teamwork-maini“There’s no I in team!”

O echipa mica, dar cu suflet!

Lucia Mihaela CureaProject Manager ( Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii ! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă !  Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith)

Anca Alexandra Sabadîş Colaborator (Spirit liber, pasionată de psihologie, călătorii și dans, încerc întotdeauna să văd partea plină a paharului. Îmi place să văd oamenii zâmbind și simțindu-se bine în pielea lor, și dacă pot contribui și eu la asta, cu atât mai bine! Îmi place să fac lucruri creative, de la bijuterii, la tricotat, gătit și să mă relaxez încercând lucruri noi! Îmi place să îmi fac prietenii fericiți, atunci voi fi și eu la rândul meu fericită!)

Anca ȘerbanColaborator (Consultant în bune maniere – ManierArt.ro. Îmi plac foarte mult oamenii și sunt convinsă că putem face lumea mai bună, mi-am dedicat viața oamenilor și bunelor maniere, care, din punctul meu de vedere înnobilează sufletul. Cred cu tărie că responsabilitatea se află în mâinile noastre și că noi avem puterea să schimbăm lucrurile în bine și mai bine. Vă invit să-mi fiți alături în călătoria aceasta a vieții.). 

Alexandra PalconiColaborator (Bănăţancă get-beget, momentan din Timişoara. Sau bănăţancă get-Făget, din judeţul Timiş, fiindcă acela mi-e oraşul de baştină. Sunt absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi scriu cu mult drag (şi) pe DeWeekend.)

Paul Boncuţiu – Colaborator (Să spun oare că sunt interesant, relaxant, excelent pentru weekend? Sau să spun că sunt un economist a cărui mare pasiune este scrisul?  Să spun că am publicat, că am scris articole, că am demarat o mică afacere având la bază scriitura, sau să spun că mi-am dat seama de existența unei tot mai mari cangrene a literaturii scrise românești contemporane? Să spun că nu îmi place modul în care tinerii scriu în prezent, greșeli ce au la bază mediile de socializare, sau să spun că mi-ar place să fac ceva pentru a le insufla plăcerea de a citi și de a scrie? Să spun că socializez cât se poate de mult sau să spun că merg la teatru, la filarmonică, la operă cât se poate de des? Să spun ceea ce doriți să auziți sau să spun ceea ce mi-ar place să auziți? Să spun să citiți deWeekend, sau să spun să vă bucurați de weekend? )


Diana CâmpeanColaborator

Cristian SitovHosting&Tehnic&Colaborator

Iti recomandam cateva articole, pentru inceput:

Iti place sa scrii si iubesti weekend-ul? Alatura-te echipei noastre! Contacteaza-ne!