Erdőspuszta Club Hotel, Debrecen, relaxare de weekend

Un weekend la spa, Erdőspuszta Club Hotel

Anu acesta este unul tare încărcat și plin de provocări. Weekend-ul e pentru prieteni, încărcarea bateriilor și relaxare necesară pentru creativitate. Ungaria este aproape de Cluj, așa că o alegem tot mai des pentru evadări.

În weekend, am decis să mergem 3 zile, la spa, în Debrețin. Destinația a fost Erdőspuszta Club Hotel, o foarte bună alegere. Acest video vă va dovedi că este o bună alegere. Adevărul este că de câte ori am ales Ungaria, nu am fost dezamăgiți, motiv pentru care revenim. Mă uimește de fiecare dată amabilitatea și bunul simț, deschiderea față de nevoile clientului. Nota 10!

Erdőspuszta Club Hotel – 3 zile de relaxare

Hotelul este situat la 10 km de orașul Debrecen, într-o pădure deasă, tânără. Primăvara și vara cred că este minunat aici, iar toamna sigur e un tărâm ruginiu de poveste. Parcarea este disponibilă gratuit, hotelul este destul de mare, curat, cu camere frumoase, spațioase și cu o vedere, de pe terasă, minunată, relaxantă.

*** Hotelul și restaurantul

Camerele sunt mari, patul confortabil, curat. Mini bar, seif, tv. Lenjerie de calitate, în stare impecabilă, mochetă pufoasă pentru un plus de confort. Baia este spațioasă, un detaliu important pentru mine, dușul este modern, spațios. Camera are ieșire pe terasă, de unde puteam admira piscina exterioară, dar și pădurea. Este un hotel liniștit, primitor, de revenit.

Erdőspuszta Club Hotel

Noi am avut micul dejun și cina incluse în preț. Micul dejun a fost ok, variat. Cina mi-ar fi plăcut să fie mai variată. Restaurantul este frumos, spațios, personal amabil. Numai cuvinte de laudă.

Zona de spa cuprinde o piscină cu apă foarte caldă termală. Ea comunică cu piscinele mari de afară. E interesant sentimentul de a ieși, prin apă, afară. Iar afară să fie rece, 5 grade, iar apa super caldă. Există și programe diferite la piscină, nu ai cum să te plictisești. În plus, există câteva tipuri de saună, de încercat.

*Există halate în camere, deci nu e nevoie să duceți de acasă. La centrul spa, se primește prosop pentru saună, de mare ajutor.

*** Activități în centrul complexului

Norocul a făcut să avem parte de zile cu soare, temperaturi cu plus, deși era început de februarie. Vineri după masă ne-am relaxat la piscină și seara cu o cină bună, jocuri de societate. Sâmbătă, după micul dejun, am ieșit să vizităm complexul. Ne-am plimbat prin pădure, am mângâiat căluții bine îngrijiți și am ieșit la o plimbare cu căruța prin pădure. Băieții s-au dat cu karturi electrice, Tesla le ziceam noi, inaugurând pista și noile karturi.

Erdőspuszta Club Hotel

Există o sală cu jocuri multe, e nevoie doar de fise și chef de joacă. Mai existau și mașinuțele electrice, dar nu am mai ajuns la ele. În incinta complexului, există și un lac, unde vara se poate pescui. Și este și o terasă frumoasă, cu grill, vara, cina aici cred că e mult mai interesantă. După un prânz lejer, ne-am dus la piscină, unde ne-am relaxat până seara târziu.

Weekend de liniște

Deși mie îmi place să fie agitație, uneori am nevoie de liniște. Un astfel de weekend e tot ce îmi doresc. Vom reveni și în sezonul cald, ne vom putea plimba prin pădure.

Vineri, masa de prânz am servit-o la Paripa Csárda, la 5 minute de hotel. Mâncarea extrem de gustoasă, preparate variate și ingenioase. E o pensiune cu restaurant, într-o pădure de pini. Minunată locație, delicioasă mâncarea.

Erdőspuszta Club Hotel
Erdőspuszta Club Hotel

O prea scurtă vizită în oraș

Orașul Debrecen este tare frumos. Are o pietonală lungă, cu magazine, restaurante, cafenele. Dar fiind duminică și frig, erau mai toate închise. Am savurat o cafea bună la Cafe Frei și am pornit spre Cluj.

Erdőspuszta Club Hotel

Dacă vă doriți o evadare aproape de țară, Ungaria are câteva opțiuni tare interesante. Prețul este extrem de corect, condiții minunate, servire impecabilă. Despre Miskolc, v-am povestit aici, și chiar nu trebuie ratat.

Unde vă place să evadați în weekend? Luați în considerare variantele de peste graniță?

13 thoughts on “Erdőspuszta Club Hotel, Debrecen, relaxare de weekend”

 1. Un loc minunat, chiar numai bun pentru evadare și relaxare. Îmi place să stau în liniște, de cele mai multe ori alegând locuri izolate și în natură.

  Reply
 2. Nu am auzit până acum de Erdőspuszta Club Hotel, însă m-ai făcut curioasă. Chiar avem Ungaria pe listă! Mulțumesc frumos pentru recomandare!

  Reply
 3. Ce bine că ești aproape și poți face asfel de escapade!
  Am niște prieteni la Zalău care îmi povestesc la fel de frumos despre locurile în care evadează în Ungaria. Locul despre care ai povestit m0a cucerit definitiv.
  Mi-ar plăcea să ajung și eu.

  Reply
 4. este tare bine de tine pentru ca imediat ajungi afara si te poti bucura de vacante de vis. Eu nu prea m-am oprit in Ungaria si mai tot timpul am fost in tranzit. Am sa tin cont de recomandarea ta in cazul in care vreau sa ma relaxez

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.