Elemente de tuning pentru personalizarea mașinii și funcționalitatea optimă a acesteia

6

Elemente de tuning pentru personalizarea mașinii și funcționalitatea optimă a acesteia

Tuningul auto reprezintă un subiect despre care unii șoferi vorbesc și alții îl evită. Cu toate acestea, majoritatea îmbrățișează ideea de a-și tuna mașina, ceea ce e de înțeles. În fapt, elementele de tuning nu reprezintă decât o modalitate de a te bucura de confort sporit în timpul șofatului, de a simți intimitatea mașinii proprii, dar și de a îmbunătăți partea de funcționalitate a acesteia. Soluțiile vizează partea exterioară, dar și cea interioară, alături de performanțele mașinii.

Îți prezint mai departe câteva dintre elementele spre care îți poți îndrepta atenția dacă dorești să schimbi aspectul autoturismului și să te bucuri și de mai mult confort. Cât despre soluții în acest sens, îți recomand magazinul online tuning-car.ro. Găsești aici o varietate de articole de calitate, iar prețurile sunt echitabile.

tuning

Farurile

Despre acestea cel mai probabil știi că sunt elemente a căror înlocuire se realizează cu ușurință. Constituie de asemenea o piesă de tuning auto spre care îți poți îndrepta atenția dacă dorești să pui amprenta personalității asupra automobilului propriu.

Indiferent de alegerea pe care o realizezi, că se axează pe faruri led, pe xenoane sau pe cunoscutele angel eyes, să știi că impactul pe care schimbarea îl are asupra aspectului mașinii poate fi unul însemnat.

Jantele

Sunt elemente cu puternic impact vizual, ce e de preferat să fie alese cu responsabilitate. Reprezintă o investiție destul de costisitoare. Asigură-te deci că faci de la bun început alegerea potrivită pentru a nu fi nevoit apoi să returnezi comanda, spre exemplu. Poți obține un efect deosebit dacă ceri și o părere expertă vizavi de asta.

Oglinzile laterale

Deși nu pare o schimbare însemnată, cu siguranță că efectele sunt sesizabile. Reprezintă elemente de styling exterior, însă trebuie atenție pentru a nu exagera. O supradimensionare a oglinzilor, spre exemplu ar crea un aspect inestetic la nivelul întregului autovehicul. Armonizarea cu liniile caroseriei este de preferat.

Stopurile

De asemenea, poți avea în vedere înlocuirea stopurilor. Procesul de schimbare nu presupune cine știe ce cunoștințe. De altfel, poți apela și la ajutorul unui service pentru asta. De obicei persoanele care îmbrățișează aceasă idee se gândesc mai departe de atât. Asortarea stopurilor cu farurile – iată o idee pe care la rândul tău poți să o pui în practică.

Eleronul

Sunt persoane care consideră ca prin eleron se aduce o contribuție la nivelul aerodinamicii mașinii. Sunt și alții care sunt de părere că un astfel de element asigură stabilitatea autovehicului și sunt și cei care îl văd doar ca pe un accesoriu estetic. Să zicem însă că este câte puțin din toate.

Dacă iei decizia de a investi într-un eleron, asigură-te că faci alegerea inspirat și nu în grabă. Plătești un preț, motiv pentru care te interesează ca modelul ales să se încadreze perfect în locul destinat și să nu fie mai mare sau mai mic. Riști astfel să strici estetica mașinii, ceea ce sigur nu îți dorești.

Iată care sunt câteva elemente de tuning auto pe care le poți avea în vedere dacă dorești să îți personalizezi mașina. Le poți comanda de pe tuning-car.ro.

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

6 Comments

  1. vai! nu trebuia sa imi aduci aminte! De cateva luni bune imi tot dispar bani din Paypal pentru ca domnul sot isi mai comanda una-alta de pe site-urile din afara, tot felul de lumini, luminite si diverse piese pe care zice el ca le va folosi pentru o parte din proiectul lui de tunning pentru la anul.

  2. Mi-as dori sa-mi tunez un pic masina. Am vazut cateva masini usor modificate si mi se pare ca arata mai cool. Din pacate sotul decide aceste aspecte si nu am vrut sa mai insist

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
UNIQUE the gift gallery
UNIQUE the gift gallery – oferă cel mai inedit cadou

UNIQUE the gift gallery - locul unde găsești cadoul ideal UNIQUE the gift gallery este locul unde poți să găsești...

Close