Solicită despăgubiri întârziere avion prin UnionClaim

33

E dreptul tău să ceri despăgubiri întârziere avion

Trăim într-o țară în care încă ne este greu să ne cerem drepturile. Iată de ce consider că trebuie să învățăm să facem acest lucru, mai ales când e vorba de vacanțe. Întârzierile pot distruge un concediu mult așteptat. Iar cine e vinovat, trebuie să plătească. Așa că eu consider că ai dreptul să ceri despăgubiri întârziere avion.

Nu e cazul să facem scandal în aeroport. Trebuie doar să adunăm câteva documente și să discutăm cu o firmă specializată, care ne poate oferi suport. UnionClaim te poate ajuta și sfătui cum trebuie să procedezi pe mai departe.

Despăgubiri întârziere avion prin UnionClaim

Înainte de a pleca în vacanță, trebuie să ai în vedere câteva detalii importante.

 • asigurarea de sănătate

E un detaliu de care mulți uită. Noi nu plecăm niciodată în vacanță fără ea. Mulțumesc lui Dumnezeu nu am avut niciodată nevoie de ea. Dar m-am simțit mult mai în siguranță știind că o am. Serviciile medicale în alte țări sunt extrem de scumpe. Așa că o astfel de extra asigurare de sănătate internațională te poate scuti de neplăceri.

 • estimare despăgubiri vacanță

Ce mi-a plăcut tare mult la UnionClaim e faptul că au un calculator care estimează despăgubiri avion. Îl puteți consulta aici. Tu introduci datele generale ale zborului și poți afla dacă poți obține despăgubiri și în ce condiții de întârziere.

Uneori nu este vina companiei și atunci există înțelegere. Dar alteori, când ține de firma de zbor, consider că trebuie să ne despăgubească. Este dreptul nostru. De asta există asigurări, să profităm de ele.

De ce să alegi UnionClaim pentru a cere despăgubiri întârziere avion?

Ca persoană fizică, implică studiul legislației și multe drumuri la compania de zbor. Nu cred că ne dorim să pierdem timp prețios. Așa că cel mai bine e să lăsăm persoanele specializate să facă acest lucru.

Din anul 2014, legea spune că orice pasager al cărui zbor întârzie peste 3 ore, este îndreptățit să ceară despăgubiri. Se depune o cerere cu detalii ale zborului și se solicită o compensație financiară.

UnionClaim poate face aceste lucruri în locul dvs. Ei oferă o mulțime de informații gratuite. Nu se percepe nicio taxă la utilizarea platformei dacă nu se primește compensație din partea companiei aeriene. Despăgubirile obținute pot să ajungă la 600 euro. Dacă nu se ajunge la o înțelegere cu compania de zbor, UnionClaim merge chiar și în instanță pentru drepturile turistului.

Pentru mine, vacanța înseamnă relaxare și încărcarea bateriilor. Nu aș lăsa pe nimeni să-mi strice bucuria unor zile de vacanță. Dacă s-ar întâmpla ca avionul să aibă întârzieri mari, aș apela la UnionClaim. Ei m-ar sfătui ce trebuie să fac pe mai departe și aș lăsa totul pe mâna lor. Știu că ar face tot ce le stă în putință pentru a obține compensația financiară maximă.

Voi ați avut întârzieri când ați zburat cu avionul? Ați cerut despăgubiri pentru întârzierea avionului? Nu-i așa că ați apela o firmă de specialiști care să se ocupe de această problemă pentru a nu te încărca negativ, mai ales după vacanță?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

33 Comments

 1. Nu zbor prea mult, insa sunt de acord ca asta cu intarzierea avioanelor mai apare…cel putin din ce aud, mai ales la televizor. Nefiind cazul, nu m-am gandit la asa ceva pana acum, insa acum ma bucur sa aflu ca se pot solicita despagubiri din cauza intarzierilor de avion.

 2. Ce păcat ca nu știam aceste lucruri când am zburat prima oară cu avionul in Irlanda, am avut întârzieri mai bine de 5 ore.
  Dar nu-i nimic, bine ca am aflat acum, mai ales ca eu in vacanța merg doar cu avionul.

 3. Aha! peste 3 ore… ca in Shanghai ne-a imbarcat la avion si am stat acolo 2 ore pana la decolare, ca sa se mai decongestioneze aeroportul… cica asa fac chinezii, niste nesimtiti!

 4. Stancu Daniela on

  Slava Domnului că nu am avut probleme niciodată. Eu îmi fac asigurarea de călătorie cat sa acopere și aceste tipuri de situații. Mulțumim pentru informații.

 5. Stiam ca se ofera despaguburi in cazul intarzierilor, dar nu m-am gandit ca exista un intermediar care s-ar putea ocupa de asta, mi se pare minunat. Sper sa nu fie cazul, dar da, as apela cu siguranta la o firma specializata.
  Multumim pentru informatii!

 6. Secretele frumusetii on

  Ma bucur sa văd astfel de programe care vin in ajutorul cetățenilor . Cunosc multe persoane care au întâmpinat astfel de probleme . Chiar și eu prefer sa vin in țara cu mașina și nu cu avionul tot fina ceata cauza .

 7. Gabriela Alexandra Andrei on

  Nu am pățit sa avem întârzieri pana acum, poate asa a fost norocul nostru, însă am auzit mulți prieteni care au pățit-o. Acum știu ce sa le recomand!

 8. Știu că se pot cere și recupera banii pentru întârzierea avioanelor dar mi se pare destul de greu și mai ales că fac ce fac și sunt sub cele 3 ore. Eu am fost într-o situație de acest fel, am pierdut un avion de legătură din cauza întârzierii primului. Deși era aceeași companie, nu au avut niciun pic de înțelegere, nu au făcut nimic pentru a mă ajuta și pentru că nu au fost 3 ore am pierdut banii, vacanța, cu totul. De atunci,anu mai merg cu acea companie nici gratuit.
  E bine totuși să fii informat.

 9. Din fericire, nu am avut ghinion la capitolul zboruri. E bine de stiut ca exista companii care te pot ajuta in aceste situatii de criza 😊

 10. Se pare ca au aparut multe firme care se ocupa de aceste detalii pe care eu nici nu le luam in seama. Este bine ca stiu la cine pot apela daca voi avea neplaceri de genul

 11. E important sa apelam la dreptul nostru. Am auzit probleme multe cu despagubirile cand vine vorba de intarzierea avionului si nu toate au avut un final fericit. E bine ca putem apela la cineva care sa ne ajute!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
preparate culinare de vară
5 sugestii de preparate culinare de vară

În căutare de preparate culinare de vară sănătoase Încercăm să realizăm preparate culinare de vară cât mai sănătoase. Profităm de...

Close