Descoperă sporturi de iarnă pentru mai multă mișcare

13

Sporturi de iarnă – mișcare în sezonul rece

În sezonul rece, ne mobilizăm mai greu să facem mișcare. Zilele sunt mai scurte, se întunecă mult mai repede. E frig și plouă sau ninge. Ai toate motivele pentru a sta în casă. Dar corpul tău are nevoie de mișcare. Ajută la menținerea greutății și ajută mult și imunitatea.

Practică diverse sporturi de iarnă pentru a fi mai motivat să faci mișcare, iarna. Alege sportul preferat și practică-l singur sau cu un prieten. Nu uita să te echipezi corespunzător și să-i atragi și pe alții.

Descoperă sporturi de iarnă pentru mișcare și distracție

Fiecare anotimp are farmecul lui. Prin urmare, trebuie să profităm și să ne bucurăm de ce ne oferă. Cald și soare, frig și zăpadă, vânt și ploaie!

  • încearcă un sport nou

Există o mulțime de sporturi pe care le putem practica. Unele mai simple, altele mai complicate. Fiecare ne furnizează adrenalină într-un procent mai mare sau mai mic. Important este să facem mișcare într-un mod plăcut. Mereu i-ai admirat pe cei care știu să se distreze în zăpadă? Vrei un sport nou care implică mișcare, amuzament, entuziasm? Îți recomand să încerci, snowboard.

Alege din mulțime de plăci snowboard pe cea potrivită și distrează-te! Fii pregătit să pici de multe ori până te vei învăța să te dai bine. Dar crede-mă, efortul va merita pe deplin.

  • e timpul pentru ski

Când spunem ski, ne gândim la strategie, mobilitate, bucuria zăpezii. Prietenii tăi sunt fani ski? Sigur te vor învăța și pe tine, dacă ești dispus. Sportul alături de prieteni e mult mai fascinant. Ei te învață, ei te susțin, sigur tot ei vor și râde cu tine! Sporturile de iarnă implică și multe căzături. Iată de ce e bine să nu vă lipsească căști ski pentru o mai bună protecție și o distracție de lungă durată.

sporturi de iarnă

  • sport pe zăpadă

Știu că e mai greu pe zăpadă, gheață și frig să faci mișcare. Dar mai știu că este benefic pentru corp. Chiar și plimbarea prin zăpadă, necesită mai mult efort, ceea ce e bine.

Pare simplu să te dai cu sania și e tare amuzant. Însă urcatul înapoi trăgând sania după tine de câteva ori, se numește tot efort și e bine primit de corp.

  • jogging iarna

Nu renunța la jogging doar pentru că e iarnă și mai frig. Echipează-te potrivit pentru condițiile meteo și continuă antrenamentul. Găsește un prieten care să vină cu tine. Ascultă muzică antrenantă care să te motiveze și să te bine dispună.

  • plimbări lungi

Plimbările lungi pot fi tare frumoase, iarna. Orașele sunt îmbracăte în luminițe colorate. Îmbracă-te bine și ieși la o plimbare prin oraș. Admiră decorațiunile și încarcă-te cu energie pozitivă. Mergi în pas alert, alege străzi în pantă și caută un loc unde există scări. Urcatul și coborâtul scărilor este un efort benefic pentru corp și respirație.

Majoritatea lucrăm de acasă deja de ceva timp. Obișnuim să facem în casă exerciții și mișcare. Dar e important să ieșim în aer curat. Mintea noastră și corpul nostru depind de aerul curat! Sigur vei găsi sporturi de iarnă care să îți placă! Prin intermediul lor, vei fi mai motivat să ieși afară!

Ce fel de sporturi de iarnă îți place să practici? Te împiedică frigul, zăpada să le faci pe cât de des ți-ar plăcea? Ai prieteni care să te susțină să faci mișcare?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

13 Comments

  1. Un articol foarte util!
    Personal ador sa fac plimbari lungi – daca le practic regulat slabesc destul de repede cu ele. Acum am lenevit un pic dar le voi relua:)

  2. Plimbari lungi si jogging sunt singurele unde sunt calificata. Am incercat sa ma dau cu ski-urile si am avut cateva vanatai dar e misto senzatia!

  3. Îmi e tare greu să accept sporturile de iarnă, asta pentru că sunt foarte friguroasă și nu rezist mai mult de o oră pe pârtie. Aleg mai mult patinoarul.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vizitează Bucovina
Vizitează Bucovina în vacanța de iarnă

Vizitează Bucovina și redescoperă frumoasa țară Vizitează Bucovina a fost îndemnul meu dintotdeauna. Când cineva mă întreba unde să meargă...

Close