Fetița din scrisoare de Emily Gunnis recomandare lectură

22

Fetița din scrisoare de Emily Gunnis – o poveste incitantă

Fetița din scrisoare de Emily Gunnis a fost cartea pe care mi-am dorit să o citesc de când am primit-o. Coperta îmi spunea că povestea e frumoasă. Recomandările primite erau doar de bine. În aceste zile de izolare, am reușit să o citesc. Unii vor spune că preferă să citească în această perioadă, povești mai vesele. Eu rămân realistă. Orice carte citită, mă bucură nespus. Și nu las povestea să-mi afecteze starea de spirit decât pe termen scurt. Învăț lecția din fiecare carte.

Libris oferă această minunată carte. O puteți găsi în categoria Literatură universală, Beletristică. Veți găsi o mulțime de titluri interesante. Ar fi bine ca această perioadă de izolare să o folosim pentru lectură.

Fetița din scrisoare de Emily Gunnis – secrete și mister

1956. Perioada când era o rușine să rămâi însărcinată fără soț. Iar când ești la mila unui unchi, soarta ta este una clară. Ești alungată la o mănăstire care se ocupă cu astfel de cazuri rușinoase. Așa a pățit și Ivy. S-a îndrăgostit și a iubit un bărbat. Dragostea lor s-a materializat și ea a rămas însărcinată. Nu mai poate lua legătura cu el. Deși speră în fiecare zi să vină să o salveze.

Tatăl ei este mort, iar împreună cu mama, stă în casa unchiului. Acesta este extrem de rușinat de fapta ei. Și decide să o trimită la o mănăstire. Nu dorește să o răscumpere. Ivy trebuie să rămână după naștere, acolo, 3 ani. Nici de copil nu se poate bucura decât câteva minute. Apoi este dat spre adopție.

Scrisoarea din trecut – salvarea unei cariere

Sam, jurnalistă și mamă, găsește o scrisoare vechi. Povestea din scrisoare o cutremură. Mamă la rândul ei, poate înțelege suferința unei mame. O fată care a fost lăsată să fie mamă prea puțin timp pentru copilul ei.

Curiozitatea de jurnalistă o împinge să caute detalii. Să scormonească puțin prin viețile celor implicați. Cu atât mai mult, cu cât totul s-a întâmplat într-o mănăstire. Locul unde ar trebui să găsim ajutor, sprijin, de la oameni blânzi. Deranjează prin întrebările ei, deci e clar că toată lumea ascunde un secret comun. Însă cum să-i facă să vorbească? Unde să mai caute detalii despre acea perioadă, despre Ivy și despre atrocitățile care se întâmplau cu acele biete fete…

Emoții, secrete, frustrare de neputință

Există momente în viață în care ne dorim să putem face mai mult. Uneori, a aduce adevărul la suprafața, e suficient. Sau poate prea mult. Secretele ne macină sufletul. Ne întunecă mintea. Adevărul trebuie să se știe. Chiar dacă unii pot avea de suferit.

Te invit să citești ”Fetița din scrisoare” și să te bucuri că trăiești într-o lume modernă. Chiar dacă suntem privați, deocamdată, de libertate. Vin și vremuri bune pentru noi.

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

22 Comments

  1. Cu siguranta o sa citesc povestea pentru ca si eu am decis sa am un copil fara a fi casatorita si daca traiam pe atunci probabil ca as fi avut soarta lui Ivy.

  2. Gabriela Alexandra Andrei on

    O poveste trista și totuși captivanta. M-ai făcut foarte curioasa și cu siguranță va fi o carte pe care îmi doresc sa o citesc în perioada următoare!

  3. Ce coperta minunata! Imi plac mult cartile cu secrete si mistere. Cu siguranta ca o sa ajunga si la mine in biblioteca aceasta lectura interesanta!

  4. M-a speriat si infuriat la maxim povestea lui Ivy. Nu am sa inteleg niciodata deciziile luate de parintii precum mama ei, Cum sa iti trimiti copilul intr-un loc sa nasca si sa isi dea copilul?

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng recomandare carte

Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng - un stil diferit de poveste Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng mi-am dorit-o...

Close