Grădina cu lavandă de Lucinda Riley recomandare carte

25

Grădina cu lavandă – încă o carte minunată de Lucinda Riley

Grădina cu lavandă de Lucinda Riley nu putea lipsi din biblioteca mea. Am citit multe dintre cărțile acestei autoare. Poveștile ei sunt pline de secrete, iar ea are un stil de a povesti, inconfundabil. Lectura acestor cărți te ajută să te deconectezi. Te prinde atât de tare în mrejele ei încât nu simți cum trece timpul.

Minunata carte de Lucinda Riley se găsește pe site-ul Cartepedia. Dacă tot vine vara și vacanța, vă recomand să comandați toate cărțile ei și vă promit că nu veți regreta.

Grădina cu lavandă – secrete și spionaj

Toate poveștile autoarei sunt originale, pline de suspans. Personajele sunt foarte bine conturate și cu o personalitate puternică. Nu le putem anticipa gândurile, acțiunile. Toate acestea fac minunate cărțile ei.

Emilie trece prin sentimente confuze când mama ei moare. Deși în familie trebuie să avem baza, nu întotdeauna e așa. Mama ei a fost prea preocupată de viața mondenă. Era dezamăgită că fiica venită târziu în viața lor, nu îi seamănă la fizic și caracter. Așa că nu s-a atașat de ea cum ar fi fost normal.

Tatăl a încercat să suplinească lipsa mamei. Pentru el, învățătura, educația erau mai presus decât orice. A insistat ca Emilie să facă școală. Era un mare colecționar  de cărți de valoare și manuscrise. Cerceta mereu în detaliu și a adunat o colecție impresionantă.

Moștenire de familie – un castel și multe datorii

După moartea mamei,  Emilie moștenește minunatul castel al familiei. El are nevoie de renovări. Dar de unde bani, se întreabă Emilie? Apoi află de la contabilul familie, că mama ei făcuse multe datorii de-a lungul vieții. Deși nu avea venituri, se împrumuta mereu și nu renunța la viața cu care era obișnuită.

Emilie se află în postura de a alege ce să vândă. Castelul este împrejmuit de vii care produc un vin deosebit. Însă e nevoie de investiții și acolo. O soluție ar fi să vândă parte din colecția tatălui, dar Emilie nu și-ar dori așa ceva. Sau poate câteva obiecte de valoare din casă ar putea acoperi datoriile de milioane ale mamei?

Alegeri și decizii

E important să ia decizia bună pentru ca mai târziu să nu aibă regrete. Nu se grăbește și analizează variantele. Însă secrete ies la iveală și fac lumină în trecutul familiei.

Cum va reacționa Emilie la aflarea unor detalii? Cum va afla ea despre secretele familiei? Cine o va ajuta să descopere și mai mult? Dar cine o va sprijini în demersurile ei? Vă invit să citiți cartea și să aflați răspunsurile la aceste întrebări!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

25 Comments

 1. Madalina Marincas on

  M-ai facut cu adevarat curioasa – dupa sesiune revin si eu la beletristica si mi-ar placea sa citesc si aceasta carte <3

 2. Abia astept sa o citesc si eu pentru ca imi plac secretele de familie si imi place lavanda. Chiar vreau sa merg la un festival in lanul de lavanda daca tine vremea cu noi.

 3. O carte foarte interesanta. Am vazut filmul Gone with the wind de curand si mi a deschis apetitul la genul asta de carti. Mersi!

 4. cudrag.cristina on

  Chiar m-ai facut curioasa ce va alege sa faca, ce va vinde sau cum rezolva datoriile mamei ei!
  Multumesc de recomandare.

 5. Romina Talpos on

  Atat de frumos ai prezentat-o incat vreau sa o citesc!
  Nu am citit nimic de la aceasta autoare dar am sa caut cartile ei 😍

 6. Chiar weekendul trecut am fost intr-un lan de lavanda, dar cred ca o carte de acest gen merita citita in natura si savurata pana la ultima pagina

 7. Cristina Dragomir on

  foarte triste povestile de viata, dar delicioase. Cata suferinta provoaca o dragoste neimplinita! Are Lucinda Riley un stil caruia nu ii poti rezista, pe bune. EU deja ma declar fan.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cosmetice naturale Noah
Răsfață-ți părul cu cosmetice naturale Noah BioCart

Îngrijirea părului cu cosmetice naturale Noah BioCart oferă cosmetice naturale pentru îngrijirea părului, tenului, pielii. Sunt atrasă de brandurile noi...

Close