Flori surpriză pentru prietena mea de Sfântul Mihail și Gavril

14

Flori surpriză de Sfântul Mihail și Gavril pentru toți sărbătoriții

Flori surpriză mi se pare un cadou minunat cu orice ocazie. Îmi plac la nebunie florile și îmi place să primesc flori. Însă la fel de mult, îmi place să ofer flori cadou. Fie că vorbim de un buchet de flori sau flori la ghiveci, toate sunt bine primite. Orice cadou ar trebui însoțit de un buchet de flori.

Nu există femeie care să nu se bucure când primești flori. Consider că florile ne fac viața mai frumoasă prin parfum și culoare. Iată de ce la mine în casă se regăsesc mereu flori colorate și plante verzi.

Flori surpriză pentru prietena mea, Mihaela, din București

Datorită blogului meu, am cunoscut-o pe Mihaela, o bloggeriță simpatică din București. Ne-am propus să ne vedem la o cafea ca să ne cunoaștem și live. Anii au trecut, visul nostru nu s-a realizat. Am devenit tot mai apropiate prin intermediul rețelelor de socializare. Poate și faptul că avem numele în comun, ne-a unit mai mult.

O simțeam foarte aproape, o prietenă adevărată, acolo pentru mine oricând aș avea nevoie. Am simțit mereu că aș dori să o recompensez cumva. Nu a dorit să-mi spună adresa ei pentru a-i putea trimite un cadou. Așa că am rămas cu acest regret în suflet, dar am înțeles dorința ei. Recent și-a schimbat locul de muncă. Noroc cu rețeaua de socializare că am aflat adresa exactă.

M-am gândit să-i fac un cadou surpriză de ziua de nume. Știu cât de mult iubește florile. Dar cum să ajungă florile surpriză la Mihaela? M-am bucurat când am găsit firma Livrare flori București și tot aici am găsit cel mai frumos buchet pentru ea, prietena mea de la distanță.

flori surpriză

De ce am ales Livrare flori București?

 • buchetele propuse de ei au un preț foarte bun,
 • buchetele și aranjamentele florale sunt impecabile, lucrate cu multă dragoste,
 • extrem de comod: eu am ales buchetul potrivit online pentru Mihaela,
 • rapid: cred că acesta a fost un detaliu foarte important. M-am decis destul de târziu asupra surprizei și mi-aș fi dorit să-l primească cât de repede, eram nerăbdătoare să îi văd reacția. Livrarea este gratuită în București.
 • flexibil: am plătit cu cardul, simplu și sigur.

Flori surpriză pentru a face ziua mai frumoasă!

Aș fi dat orice să văd reacția prietenei mele când a primit buchetul surpriză. Bucuria ei a fost fără margini. M-a sunat și mi-a mulțumit de nenumărate ori. Acest gest l-am făcut din suflet și mi-am dorit să aducă bucurie în sufletul și în inima ei. Mă bucur că am reușit să-i trimit un cadou și, cu siguranță, voi repeta acest gest care aduce numai zâmbete.

flori surpriză

Voi ați trimis flori surpriză celor dragi? V-ar plăcea să primiți un buchet de flori surpriză? Care sunt florile voastre preferate?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

 1. N-am trimis buchete surpriză deși mia-ar plăcea să primesc… Toate florile sunt frumoase… Singurele care nu mă încântă sunt garoafele

 2. Îmi place să primesc flori!
  Și-mi plac și surprizele!
  Am primit o singură dată un mare și frumos coșuleț cu flori prin curier! Cu frezii-florile mele preferate și alte flori de primăvară! A fost chiar wow!!!

 3. De cele mai multe ori am primit flori surpriza prin intermediul unor servicii de acest tip. Mi se pare fain ca ai facut un dar de acest tip. 😍 Prieteniile intre bloggeri sunt faine.

 4. Cristina Dragomir on

  superb aranjamentul pentru care ai optat. Eu nu am comandat decat o data flori online, dar asta pentru ca prefer sa le ofer personal. Florile mele preferate sunt freziile, in caz ca vrei sa imi trimiti!

 5. Imi plac florile colorate. Pana acum ceva timp as fi spus raspicat ca imi plac trandafirii, dar in buchetul miresei am avut foarte multe flori frumoase si colorate care m-au cucerit si nici nu stiu ce erau

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
îngrijire ten cu pori dilatați
Îngrijire ten cu pori dilatați cu produse Notino

Îngrijire ten cu pori dilatați - răbdare și atenție Îngrijire ten cu pori dilatați poate fi o adevărată provocare. Ne...

Close