Hillary Clinton de la A la Z de François Clemenceau recomandare lectură

19

Hillary Clinton de la A la Z

Îmi place să descopăr detalii din viața persoanelor publice. Citesc multe cărți despre personalități. De aceea am și ales să citesc cartea, Hillary Clinton de la A la Z. Hillary Clinton a fost o persoană controversată. Mi-a plăcut mult că a ținut capul sus indiferent de situție. A răspuns diplomat la întrebările indiscrete. A făcut o carieră politică și este o femeie respectată.

Uneori ni se pare că viața nu e corectă. Însă tot viața ne arată cu această ocazie, alt drum. Lucrurile se întâmplă cu un scop. Se pare că ce nu te omoară, te face mai puternic. Dovada clară este Hillary Clinton.

Vă tentează să citiți despre Hillary Clinton? Cartea se găsește pe site-ul Libris.ro. La categoria Biografii, memorii, jurnale, unde mai găsiți și alte cărți interesante.Hillary Clinton de la A la Z

 

Hillary Clinton de la A la Z – portretul unei femei

Am privit-o pe Hillary Clinton ca pe o femeie puternică. Acea femeie care dorește să se facă cunoscută. O femeie care muncește pentru a ajunge acolo unde dorește.

Provine dintr-o familie modestă, îl cunoaște pe Bill și îi refuză prima cerere în căsătorie. Acceptă după 2 ani să spună da. Au o viață normală, însă Hillary își dorește mai mult. A fost o perioadă avocată. Serialul ”The Good Wife” a fost inspirat din relația lui Bill cu Hillary. E de văzut!

El profesor universitar, ea avocată, venituri decente. Însă Hillary și-a dorit mult o viață bună. Politica a fost mereu o sursă bună de venit. Așa că și-a susținut soțul în a deveni senator, apoi președinte. Poate de aici și dorința ei de a fi președintele Americii.

Am citit în carte sumele fabuloase pe care le câștiga Bill Clinton ca președinte. Suma pe care o primește ca fost președinte. Suma pe care o primește pentru diverse apariții și interviuri, m-a uimit. Pentru publicarea a două cărți, Bill Clinton a primit 15 milioane de dolari, iar Hillary 8 milioane. Decent, zic eu…

Hillary Clinton de la A la Z – despre o femeie puternică

În viață, oamenii fac lucruri cu care nu se mândresc. Însă de multe ori scopul scuză mijloacele. S-a împrietenit cu oameni importanți din politică. Și-a susținut soțul și și-a continuat căsnicia chiar și după numeroase infidelități ale soțului. Nu a lăsat niciodată capul în jos. Ce a făcut Hillary? A luptat! A luptat poate din dragoste pentru Bill, poate pentru a salva aparențele. Dar a luptat! A luptat și a muncit atunci când multe femei ar fi abandonat relația.

Hillary Clinton de la A la Z

A apărut la evenimente cu zâmbetul pe buze. Poate un zâmbet amar, dar nu s-a dat bătută niciodată. Asta am admirat mult la ea. Și mai mult, după ce am citit cartea. A luptat să ajungă pe scena politică. Și-a dorit mult președenția, dar de data aceasta nu a fost să fie.

Vă invit să citiți cartea și să descoperiți femeia Hillary Clinton de la A la Z! Voi știți detalii despre Hillary Clinton? V-ar plăcea să citiți despre viața ei?

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

19 Comments

  1. Despre Hillary Clinton am mai citit pentru diverse proiecte la istorie. Din pacate a pierdut alegerile din anul 2016, mi-ar fi placut ca o femeie sa ajunga presedinte.

  2. Cred ca e interesanta cartea asta fiindca e vorba despre o femeie care a stat langa un barbat care a condus lumea, a luat decizii care au schimbat cursul istoriei. E clar ca e o femeie puternica, care stie ce vrea si isi atinge scopul cu orice pret.

  3. Barascu Violeta Ramona on

    O doamna puternica pe care eu sincer o admir iar acest jurnal este interesant si chiar imi doresc sa-l savurez in acesta vara.

  4. O admir tare mult pe aceasta femeie. Pana acum n-am citit nici o carte de acest gen despre ea si cred ca as fi atrasa de o lectura de acest gen

  5. Nu stiu prea multe despre Hillary Clinton asa ca aceasta carte cred ca ar fi un ajutor fain! Imi place sa aflu detalii despre marile personalitati! Mersi de recomandare!! 😘

  6. Sincer îți spun ca mie nu mi— plăcut niciodată femeia asta… din niciun punct de vedere. Iar relevantă ei pe scena politica americană pare sa fi apus.

  7. Uite cum aflu eu mereu cate ceva din articolele tale. Nu stiam despre serialul respectiv ca se inspira din relatia celor doi soti Clinton. Acum imi doresc si mai mult sa il vad. Numai timp sa imi fac.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
bagajul pentru concediu
Ce trebuie să conțină bagajul pentru concediu pentru ținute impecabile?

Să ne organizăm eficient bagajul pentru concediu Bagajul pentru concediu trebuie organizat din timp. În funcție de destinația aleasă, vom...

Close