Apidava ne oferă produse ideale pentru o demachiere corectă

30

Demachiere corectă pentru un ten sănătos și curat

O demachiere corectă este primul pas spre un ten sănătos. Ne dorim să avem o față curată. Ne dorim să aven un ten sănătos. Le putem avea cu minim de efort, folosind produsele potrivite. Eu sunt mare fan demachiere. Este partea cea mai frumoasă a serii. Să îndepărtez tot praful și toată mizeria de pe față. Dimineața, după demachiere, sunt mai energizată.

Deși nu folosesc multe produse de machiaj, nu uit niciodată de demachiere. Consider că este foarte importantă o demachiere corectă. Produsele pentru curățarea tenului nu îmi lipsesc niciodată. Îmi place să încerc produse noi. Îmi place să-mi răsfăț tenul. Zilele acesteaa, încercat niște produse cosmetice pe bază de miere.

demachiere corectă

Demachiere corectă cu produse cosmetice cu miere de la Apidava

Brander și Apidava m-au provocat să încerc produse noi pentru tenul meu. Fiind fan cosmetice cu miere, am acceptat. De cum le-am primit, le-am și testat. Sunt o fire tare curioasă. Nu am răbdare să aștept să se termine un produs. Dacă primesc ceva nou, intră rapid în teste.

Lapte demachiant Apidava

În ultimul timp, am foosit doar apă micelară. Recunosc că îmi era dor să îmi demachiez tenul cu un lapte demachiant. Acest lapte demachiant de la Apidava are la bază miere, unt de shea, uleiuri vegetale, propolis. El are rolul de a curăța și proteja epiderma. Ajută la revitalizarea și hidratarea pielii.

demachiere corectă

Se poate folosi și pentru tenul mixt sau gras. Curăță bine tenul. Îndepărtează orice urmă de praf și machiaj. Lasă tenul curat, dar și hidratat și luminos. Are un miros discret. Îmi place că recipientul e cu pompiță. Mi se pare ușor de folosit. Ai nevoie de o cantitate mică pentru demachiere, așa că produsul este spornic.

Loțiune tonică purifiantă Apidava

Loțiunea tonică purifiantă Apidava conține miere, propolis, extract din flori de salcâm și ulei de mentă. Are efect tonifiant, antibacterian, fiind recomand și pentru tenul cu probleme. Loțiunea tonică purifiantă vine în completarea laptelui demachiant. E bine să avem în casă tot timpul o loțiune tonică purifiantă. Astfel ne asigură că tenul nostru este curat, dar și îngrijit corespunzător.

demachiere corectă

Ai grijă de tenul tău cu produse cosmetice pe bază de miere de la Apidava

Pentru a ne păstra tenul curat și frumos, trebuie să-l îngrijim. Pentru a avea un ten tânăr și radios, trebuie să folosim produse cosmetice din ingrediente de încredere. Produsele cosmetice pe bază de miere au un miros plăcut și cu efect de lungă durată.

Voi folosiți produse cosmetice pe bază de miere pentru o demachiere corectă? V-ar plăcea să încercați aceste două produse pentru tenul vostru?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

30 Comments

  1. Le am si eu in uz si ma impac bine cu ele! Am mai folosit si alte produse cosmetice de la ei si toate au fost pe gustul meu!

  2. Îmi plac produsele acestea de la Apidava, fac treabă bună iar tenul meu chiar este mulțumit de efectele lor.
    Tot ce are ca ingredient de bază miere, propolis, ceară, lăptișor de matcă, sunt excelente pentru ten și organism.

  3. Eu am avut lotiunea tonica si sincer nu m-a dat pe spate. Mi se pare ca avea alcool si imi usca fata foarte tare. Probabil depinde si de tipul de ten

  4. Cristina Dragomir on

    Stii ca eu am tenul gras. Am incercat in prima zi sa folosesc laptele demachiant singur si nu mi-a placut pentru ca imi simteam fata grasa si lipicioasa. Apoi am folosit ambele produse. Cu lotiunea tonica aplicata dupa demachiere altfel sta treaba! Nu mai e senzatia aceea de ten gras, incarcat, dar nici nu imi usuca pielea prea tare.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
stil de viață sănătos
Cum rezistăm provocărilor zilnice?

 Cum rezistăm provocărilor zilnice? De câte ori ați intrat într-un magazin de produse naturiste? Unii dintre voi, probabil de multe...

Close