Goana după cadouri pentru finii mei

17

Goana după cadouri – provocarea acestei luni

Goana după cadouri este activitatea mea preferată. Preferată atunci când am mult timp la dispoziție. Deși sunt fire organizată, luna aceasta m-a luat prin surprindere. M-am întors recent din vacanță și zilele de naștere au dat năvală. Finul, fina și un finuț mic își sărbătoresc în septembrie ziua de naștere. Motiv de bucurie și de sărbătoare. Cum ar putea nașii să uite aceste date importante? Cum se pot prezenta nașii la eveniment? Cu cadoul potrivit, ales cu mare drag!

Îmi place să fac cadouri.

Reușesc să îi surprind mereu cu cadouri utile. Sunt atentă la nevoile lor și nu dau greș niciodată. Mi-ar plăcea doar să am mai mult timp la dispoziție. Iar când sunt pe fugă, aleg cumpărăturile online. Veșnica mea scăpare. Produse variate, oferte pe placul meu, disponibilitate în stoc, livrare rapidă.

goana după cadouri

Goana după cadouri – ce mai cumpăr pentru finii mei?

Atunci când ai un cerc mare de prieteni, fini, familie numeroasă, nu poți să rămâi în pană de idei. Mintea este mereu pusă la contribuție. Lună de lună avem 1-2 zile de naștere. Dacă sunteți în dubiu cu alegerile de cadouri, poate lista mea vă va ajuta.

  • Pentru fina mea

Bărbații spun că e ușor să alegi un cadou pentru o femeie. Pentru că există nenumărate variante. Eu cred că tocmai aici intervine problema. Când ai prea multe variante, nu mai știi ce să alegi. În urma cadourilor oferite, am tras o concluzie. Cu accesorii, nu dai niciodată greș. Femeile sunt îndrăgostite de accesorii. Le place să le schimbe tot timpul, să le combine. Și anul acesta, fina mea va primi cadou, un accesoriu ca acestea.

  • Pentru finul meu

Unul dintre finii mei are o pasiune pentru ochelari de soare. S-a obișnuit să aibă mereu ochelarii de soare la el, dar dintre cei mai pretențioși. Anul acesta m-am gândit să-l surprind cu o pereche de ochelari de soare mai deosebiți ca și model. Dar am fost atentă și la caracteristici. Conduce foarte mult, petrece timp în aer liber, așa că ochelarii trebuie să fie confortabili. Și să protejeze ochii de razele solare. Am găsit aici o mare varietate de modele, așa că am de unde să aleg ceva potrivit pentru el.

  • Pentru finuțul meu

Primul meu finuț băiat împlinește doi ani. Când e vorba de copii, îmi place să ofer cadouri diverse. La început, gândesc practic și merg pe hăinuțe de sezon, mai trendy. Apoi mă gândesc că fiecare copil își dorește jucării. Așa că aleg și câteva jucării potrivite vârstei. Și cum cadoul oferit trebuie să poarte amprenta pasiunii mele, ofer și o carte veselă. Copiii se bucură enorm de cadouri. Bucuria lor ne umple sufletul de energie pozitivă.

Goana după cadouri – satisfacția alegerilor potrivite

Deși nu am mereu la dispoziție timpul necesar, reușesc să fac alegeri bune. În goana după cadouri, îmi vin idei și idei în minte. O mare parte pe aplic pentru cadoul de acum, restul le notez pentru ocaziile viitoare.

goana după cadouri

Voi ce cadouri oferiți persoanelor dragi din viața voastră? Goana după cadouri este o provocare pentru voi? Vă face plăcere sau e un motiv de stres?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

17 Comments

  1. Mie imi place sa aleg cadourile. As putea petrece ore in sir sa aleg un cadou, atata timp cat il aleg online. Sa ma plimb atat prin magazine nu am rabdare. Incerc mereu sa ofer cadouri utile.

  2. Pentru persoanele apropiate gasesc foarte usor cadouri, insa pentru cunostinte este un adevarat chin deoarece imi place sa gasesc un cadou care sa le placa. Uneori aleg sa daruiesc si carti care mi-au placut foarte mult, asa incurajez mai multe persoane sa citeasca.

  3. Pentru mine este o placere sa caut cadouri pentru oamenii dragi. Chiar si cand sunt in pana de idei. Ma descurc eu. Intotdeauna ma descurc. E prea frumos sentimentul pe care-l ai atunci cand daruiesti…

  4. Eu de regula incep sa caut cadourile pt anumite ocazii cu cel putin o luna inainte! :)) Ma gandesc ce i-ar placea fiecaruia, imi fac calcule, vanez ptomotii.

  5. Si eu ma gandesc ca in scurt timp va fi ziua finutului meu. Primului meu finut si inca oscilez intre haine si jucarii. Am timp sa ma gandesc. Ma bucur ca am si eu finii mei

  6. Îmi face și mie plăcere să aleg cadouri pentru persoanele dragi mie. Și le aleg în funcție de ce-și dorește sau ce nevoi are acea persoană. De pe elefant am luat multe cadouri de-a lungul timpului, este o mare sursă de inspirație. 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
UNIQUE the gift gallery
UNIQUE the gift gallery – oferă cel mai inedit cadou

UNIQUE the gift gallery - locul unde găsești cadoul ideal UNIQUE the gift gallery este locul unde poți să găsești...

Close