Cumpără-mi flori și nu uita de Gerpostar Asevi

16

Cumpărături cu plăcere?

Nu am înțeles niciodată oamenii care urăsc cumpărăturile. Și chiar mersul la cumpărături. Avem nevoie de multe lucruri și e surprinzător cât de repede se epuizează. Trebuie să mergem la cumpărături pentru aprovizionare. În plus, ne place să avem de toate în casă. Și cum să ai dacă nu cumperi?

Lista de anul trecut, pe lângă toate cele necesare, cuprindea produse de dezinfectat. Achiziționam produsele preferate, apoi ce se mai găsea. Tot a fost bine că astfel am avut posibilitatea de a testa și alte branduri decât cele pe care le știam. Gerpostar Asevi mi-a atras atenția prin ambalajul colorat. Da, eu sunt un client care alege un produs și în funcție de culoarea și tipul ambalajului. Pot doar să vă spun că de puține ori, alegerea nu a fost potrivită.

Cum facem cumpărăturile mai plăcute?

Îmi amintesc că era deprimant să mergi la cumpărături cu ceva timp în urmă. Restricțiile făceau totul mult mai sinistru. Nu și pentru mine. Am știut mereu să fac din fiecare activitate, o adevărată plăcere.

 • sunt rebelă, nu îmi fac listă de cumpărături

Aloc suficient timp pentru cumpărături. Mă plimb printre rafturile tuturor raioanelor și analizez oferta. Cumpăr produse la preț bun, aleg în funcție de ce sunt tentată. De puține ori, merg la cumpărături pentru că am nevoie de ceva anume. Îmi place să am în casă de toate astfel pot varia meniul zilnic, dar și activitățile din casă.

Sunt fan curățenie și mă relaxează, mai ales când vine vorba de băi. E o activitate mai migăloasă și mă ajută să mă deconectez. Cu cât produsele sunt mai eficiente, cu atât curățenia se face mai rapid. Mulțumesc igienizantului Gerpostar Asevi Plus că face treaba bine și am mai mult timp pentru lectură!

Gerpostar Asevi

 • fac pași mai mulți când vremea nu permite să ies afară

Aleg să fac cumpărături în magazinele mari. Varietatea de produse e mult mai mare. Contează și faptul că fiind mare, pot face mai mulți pași. În pandemie, era singura modalitate de a face pași, în mod legal. În plus, când e frig, plouă sau ninge, unde poți face pași mulți? Printre rafturile din magazin. Așa am găsit de fiecare dată produse de care uitasem că am nevoie.

Ce e interesant e faptul că unii oameni lasă produsele nedorite la raionul nepotrivit. Până acum mi se părea un gest urât. Dar așa am ajuns  eu să descopăr dezinfectantul Multisuprafete Asevi Gerpostar Plus. Eu căutam șervețele colorate și sticla de dezinfectat era abandonată pe raft. Albastrul intens mi-a atras privirea. Mi-am amintit că al meu era pe terminate, așa că l-am pus în coș și l-am adus acasă. Bună decizie!

Gerpostar Asevi

 • cumpărături pentru mine – răsplata binemeritată

Ca să fie cumpărăturile și mai plăcute, cumpăr mereu ceva doar pentru mine. Uneori e vorba de obiecte de decor pentru casă. De cele mai multe ori, îmi cumpăr flori. Fie un buchet de flori, fie flori la ghivece deosebite. Bine, recunosc, răsplata poate fi și o cutie de praline de ciocolată sau înghețata preferată.

Nu e greu să facem fiecare activitate plăcută. Cumpărăturile sunt necesare, dar asta nu ne împiedică să le facem cu plăcere. Produsele de curățenie sunt esențiale. Ele se termină rapid, deci e nevoie să refacem stocul mai des. Eu am optat pentru Gerpostar Asevi, iar ca să uit de pandemie, pun lângă un buchet de trandafiri minunați și totul pare mai frumos! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

 1. cristina dragomir on

  A devenit unul din produsele Asevi care nu imi lipsesc din casa. Imi mai plac mult balsamurile de la ei. Si degresantul Asevi am remarcat ca face treaba buna.

 2. Nici eu nu-mi fac lista de cumparaturi. Imi scriu lucrurile esentiale care imi trebuie si actionez dupa instinct de cele mai multe ori. ba chiar ma las dusa de valul de reduceri

 3. Pe mine a început să mă obosească shoppingul, sincer… Nu-mi mai place aglomerația și statul la cozi. Dar totodată, nici cumpărături online nu-mi mai vine să fac, pentru că mi-am luat destule țepe.
  Nu am folosit produsele Asevi, dar le am în vizor de ceva timp.

 4. Cereces Loredana on

  Ce mult ma regasesc in tot ceea ce ai spus mai sus!!!!Parca as fi eu!😂
  Ma intrustez cand vad ca oamenii abandoneaza si produse alimentare pe rafturi unde apuca si pe urma se strica!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
biscuiți Picnic RoStar
Prăjitură cu biscuiți Picnic RoStar

Prăjitură cu biscuiți Picnic RoStar - amintiri dragi În copilărie, îmi plăcea mult să fac prăjituri. Memoram cu ușurință rețetele...

Close