Eu și Tobin, în căutarea lui Bigfoot de Melissa Savage recomandare lectură

11

Eu și Tobin, în căutarea lui Bigfoot – o poveste simpatică

Eu și Tobin, în căutarea lui Bigfoot de Melissa Savage este o carte pentru copii. Aleg să citesc cărți pentru copii pentru a mă relaxa. Citisem înainte câteva povești cutremurătoare. Și aveam nevoie de o pauză de relaxare. Această carte a fost exact ce aveam nevoie. Cu puțin umor și puțină fantezie, mi-a descrețit fruntea.

Eu și Tobin, în căutarea lui Bigfoot de Melissa Savage poate fi comandată de pe siteu-ul Editura Corint. Este o lectură ideală pentru vacanța de vară.

Eu și Tobin, în căutarea lui Bigfoot

Eu și Tobin, în căutarea lui Bigfoot – lectură de vacanță

Lemonade este o fetiță care tocmai trece printr-o dramă. Mama ei a murit. Rămasă singură, asistenții sociali caută un cămin pentru ea. Singura rudă în viață este un bunic, cam necunoscut pentru cea mică. Însă nu are de ales, și este mai bine decât la o casă de copii.

Ajunsă la bunicul ei acasă, îl cunoaște pe Tobin. Un băiat pasionat de aventuri, care este mereu în căutarea lui Bigfoot. Și-a făcut și o agenție, oamenii care au indicii pot suna acolo. Fiecare indiciu este analizat. Orice urmă este importantă.

Bigfoot există și trebuie dovedit!

Unii râd de Tobin și spun că Bigfoot nu există. Îl tachinează mereu și Tobin îi evită cât poate. Însă e greu ca și copil să faci singur totul. Așa că o co-optează și pe Lemonade în agenția lui. Iar bunicul este de partea lor. Este de acord să facă o mică escapadă în pădure pentru a-l găsi pe Bigfoot.

Deși excursia nu pare pe placul lui Lemonade, se acomodează cu condițiile. Datorită vigilenței sale, va observa urmele lui Bigfoot. Toți trei sunt foarte încântați de descoperirea făcută. Cei doi copii se visează dând interviuri la radio și tv. Putând astfel să dovedească câtă dreptate au avut.

Profesorul interesat de urmele lui Bigfoot

Cei doi copii nu sunt singurii pasionați de Bigfoot. În scurt timp, va apărea un profesor pasionat de criptozoologie. Acesta va dori examinarea în profunzime a urmelor. Toți sunt curioși la ce rezultat va duce analiza acestor urme găsite în pădure.

Eu și Tobin, în căutarea lui Bigfoot

Cum se va dezvolta relația dintre cei trei, copii și bunic? Îi va apropia sau îi va dezbina pasiunea pentru criptozoologie? Câte detalii va afla Lemonade despre mama ei, din poveștile celor care au cunoscut-o? 

Vă invit să citiți o poveste tare simpatică. Ea urmărește atât evoluția lui Lemonade alături de bunicul ei. Dar vom afla dacă Bigfoot există cu adevărat sau e doar un mit!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

 1. Hehe, nu esti singura! 😁 Si mie imi place aa mai citesc din cand in cand carti pentru copii, uneori sa le recitesc pe cele pe care le-am parcurs in copilarie.

 2. Sa stii ca si eu am inceput sa citesc mai des carti pentru copii din acelasi motiv- am nevoie de ceva lejer si mai soft. Nu ca in cartile pentru cei mici ar fi totul roz. Pana si cartea ta dovedeste treaba asta.

 3. Mie imi place sa cred ca Bigfoot exista asa ca sper ca finalul cartii sa nu ma dezamageasca. E o carte foarte frumoasa care stiu sigur ca o sa ne placa la amandoi, atat mie cat si lui Dragos.

 4. Ce draguta e coperta.
  Eu ma uit la desene animate. Din acelasi motiv pentru care tu citesti carti de copii.
  Uneori am nevoie de o pauza de la … tot. 😀

 5. Bun venit în club! Deși abia am terminat vacanța, vremea și vremurile m-au trezit la realitate cam brusc și dureros. Prin urmare, cartea recomandată ar fi foarte binevenită.
  Mulțumesc!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
reducerea de toamnă Notino
Cumpără noutățile anului cu reducerea de toamnă Notino

Noutățile anului - accesibile cu reducerea de toamnă Notino Reducerea de toamnă Notino vine la momentul potrivit. Anul acesta a...

Close