață sau o va face să își pună mai multe întrebări?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

  1. Cred ca aceasta carte este o noua aparitie, deoarece am vazut o multime de recenzii. Este pentru prima data cand citesc insa o recenzie. Subiectul cartii este foarte interesant si sunt curioasa cum se incheie povestea tragica a celor 5 frati.

  2. Cristina Dragomir on

    si eu am cartea asta pe lista, dar parca nu a curaj sa o abordez. Chiar mi se pare un subiect prea dureros pentru ca nici eu nu pot pricepe ce fel de suflet au niste oamenii care rapesc copiii de langa parinti si de langa sora lor. Nu-mi pot imagina ce durere este in inimile acelor copii.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vin roșu
Consumi vin roșu? Cunoști și beneficiile consumului de vin?

Îți place să consumi un pahar de vin roșu? În ultimul timp, tot mai mulți prieteni, au devenit iubitori de...

Close