Experiențe noi încercate în anul 2018

12

Experiențe noi în 2018 – adevărate provocări

Anul 2018 ne-a adus câteva experiențe noi. Noi suntem oameni activi. Ne plac provocările. Deși eu la început spun nu, pe parcurs ajunge da și la final sunt încântată. Și cum ne aflăm la final de an, nu strică o mică retrospectivă.

Nu vă imaginați că am făcut lucruri ieșite din comun. Însă pentru noi au fost câteva experiențe noi. Am spus mereu că trebuie să încerci diverse lucruri înainte de a spune da sau nu. De multe ori, avem o impresie greșită despre anumite lucruri/situații. Doar trecând prin ele, îți poți spune sincer părerea.

Experiențe noi în anul 2018 – de povestit

La început de an, nu ne propunem niciodată nimic. Nu ne facem planuri. La noi, totul este pe moment. Ne place să simt spontani și așa vom rămâne!

  • Stabilirea vacanței în 4 zile

Suntem spontani, am mai spus, nu-i așa? Ne place să plecăm la drum fără prea multe planuri. Așa a fost și anul acesta. Ne-am decis cu doar o săptămână înainte. Am făcut rezervări și am pornit la drum. A fost una dintre cele mai frumoase vacanțe. Pentru că nu era nimic plănuit. Am improvizat totul pe drum.

  • Testarea de dispozitive noi

Suntem fani încercat dispozitive noi. Așa că soțul a decis să încerce unul ca acesta. A fost o adevărată experiență nouă. Încă analizează dacă va rămâne definitiv la ea. Însă e o bună alternativă pentru mașină, localuri. E mai puțin deranjant pentru mine. Despre părerea mea și a lui, am scris mai în detaliu pe blog.

  • Drive test cu mașină diferită

Ne dorim și avem nevoie de o mașină nouă. Având în vedere că noi călătorim mult, mașina trebuie să fie comodă. Așa că ne gândim de ceva timp să schimbăm una dintre ele. Și cum să-ți faci o părere despre o mașină dacă nu printr-un drive test?

Am profitat de campania de drive test din parcarea unui mall. Deși inițial mergeam la cumpărături. Și eram și grăbiți, ne-a atras atenția mașina. Am completat rapid actele și ne-am urcat în mașini diferite. A fost o adevărată experiență. Conduceam după foarte mulți ani, mașină cu cutie automată. A durat până m-am obișnuit cu tot display-ul. Și apoi a început aventura.

Dacă aveți posibilitatea, testați mașinile noi de pe piață. Vă vor schimba total concepția despre condusul unei mașini.

Și a mai trecut un an!

Fiecare an nou, ne aduce ceva nou. Prieteni noi, experiențe noi. Trebuie doar să fim deschiși și optimiști. Să învățăm să ne bucurăm de momente. Chiar să îndrăznim să fim spontani!

Cum a fost pentru voi anul 2018? Cu ce experiențe noi vă puteți lăuda?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    sa stii ca noi v-am luat la capitolul spontaneitate. Plecase varu-miu cu sotia si pitica la mare si ne suna si ne zic in gluma sa venim si noi. Am sunat la hotelul unde erau cazati sa vedem daca au camere, ne-am facut bagajele si intr-o ora am plecat.

  2. Foarte frumos. Felicitari in primul rand pentru spontaneitate. Noi nu ne-o permitem, stam pe rand cu baiatul acasa, doar de zile nationale putem face planuri. Alea sunt vreo 10 in an. Si mai este concediul. Tot programam, ca n-avem incotro. 🙂

  3. Pai sa vedem: am participat si noi la un test drive cu o masina foarte scumpa, am vorbit in public de mai multe ori decat aveam de gand, am fost intr-o vacanta ad-hoc si m-am apucat de scris poezii.

  4. Eu nu fumez, dar sotul meu tot incearca diverse variante care sa-l ajute sa le lase sau sa le schimbe. Intai a incercat Glo, apoi IQOS. Parca a doua varianta i-a placut mai mult

  5. Nu cred ca pot spune ca am avut experiente noi in 2018, de la o varsta, nimic nu mai e nou sub soare, insa n-as putea sa-mi planific vacanta in 4 zile. Pentru simplul fapt ca plec in vacante cu agentiile de turism, si trebuie platita integral o excursie cu minim 21 de zile inainte de plecare 🙂 Iar eu imi rezerv locul cu cateva luni inainte.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Comuniune de Ann Patchett
Comuniune de Ann Patchett recomandare lectură

Comuniune de Ann Patchett - bestseller Comuniune de Ann Patchett este un roman nebun. Coperta te atrage, pui mâna pe...

Close