Idei pentru petreceri de copii exclusiviste

Organizarea unei petreceri exclusiviste pentru copii necesită o pregătire intensă, pentru că cei mici merită cu siguranță tot ceea ce este mai bun. De la simple baloane la animatori, muzică și tort, fiecare dintre aceste elemente fac parte dintr-un întreg, dintr-o experiență care se poate dovedi a fi cu adevărat memorabilă pentru cei mici. Dacă ai nevoie să organizezi o petrecere pentru copilul tău și nu știi exact de unde să începi, îți oferim câteva idei pe care să le poți pune în aplicare.

Petrecere exclusivistă completă cu gustări, animatori și jocuri

De alegerea locului de joacă depinde foarte mult succesul petrecerii pe care o organizezi, așadar acest aspect este foarte important. Alege un loc de joacă exclusivist, care să îți pună la dispoziție mai multe pachete petrecere copii din care tu să îl poți alege pe cel potrivit pentru tine.

Pachetele pot conține mai multe facilități, cum ar fi activitățile, animatorii, tortul și chiar meniurile potrivite, în funcție de preferințele fiecărui copil. Un exemplu de spațiu de joacă care îți oferă astfel de pachete este The Clouds, un spațiu care se preocupă de grija față de copii, dar și față de adulți. La The Clouds meniurile sunt gătite in house, sub atenta îndrumare a bucătarului dedicat Chef Ovidiu M, iar activitățile sunt special gândite pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi.

Petrecere tematică

Copiii adoră petrecerile tematice așadar poți opta pentru o astfel de idee. Poți alege personaje de basm sau personaje din desene animate, în funcție de preferințele copilului tău și a celorlalți invitați. Animatorul va ști cu siguranță ce anume să aleagă pentru copii și va ști cum să îi captiveze cu jocuri și distracție, astfel că cei mici nici nu vor ști când trece timpul.

petreceri de copii

Petrecere cu muzică și tort

Muzica nu trebuie să lipsească de la nicio petrecere și în mod cert va trebui să fii atent la preferințele celor mici. Ar trebui să știi că vârsta nu îi împiedică pe copii să prefere anumite genuri muzicale sau să aibă cântăreți preferați. Există cântăreți care se adresează exact acestui segment de public, așadar va trebui să te familiarizezi cu cerințele.

În ceea ce privește tortul și organizarea unui candy bar, pe de o parte te poți baza pe ajutorul locului de joacă în care organizezi petrecerea sau poți opta pentru un serviciu de catering, care să îți livreze bunătățile cu puțină vreme înainte de începerea petrecerii.

Petreceri cu șampanie și socializare

Și copiii, ca și adulți, au nevoie să se simtă speciali. Pentru aceasta este nevoie să găsești acele elemente anume care scot din tipare o petrecere pentru copii. Desigur, dacă în cazul părinților șampania este un echivalent al sărbătoririi, același lucru se poate întâmpla și în cazul copiilor, pentru că există variante de șampanie fără alcool, speciale pentru copii. Șampania devine astfel un element aparte, pe care îl poți folosi pentru a construi o amintire memorabilă și o petrecere exclusivistă modernă.

Organizarea unei petreceri cu fast pentru copilul tău nu a fost niciodată mai ușoară ca în prezent, când ai la îndemână atât de multe opțiuni. Alege ce este mai bun pentru copilul tău și oferă-i acestuia o amintire plăcută, care să îi revină întotdeauna în memorie.

6 thoughts on “Idei pentru petreceri de copii exclusiviste”

  1. Ce bine că există așa ceva!
    Cu siguranță o petrecere pentru copii este mult mai reușită când se ocupă cineva cu experiență și mai mult, îți lasă timp pentru tine și familie. Mie mi-au plăcut întotdeauna ideile de acest fel.
    Mulțumesc pentru recomandări!

    Reply
  2. Este drept ca in momentul in care ii organizezi ceva copilului acesta este foarte incantat si entuziasmat si fericirea lui nu se compara cu nimic. In ultimul timp am preferat ca zilele astea sa le fac la locul de joaca. Cand vin acasa totul este la locul lui si eu ma simt mult mai linistita si relaxata

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.