Idei de cadouri pentru bărbați

14

Provocarea de a alege cadoul potrivit pentru el

Ne încântă invitațiile la zile de naștere. Se anunță distracție și bună dispoziție. Însă apare și provocarea de a alege un cadou. Unii spun că e ușor să alegi cadou pentru o femeie, alții spun că e mai ușor pentru un bărbat. Eu consider că nu e complicat deloc dacă te străduiești să alegi un cadou potrivit. Și cel mai important, să-l alegi din timp.

Presiunea timpului te poate determina să alegi un cadou nepotrivit. Așa că nu alege cadoul în ultimul moment. Alocă-ți timp pentru a căuta idei de cadouri pentru bărbați. Dar timp și pentru a cumpăra sau comanda cadoul.

Sugestii și idei de cadouri pentru bărbați

Bărbații din viața noastră au pasiuni diverse. Vorbesc tot timpul despre ele cu înflăcărare, deci sigur putem alege cadoul potrivit pentru ei. Trebuie doar să fim atenți la ce discută și știm exact ce cadou să le oferim.

 • ustensile pentru grădinărit

Munca prin curte îi relaxează mult. După ore îndelungi petrecute la birou sau pe drumuri și telefoane fără număr, își doresc deconectare. O bună metodă este munca fizică prin curte. Curățat pomi/copaci, tuns și dat formă la arbuști decorativi, plantare și îngrijire de flori. Tunsul ierbii și a buruienilor este o activitate constantă, deci și ustensilele sunt necesare.

Oferă cadou diverse scule și utilaje care îi pot face munca mai ușoară, mai rapidă. Poți alege o motocoasă ieftină, un trimmer, chiar și o suflantă de frunze poate fi de mare ajutor.

 • accesorii pentru mașină

Bărbații iubesc mașinile și au mare grijă de ele. Alocă timp pentru spălare și întreținere. Este încă o bună metodă de relaxare pentru ei. Dacă vrei să-l surprinzi cu un cadou potrivit, oferă accesorii pentru mașină. Poți opta pentru suport de telefon sau suport număr de telefon, suport pentru numărul de înmatriculare, chiar și un set nou, de calitate, de covor auto.

 • boxe portabile

Petrecerile sunt mai frumoase când muzica răsună dintr-o boxă de calitate. O boxă portabilă este un bun cadou pentru un bărbat.

 • vinuri de colecție

Pasionați de vinuri bune, bărbații vor aprecia mereu un vin de calitate. Încearcă să le oferi cadou, un vin de colecție. Alege un vin din anul nașterii pentru o impresiona mai mult. Alături de vin, oferă și niște pahare potrivite pentru acel vin.

 • cărți de specialitate

Hobby-urile fac parte din viața tuturor. Bărbații au niște pasiuni aparte, își doresc să învețe și să afle lucruri noi. Cărți de specialitate, albume sau enciclopedii, sigur le vor primi cu drag. Vor fi cadouri apreciate.

 • produse de marochinărie de calitate

Când vine vorba de idei de cadouri pentru bărbați, nu dai greș niciodată cu produse de marochinărie. Alege curele sau portmonee din piele de calitate, mănuși sau genți pentru acte.

 • accesorii masculine

Un ceas de brand renumit rămâne o bună idee de cadou, mai ales dacă e o ocazie specială. Poți opta și pentru accesorii, cum ar fi brățări, ac de cravată, butoni eleganți sau veseli.

Cadouri pentru bărbați însoțite de zâmbete și energie pozitivă

Zilele de naștere sunt motive de bucurie. Eu le aștept cu drag. Aleg cu atenție un cadou potrivit. Nu uit de un desert home-made, mai ales dacă sărbătoritul e fan.

Ce cadouri pentru bărbați vi se par cele mai potrivite? Care ați observat că a fost cel mai apreciat cadou de un bărbat?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

 1. Cred ca un set de scule pentru masina l-ar incanta cel mai tare, mai ales ca si lucreaza in domeniu. Sau poate un sistem de navigatie fain, ca tot pleaca mereu in deplasari… depinde de la barbat la barbat. Unii se bucura mai tare de un parfum, altii prefera cadouri mai practice.

 2. Intru pe doraly.ro sa vad ce accesorii pentru barbati au. De regula cumpar un portmoneu, o cravata, un set pentru fumatori, dar nu poti lua acelasi cadou, aceleiasi persoane de doua ori, deci trebuie sa gasesc inspiratie!

 3. Credcă cel mai potrivit cadou îl putem alege atunci când îl cunoaștem foarte bine.
  Ideile sunt însă mereu binevenite și o reală sursă de inspirație pentru un cadou.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
dezvoltare personală
De ce ne ajută să citim cărți despre dezvoltare personală?

De ce ne ajută să citim cărți despre dezvoltare personală?  Oricât de mult am dori să înțelegem ceea ce se...

Close