Idei de cadouri pentru bărbați de Crăciun de pe Notino

29

Idei de cadouri pentru bărbați speciali

Doamnele mereu se plâng când vine vorba de cadouri pentru bărbați. Eu spun mereu că piața e tot mai variată când vine vorba de produse pentru ei. Așa că trebuie doar să fim atente la nevoile lor și putem oferi cadoul perfect. Dacă avem pretenția ca ei să ne ofere un cadou deosebit, de ce nu ar avea și ei pretenții?

Dragile mele, e momentul să le oferim cele mai frumoase cadouri, bărbaților din viața noastră. Ne iubesc și au grijă de noi. Îi apreciem și îi iubim, deci trebuie să le și dovedim acest lucru, de Crăciun. Notino ne ajută să le oferim cadouri minunate. Au pregătit o pagină specială cu idei de cadouri pentru bărbați. Alegerea nu va fi deloc grea. Trebuie doar să comandăm totul din timp.

Idei de cadouri pentru bărbați de pe Notino

Când vine vorba de cadouri, eu pun mare preț pe produse de îngrijire și produse cosmetice. Nu sunt niciodată suficiente. Se consumă destul de repede. Deci nu o poți da în bară. Există atât de multe produse încât poți mulțumi orice pretențios.

  • produse de îngrijire

Îmi place tare mult că există multe produse de îngrijire pentru bărbați. Și tenul lor trebuie îngrijit. Cremele speciale pentru bărbați au fost create pentru a-i menține tineri și frumoși. Ador acele branduri care au realizat seturi întregi de cosmetice pentru bărbați. Și îi apreciez și mai mult pe cei care le oferă într-o geantă de cosmetice pentru vacanțe. Sesderma Men a gândit un set cadou tare util, cred că orice bărbat s-ar bucura să-l primească.

  • ultimele parfumuri apărute

Bărbații se îndrăgostesc de câte un parfum și tare greu acceptă unul nou. Așa că, este treaba noastră, a femeilor din viața lor, să le aducem mai aproape noutățile anului. Parfumuri noi sunt mereu scoase pe piață. Anul acesta chiar a fost o abundență de noi arome de la multe branduri bune.

Eu m-am îndrăgostit de parfumul K by Dolce & Gabbana. M-am bucurat când l-am găsit în set apă de toaletă și balsam după bărbierit. Soțul și-l dorește mult, așa că Moș Crăciun îi va îndeplini această dorință. 

Doriți să oferiți un parfum cadou? Dar vă doriți ceva deosebit? Puteți opta pentru gravură pe sticla de parfum. Mesajul tău îl va însoți la fiecare puf de parfum! Astfel nu va putea uita sentimentele tale pentru EL.

  • produse pentru bărboși simpatici

Ai un iubit care își prețuiește barba? Este tare atent și caută mereu cele mai bune produse de îngrijire? Surprinde-l cu seturi cadou de îngrijire. Îl vei face cel mai fericit. Îngrijirea bărbii este un aspect foarte important pentru un bărbos. Nevoia lui de îngrijire nu trebuie să te surprindă, ci să te încânte. Poți să-i oferi uleiuri și săpunuri, balsam și ceară, sau piepteni și perii. De toate se va bucura în egală măsură. Pe toate le găsești pe Notino.

Tu ce cadouri oferi bărbaților din familia ta? Care este cadoul pe care îl vei oferi bărbatului special din viața ta? Nu-i așa că aceste idei de cadouri pentru bărbați te-au ajutat să înțelegi nevoile bărbaților pentru îngrijire?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

29 Comments

  1. Ma gandesc ca as putea sa-i cumpar un parfum sau chiar un ceas. Cu toate astea cred ca parfumul este mai accesibil si am sa anlizez ofertele celor de la Notino

  2. Soțului îi ofeream des parfumuri. Până am remarcat că are un stoc mare de parfumuri nedesfăcute. Acum m-am reorientat către haine. Tatălui meu îi ofer casete cadou de Crăciun și le apreciază foarte mult.

  3. As mai oferi parfumuri adevarate dar am facut asta o singura data si am avut parte de un pumn in nas…. persoana nu s-a bucurat si mi-a aratat asta pe față. Probabil prefera o altfel de “fiola” … Acum daruiesc bautura, ca mi-am dat seama ca multi asta isi doresc, cafea, eventual ceva de IT daca stiu preferintele domnului in cauza.

  4. Secretele frumusetii on

    Soțului anul acesta ii voi oferii câteva articole de îmbrăcăminte și încă nu sunt decisă între un smartwatch sau încă ceva .. la cosmetice nu ma bag. Are doar câteva produse pe care le folosești constant, nu e ca mine sa încerce mereu ceva nou.

  5. Pentru barbatii din IT, de exemplu, dati-mi voie sa va spun ca cel mai bun cadou ar fi ceasul smart. Parerea mea. Eu asta i-am cumparat la al meu. Cred ca-i voi mai cumpara o trotineta electrica si un gopro.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Durere de Zeruya Shalev
Durere de Zeruya Shalev recomandare de carte

Durere de Zeruya Shalev - o lectură tulburătoare Durere de Zeruya Shalev este o carte pe care o aveam în...

Close