Florile tale au nevoie de ghivece noi de la Produse menaj

17

Florile tale au nevoie de ghivece noi de la Produse menaj

Primăvara, ne duce cu gândul la activitățile de înfrumusețare a casei. Ne gândim ce flori să cumpărăm pentru a împodobi terasa. Analizăm posibilitățile de expunere a florilor în funcție de necesități.

Tot primăvara, ne ocupăm și de florile de interior. Dar și de florile care sunt la iernat. Dacă toamna, le-am tăiat și le-am înfoliat. Primăvara, ele au nevoie de îngrijire specială pentru a porni vegetația. Lucrul cu florile mi se pare extrem de relaxant. Cu cât le îngrijești mai bine, cu atât te vor răsplăti cum știu ele mai bine! Cu multe, multe flori colorate!

ghivece noi de la Produse menaj

Pământ de calitate și ghivece noi de la Produse menaj

Sunt o mare iubitoare de flori. Pur și simplu, le iubesc și am mare grijă de ele. Deși îmi ocupă destul de mult timp, nu renunț la niciuna. Sunt iubite și îngrijite și nu m-au dezamăgit niciodată. Zilele trecute mi-au înflorit două orhidee care doar supraviețuiau de 4 ani. Așa că, cu răbdare veți avea flori minunate.

Cum procedez eu cu florile, primăvara?

Terasele și balcoanele sunt pline de flori peste an, așa că am multe în casă și la iernat. Într-o zi mai călduroasă, scot toate florile. Le analizez să văd dacă frigul le-a afectat sau diverse boli. Le scot cu grijă din ghivece și le verific și rădăcinile. Scutur pământul vechi și le pun deoparte.

Golesc ghivecele de pământ și le spăl bine. Dacă sunt deteriorate, le arunc. Sau dacă noul an vine cu schimbări, optez pentru altfel de ghivece. Aleg de fiecare dată, ghivece noi de la Produse menaj.

ghivece noi de la Produse menaj

De ce aleg ghivece noi de la Produse menaj, mă veți întreba.

 • au o mare varietate de modele de ghivece de dimensiuni diferite,
 • oferă și suport pentru ghivece pentru a economisi spațiu,
 • varietatea de culori la ghivece este un mare plus,
 • găsești și jardiniere, tăvițe pentru ghivece, dar și agățătoare pentru ghivece și scărițe pentru flori.

Mie îmi place să am și ghivece colorate pentru florile de interior. Pentru exterior, optez pentru maro sau alb, în funcție de florile alese.

ghivece noi de la Produse menaj

Iau ghivecele noi și le spăl bine. Ele au stat în depozite și pot fi pline de praf. Pe fundul ghiveciului, punem puțin pietriș mărunt. Acesta va ajuta la drenarea apei. Este foarte benefic pentru plante, în special pentru cele mari, cum e Yucca. Adaug puțin pământ, pun floarea. Completez cu pământ pe lângă floare. Tasez ușor cu mâna și torn puțină apă. Eu folosesc și îngrășământ pentru a ajuta florile să pornească mai repede. Florile au nevoie de vitamine pentru a înflori. Așa că, nu uitați niciodată de îngrășământul periodic, potrivit.

ghivece noi de la Produse menaj

Alege pământ din pădure sau pământul special pentru flori!

Cel mai bun pământ este cel proaspăt. Nu reutilizați pământul. Este deja secătuit de vitamine și nutrienți. Un pământ nou, special pentru flori, poate fi amestecat cu pământ din pădure, de sub frunze. Dacă aveți posibilitatea, este combinația cea mai benefică pentru flori.

Îngrijește florile și iubește-le, ele te vor răsplăti mereu cu flori minunate! Pentru a le răsfăța, alege ghivece colorate, potrivite de la Produse menaj!

Tu cum îți îngrijești florile, la început de primăvară? Alegi ghivece noi de la Produse menaj și pământ special pentru flori?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

17 Comments

 1. of, recunosc, mie nu imi plac florile in ghiveci neam, deci nu am in casa nici macar una. dar o sa-i spun vara-mii si de acest site, ea e mare fana, are curtea pline de ghivece, asa ca sigur va fi interesata!

 2. Cum a venit acest articol… manusa. Chiar azi am fost sa cumparam cele necesare pentru pervaz si apoi urmeaza ghivece/jardiniere. Apoi pamant si seminte. Sa vad ce va iesi! Multumesc pentru recomandare.

 3. Cristina Dragomir on

  Ce-mi plac ghivecele acelea colorate din plastic! Si eu cumpar destul de des ghivece si pamant de flori, dar recunosc ca mai mult se ocupa sotul meu de ele. Anul asta sunt super incantata de niste jardiniere din piatra pe care le-am pus deja pe bordura grădiniței și am plantat plante aromatice și flori in ele.

 4. Zilele trecute am făcut aceleași ”operațiuni”: am scos florile afară, mai puțin trandafirii japonezi și cele care rămân tot timpul anului în casă, le-am schimbat pământul, chivecele, am prins ghivecele pe peretele gardului, am pus mușcatele curgătoare… și tot așa 🙂
  Ghivecele de la produse menaj sunt cele mai potrivite.

 5. Fratele meu cel mare este pasionat de flori, are mai mult de o grămadă și cred că i-ar plăcea niște ghivece noi pentru ele. Am să-l pun în temă.

 6. Florile mele stau pe balcon exact deasupra caloriferului si primavara cand incep sa le inspectez mai atent , descopar ca multe sunt aproape uscate. Schimbarea pamantului si a ghivecelor de obicei le invioreaza si renasc pline de avant.

 7. Eu nu sunt asa priceputa cu florile, am avut cateva insa au disparut in timp. In schimb imi place sa le admir la alte persoane, mama mea are foarte multe flori pe balcon de care este mandra. Imi plac ghivecele acestea variate si colorate.

 8. Si eu reimprospatez pamantul la flori in fiecare an. Intradevar compostul din padure este cel mai bun. Foarte frumoase aceste vase pentru flori si mult mai ieftine, iar suportul mare chiar ar veni bine la mine pe balcon.

 9. Eu mi-am luat mult plante aromatice pe care le folosesc la gatit. La flori am mai renuntat. Pentru ghivecele mele cu plante folosesc pamant special de flori si se pare ca le merge tare bine. Nu am auzit de acest site pana acum

 10. Eu m-am apucat sa fac agricultura in balcon. Mi-am luat ghivece noi, pamanat special de flori si mi-am pus rucola, patrunjel, busuioc si ardei. acum astept roadele

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Comuniune de Ann Patchett
Comuniune de Ann Patchett recomandare lectură

Comuniune de Ann Patchett - bestseller Comuniune de Ann Patchett este un roman nebun. Coperta te atrage, pui mâna pe...

Close