Ethan, cel care am fost de Ali Standish recomandare lectură

29

Ethan, cel care am fost de Ali Standish –  o nouă recomandare

Ethan, cel care am fost de Ali Standish mi-a ținut companie în ultimele două seri. O poveste care îți merge la suflet. Lumea văzută prin ochi de adolescent care trece de la o extremă la alta. Și te învață că azi e bine și mâine poate fi mai rău sau mai bine. Întâmplările din viață ne maturizează mai repede. E bine să învățăm din ele și să nu le mai repetăm. O minunată carte pentru adolescenți care nu trebuie să lipsească din bibliotecă.

Frumoasa carte o puteți comanda de pe site-ul Editura Corint. Veți găsi o mulțime de titluri atrăgătoate. Nu ezitați să le puneți în coș și să le comandați. Timpul de izolare e bine să-l petrecem citind.

Ethan, cel mare am fost – o poveste captivantă

Îmi plac tare mult acele povești care îți captează atenția chiar dacă firul poveștii nu e alert.

Lumea lui Ethan din Boston era minunată. Copilăria alături de fratele lui, Roddie, înseamna activități frumoase. Părinții erau relaxați, zilele tot mai frumoase. Compania lui Kacey era o adevărată bucurie, zi de zi. Kacey, prietena de suflet a lui Ethan, poate chiar mai mult de atât. Însă cursul vieții frumoase este întrerupt de o tragedie.

Astfel Ethan împreună cu familia se mută în Georgia, în casa bunicului, tatăl mamei. Ethan nu își amintește prea multe despre bunicul său. Însă va trebui să-l accepte și să trăiască împreună, cu bune și rele. Doar din vina lui s-a ajuns aici.

Când toată viața ta de adolescent se dă peste cap…

Noroc că părinții lucrează de acasă și e comod pentru ei să se mute din orașul lor. Însă Roddie nu poate accepta cu ușurința schimbarea din viața lui. Trebuie să tragă ponoasele din cauza fratelui mai mic. Nu are voie să zică nimic rău la adresa lui. Și toate acestea adună frustrări. Un oraș nou, o școală nouă, o casă nouă, cine are nevoie de toate acestea când ești vedetă în școala ta?!

Uneori îndrăznește să facă reproșuri, însă părinții sting repede conflictul. Toți trebuie să facem sacrificii pentru binele lui Ethan.

Ethan își duce singur povara. Nu trece o zi fără să se întrebe, cum ar fi fost dacă… La școala nouă, își face o prietenă care îi va fi de real ajutor. Doar că el trebuie să o lase. E greu să te lași să te atașezi din nou, de oameni.

O bună poveste pentru copii și părinți. Părinții vor înțelege cum văd adolescenții o dramă și cum încearcă să treacă peste. Iar copiii trebuie să înțeleagă de câte sacrificii sunt în stare părinții pentru copii.

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

29 Comments

  1. Foarte interesanta perspectiva. Imi plac lecturile in care pot fi studiate personalitati diferite si personaje care interactioneaza in etape diferite ale vietii. Analiza conflictelor dintre generatii a fost mereu o pasiune a mea.

  2. Ce interesant! Se aseamănă cumva cu o parte din viața mea! Și ai mei s-au mutat din Constanța în Bacău când eu aveam 14 ani, eram în clasa a 8-a. A fost cumplit pentru mine această ruptură, chiar mi-aș dori să descopăr cum a trecut Ethan peste.

  3. O carte foarte interesanta, mi-ar plăcea sa o am în biblioteca! Mulțumesc pentru recomandare! ❤️ 😘

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng recomandare carte

Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng - un stil diferit de poveste Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng mi-am dorit-o...

Close