În umbra eșafodului de Carol Birch – recomandare lectură

19

În umbra eșafodului de Carol Birch

Citesc multe cărți în ultimul timp. Reușesc să aleg să citesc cărți captivante. Încerc să citesc și să adaug în bibliotecă doar cărți de valoare. Recomand cititorilor mei doar acele lecturi care chiar merită. Cartea ”În umbra eșafodului” comandată de la Editura ALL a fost o bună alegere. Poveștile inspirate din cazuri reale mă atrag.

În umbra eșafodului de Carol Birch – povestea lui Margaret Catchpole

Citisem o recenzie despre această carte. Am simțit că îmi doresc să o citesc. A fost chiar o alegere bună. Ore întregi nu am mai putut să mă deslipesc de ea. Cartea spune povestea lui Margaret Catchpole. La doar șase ani, ea vede o falsificatoare de bani cum e spânzurată și arsă pe rug. Această imagine o va bântui mereu. Viața se scurge frumos în familie până îl întâlnește pe Will. Will părea marea ei dragoste. Cu timpul, cunoscându-l și trecând împreună prin multe aventuri, devine conștientă că nu vor forma o familie. Dragostea îi va uni mereu, dar nu vor avea o familie și un cămin. Will e un marinar iscusit, dar prinde gustul banilor. Devine cu timpul contrabandist și pune în pericol pe toți cei apropiați.

În umbra eșafodului – în umbra vieții

Dragostea dintre Margaret și Will este adevărată. Însă viața în anii 1770-1800, era grea. Nu ajungea dragostea. Banii se făceau greu. Fiecare își dorea mai mult. Visau ca după doi ani de contrabandă, să se oprească. Să-și trăiască liniștiți viața. Margaret a fost femeia care l-a susținut în tot ce a făcut. L-a îngrijit când era la pat. A descoperit pe el că e pasionată de medicină și că se pricepe. Urma să-i salveze vederea și viața. Va ajuta la aducerea pe lume a mulți copii. Însă viața nu a răsplătit-o cum merita. A îndurat multe. A trecut prin multe pentru dragostea ei, Will. Atunci părea să merite. Nu vreau să vă dau mai multe detalii. Vă spun doar că această carte merită citită. Veți povesti de ea la toată lumea.

În umbra eșafodului – o carte de top

Povestea este frumoasă și dură. Printre descrieri frumoase, cuprinde o poveste cutremurătoare, viața unei femei! Mă bucur că această carte mi-a depășit așteptările. Povestea merită citită, este deosebită! De mult timp, nu am mai citit o carte cu atâta pasiune. Mi-aș dori să găsesc tot mai multe cărți atât de bine scrise!

Ați citit această carte? V-a plăcut povestea lui Margaret Catchpole?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

19 Comments

  1. Din descriere cred ca e o carte pe gustul meu, despre femei puternice si un destin deloc usor asa ca mai convins sa o trec pe lista de lectura.

  2. Wow, cum arata coperta! Nu am citit cartea, dar in acest weekend care doar ce s-a sfarsit, am avut si eu parte de cateva ore bune de relaxare, la iarba verde cu o carte-n mana.

  3. Butnaru Andreia Daniela on

    Editura all au doar carti frumoase,una si una.Mi=am facut un wishlist cat china si nu stiu zau ce sa mai aleg

  4. Povestile inspirate din fapte reale imi plac si mie, de multe ori le gasesc profunde si „miscatoare”, daca pot sa zic asa. Cartea nu am citit-o, dar mersi de recomandare.

Leave A Reply

Read previous post:
comandă online
Ce merită să cumpărăm prin comandă online

Comandă online tot ce ai nevoie Comandă online pentru a economisi timp și bani. De la electronice și electrocasnice, până...

Close