Vara aceasta, te răcorești cu eFresh de la ENGIE

Iubim vara și o așteptăm mereu cu nerăbdare. E momentul în care visăm la vacanța de vară, la mare. Însă până ajungem să ne răcorească briza mării, trebuie să facem față, zilelor toride de acasă. An de an, vara temperaturile sunt tot mai ridicate și simțim căldura ca pe un disconfort.

Pentru a te simți în casa ta confortabil, chiar și în zilele cele mai fierbinți de vară, există soluții. Tot ce trebuie să faci, este să alegi varianta cea mai potrivită pentru tine. Iată care este recomandarea noastră, mai ales dacă ești client ENGIE de gaze naturale.

Cunoști problema? Cauți și găsești soluția salvatoare!

În primele zile de vară, crezi că te vei acomoda cu temperaturile ridicate. Apoi când ea îți provoacă un disconfort zilnic, chiar și noaptea când ai avea nevoie să te odihnești, accepți că este o problemă căldura din casă. Și începi să cauți soluții. A aerisi deschizând toate geamurile, nu este o soluție de lungă durată și nici prea confortabilă. Deci cea mai bună soluție este să profiți de avantajele oferite de tehnologie.

Poți opta pentru un ventilator, dar este o soluție simplă, fără randament și care acționează pe o suprafață mică. Un aparat de aer condiționat este soluția ideală și cea mai potrivită pentru a avea confort în casa ta. Ai temperatura dorită în toată încăperea, minim de zgomot, și astfel începi să iubești iar vara. Însă tu vrei răcoare acum în casă, dar fiind o perioadă aglomerată, instalatorii sunt ocupați. Și apoi îți faci gânduri privind consumul de energie. Există varianta ideală pentru tine!

Răcoare în casa ta cu eFresh de la ENGIE

Este necesar să te informezi bine înainte de a lua o decizie. Variante există, doar trebuie să o alegi pe cea care ți se potrivește. Analizează oferta eFresh de la ENGIE, cel mai cool pachet cu aer condiționat și energie verde! Acest pachet vine cu un contract de furnizare a energiei electrice și servicii conexe. Iată ce cuprinde pachetul gândit în cele mai mici detalii.

  • aparat de aer condiționat de clasă energetică A++. Ai posibilitatea de a alege dintre modele variate de la diverse branduri, Midea, StarLight, Tesla și Samsung.
  • servicii complete de transport, montaj și curățare și igienizare (la cerere).
  • furnizare de energie electrică verde din surse locale, 100% regenerabile.
  • sistem de plată avantajos cu zero avans pentru echipamente și servicii tenice din pachet, plată eșalotantă în rate de 12 sau 24 de luni, direct pe factura de gaz.

De ce să alegi noul pachet de la ENGIE?

Este esențial să te simți confortabil în casa ta indiferent de anotimp. Iar dacă pentru iarnă, centrala termică este soluția, pentru vară, tehnologia ne-a adus în față, aparatele de aer condiționat.

Vara, toată lumea este în căutare de aparat de aer condiționat, iar unii sunt interesați și de protecția mediului și acordă o atenție sporită energiilor regenerabile. Fiecare dintre noi încercăm să reducem risipa alimentară, risipa de apă, de energie electrică. Învățăm să selectăm corect, pe categorii, deșeurile menajere. Din păcate, resursele naturale sunt limitate și trebuie să facem tot ce putem pentru a folosi energie verde, regenerabilă.

Cu pachetul eFresh de la ENGIE, ai grijă și de mediul înconjurător!

Pachetul eFresh de la ENGIE, include furnizare de energie electrică verde și astfel te bucuri de energie electrică din surse locale 100% regenerabile. Această energie electrică este produsă în România. Prin folosirea de energie electrică verde locală, reduci amprenta de carbon a familiei tale, contribuind la un viitor mai verde pentru generațiile următoare. Alege să primești factura pe e-mail și contribui la protecția mediului înconjurător. Par pași mici, nesemnificativi, dar doar pas cu pas putem ajunge departe.

3 pași simpli pentru confort în casa ta

Ne dorim confort, dar cu minim de timp prețios pierdut și energie consumată analizând prea multe oferte. Descoperă pachetul eFresh de la ENGIE și vei vedea că ți se potrivește perfect.

➊ Trebuie doar să alegi aerul condiționat care e la pachet cu energie verde. Completezi formularul online și vei fi contactat de un consilier ENGIE.

➋ Aparatul de aer condiționat va fi livrat la tine acasă, iar tehnicienii se vor ocupa de instalarea acestuia.

➌ Te bucuri de confort în casa ta cu noul aparat de aer condiționat și de energie verde. Nu uita să anunți ENGIE când aparatul tău are nevoie de curățare și igienizare.

Bucură-te de confort în casa ta

Casa ta este locul unde te relaxezi după zile epuizante la job. Tânjești după confortul casei tale chiar și în cea mai frumoasă vacanță. Pentru că locuința ta înseamnă ACASĂ. Deci trebuie să-ți asiguri tot confortul acasă pentru a te putea încărca cu energie bună.

Tehnologia există pentru ca noi să avem mai mult confort. Eu mă bucur că există centrala termică pentru căldura necesară iarna, dar și apa caldă non stop. Aparatul de aer condiționat nu trebuie considerat un moft, ci o necesitate. Iar împreună cu pachetul eFresh de la ENGIE este tot ce avem nevoie în casa noastră pentru un plus de confort!

Cum ți se pare pachetul eFresh de la ENGIE? Care beneficii ți se par cele mai atrăgătoare pentru tine și familia ta?

8 thoughts on “Vara aceasta, te răcorești cu eFresh de la ENGIE”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.