Dincolo de stele de Kristin Hannah recomandare lectură

34

Dincolo de stele de Kristin Hannah – un roman de neratat

Dincolo de stele de Kristin Hannah este continuarea romanului, Aleea cu licurici. Vă recomand să le citiți pe ambele. Veți înțelege povestea mult mai ușor. Emoțiile, însă, vă vor copleși la ambele romane. Fiecare carte spune o poveste și este o lecție de viață. Asta dacă ne deschidem bine ochii și mintea.

Minunatele cărți scrise de Kristin Hannah pot fi comandate de pe site-ul Libris. Le găsiți în categoria, Literatură universală. Cărțile autoarei reprezintă cadouri de suflet pentru prietenii dragi.

Dincolo de stele de Kristin Hannah – emoții, durere, amintiri

Îmi amintesc și acum durerea din suflet la final de roman, Aleea cu licurici. Nu știam că va exista o continuare. Cât m-am bucurat când cartea a ajuns la mine. Cu câtă bucurie am început să citesc cartea. Însă emoțiile nu m-au părăsit nici după ultima pagină citită. Trebuie să fiți pregătiți sufletește pentru această lectură.

Tully pare genul de femeie care poate depăși orice obstacol. Ascensiunea în carieră a fost floare la ureche. A lăsat conceptul de familie deoparte. O avea pe Katie, prietena ei cea mai bună din școală. Dar acum Katie nu mai e. Și Tully nu e pregătită să meargă mai departe.

Dorința de a ajuta e prea mare

Tully știe că prietena ei și-ar fi dorit ca ea să fie puternică. Dar nu poate de fiecare dată. La înmormântare a dat-o în bară în fața familiei lui Katie. Face și ea ce poate. Nimeni nu te învață cum să treci peste o durere atât de mare. Ți se pare că durerea ți va sfâșia inima. Sufletul ți se rupe în mii de bucăți. Cât să poți îndura…?

Dincolo de stele de Kristin Hannah

Și-a dorit să îi ajute familia. Soțul este devastat, nu știe să trăiască fără soția lui. Gemenii sunt prea mici să înțeleagă ce se întâmplă. Marah, fiica adolescentă, este cuprinsă de remușcări. Nu știe pe ce cale să o apucă. Toți îi vor binele, dar nimeni nu o întreabă cum e. Ea ce vrea să facă, ea ce simte.

Tully vrea doar să ajute. Însă Johnny înțelege totul greșit. Nu are încredere în ea și în alegerile ei. O vrea departe de familia lui rănită. Niciun moment nu se gândește cât de tare suferă Tully.

O pierdere dureroasă urmată de altele

Atunci când pierdem pe cineva, ne gândim doar la durerea noastră. Suntem incapabilim să vedem durerea altora. Dacă durerea i-ar uni pe oameni, ar trece mai ușor peste necazuri. Însă durerea doar desparte, face rana și mai adâncă, și mai dureroasă.

Mamă, soție, fiică, prietenă, vecină, a fost un om minunat. Și toți suferă după ea. Însă e greșit să credem că unii avem dreptul să suferim mai mult decât ceilalți.

Probabil veți citi una dintre cele mai emoționante cărți. Depresia lui Tully vă va pune pe gânduri. Suferința ascunsă a lui Marah vă va deschide ochii la cei din jur. Toți suferim când ne moare cineva drag. Fiecare în modul lui, însa asta nu ar trebui să ne îndepărteze de cei dragi.

Citiți cărțile cu sufletul. Oferiți-le cadou celor dragi. Iubiți și bucurați-vă de oamenii din jur. Nu știm niciodată când ei ne părăsesc. Fiți alături de ei în momentele grele. Amintiți-vă mereu de ei! 

Dincolo de stele de Kristin Hannah

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

34 Comments

 1. Oh, a trecut atat de mult timp de cand nu am mai citit o carte… 🙁 Sunt sigura ca mi-ar placea foarte mult acest roman. Am deja o lista foarte lunga de titluri pe care am completat-o la sugestiile voastre, dar pana vor mai creste copiii, nu cred ca ma vreo sansa sa bifez mare lucru.

 2. Cristina Dragomir on

  sa stii ca m-a tentat si Aleea cu licurici si acum si acest volum, fara ca macar sa stiu ca exista legatura intre ele. Le am pe lista, dar nu stiu cand voi ajunge sa mi le cumpar si sa le citesc pentru ca tare multe carti imi ies in cale si multe par bune pentru mine.

 3. Atunci când pierdem pe cineva, ne gândim doar la durerea noastră. Suntem incapabilim să vedem durerea altora. Dacă durerea i-ar uni pe oameni, ar trece mai ușor peste necazuri. Însă durerea doar desparte, face rana și mai adâncă, și mai dureroasă. Si nu trece niciodata!

 4. Mi se pare superbă cartea din ce ai reușit să-mi transmiți!
  Are toate “ingredientele” pentru o carte care m-a câștigat pe loc. Vreau sa o citesc neapărat.
  Mulțumesc pentru recomandare!

 5. Ce carte frumoasa! O am si eu, insa imi lipseste prima care deschide seria. M-ai facut tare curioasa. Imi place sectiunea literara de pe blogul tau. 😍

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
amenajarea unei bucătării
Reguli de bază în amenajarea unei bucătării

Amenajarea unei bucătării - bucuria unei gospodine Fiecare femeie își dorește să se vadă la casa ei. Își imaginează amenajarea...

Close