Drum în noapte de Kristin Hannah recomandare lectură

32

Drum în noapte de Kristin Hannah – încă o poveste minunată

Drum în noapte de Kristin Hannah nu putea să lipsească din biblioteca mea. Kristin Hannah are niște povești minunate. Este una dintre autoarele mele de suflet. Cărțile ei le citesc pe nerăsuflate. Le recomand și le fac, de multe ori, cadou prietenelor dragi. Aștept cu nerăbdare povești semnate de ea.

Frumoasa carte poate fi comandată de pe site-ul Cartepedia. Și dacă tot puneți o comandă, luați toate cărțile ei. Vă asigur că nu veți regreta.

Drum în noapte de Kristin Hannah – despre prietenii, familie și sacrificii

Lexi este o adolescentă care a schimbat deja prea multe familii. De fiecare dată, mama revenită de la azilul de detoxificare, îi spulberă posibilitatea de a avea o viață normală. Deși își iubește mama, e clar că viața alături de ea nu poate fi bună. Speră ca o noua familie să o țină la ei. Însă legea e de partea mamei naturale. Atât de păcat…

Finalul mamei este previzibil și ea ajunge la o nouă familie. Însă o mătușă din partea mamei cere custodia. Familia are întotdeauna prioritate în fața unei familii adoptative. Lexi nu știe la ce să se aștepte. Speră că va fi bine.

O familie nouă, o casă nouă, o nouă școală

Mătușa Eva locuiește într-o rulotă modestă, dar extrem de curată. Lexi promite că va fi un copil cuminte. Nu mai vrea altă experiență cu altă familie. Un oraș nou de rezidență implică o nouă școală. Începe liceul cu mari temeri, dar știe că nu trebuie să ridice ochii din pământ și atunci nimeni nu o va remarca.

Face prima greșeală când intră în clasă. Și vede privirile batjocoritoare din partea fetelor vedetă din clasă. Însă în acel moment, un băiat frumușel foc o sfătuiește să le ignore pe fete. A fost suficient o privire ca Lexi să se îndrăgostească de Zach.

Zach și Mia – gemenii lui Jude

Zach este vedeta liceului. Mia, sora geamănă, trăiește în umbra lui. Și-ar dori să fie populară, dar nu îi stă în caracter. Cineva trebuie să o susțină din spate. În pauza dintre ore, se împrietenește cu Lexi. Devin prietene bune, se susțin reciproc. Cât de bine e să ai pe cineva de încredere lângă tine.

Adolescența înseamnă și petreceri, fluturi în stomac, săruturi furate pe malul mării. Perioada de liceu poate fi atât de minunată când mama ta, cum e Jude, face totul ca la carte. Mia este norocoasă să aibă o mamă minunată și devotată cum e Jude. Lexi va resimți mereu lipsa mamei. Lipsa unei mame care trăiește doar pentru copilul ei.

Inevitabilul se produce. Lexi se îndrăgostește de Zach și nu îl poate uita nici la final de liceu. Află că și el este îndrăgostit de ea. Dar lucrurile nu sunt întotdeauna așa de simple, nici măcar pentru adolescenți.

Cum va afecta relația de iubire dintre Zach și Lexi, prietenia dintre Lexi și Mia? Cât de tare poate afecta sufletul unui copil, abandonul repetat al mamei? Află despre finalul poveștii dintre cei trei, citind minunata carte, Drum în noapte! 

Drum în noapte de Kristin Hannah

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

32 Comments

  1. Gabriela Alexandra Andrei on

    Încă o carte interesanta! Îmi doresc mult sa aflu ce s-a întâmplat pana la final, asa ca îmi voi comanda și eu cartea! Foarte bună recomandare!

  2. Cristina Dragomir on

    Inca n-am citit nimic de la aceasta autoare, dar din recenziile tale vad ca majoritate cartilor au in centru probleme ce tin de familie si gasirea locului in lume. S-ar putea sa imi placa.

  3. Am auzit numai lucruri bune despre cartea asta. Pana acum nu am citit nimic scirs de Hannah, dar am cateva carti pe lista.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng recomandare carte

Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng - un stil diferit de poveste Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng mi-am dorit-o...

Close