Alege delicii aromate de la Apidava

15

Alege delicii aromate de la Apidava pentru pauze relaxante

Apidava ne pune la dispoziție la o mulțime de produse minunate. De la sortimente de miere la cocktail-uri apicole. De la produse de cosmetice pe bază de miere până la dulciuri cu ingrediente apicole. Toate sunt de calitate superioare și trebuie încercate.

Pentru pauzele de energizare, Apidava ne pune la dispoziție bomboane, turtă dulce, caramele și jeleuri. E bine să le ai mereu la îndemână. Gustoase și aromate, sănătoase, reprezintă o bună alegere pentru desert. Sunt colorate și delicioase, la un preț de nerefuzat.

Delicii aromate de la Apidava

Îmi place să am mereu la îndemână ceva dulce. Am un program solicitant, ceva energizant mă ajută să trec cu bine peste toată ziua. Aleg cu grijă tot ce consumăm, mai ales când e vorba de dulciuri. Nu sunt o împătimită a dulciurilor. Însă există zile când am nevoie de ceva dulce pentru a funcționa bine.

Dulciuri de la Apidava am mai testat și toate sunt minunate. Am savurat cu mare drag caramele, iar acum a venit rândul jeleurilor. Sunt mare fan jeleuri, mai ales cele pe bază de fructe acrișoare. M-am bucurat când am primit două pachete cu jeleuri. M-a dus cu gândul la copilărie și dulciurile aromate din acele vremuri.

Jeleurile de la Apidava sunt cu aromă de:

  • lămâie,
  • portocale,
  • mure,
  • rodie,
  • căpșuni.

delicii aromate de la Apidava

De ce să alegi delicii aromate de la Apidava?

Există atât de multe dulciuri încât e greu să alegi. Trebuie, totuși, să alegem varianta cea mai potrivită pentru noi. O atenție sporită trebuie să acordăm și ingredientelor.

Eu aleg în funcție de brand. Apidava este un brand de încredere. Toate produsele comandate de la ei m-au surprins în mod plăcut. Lista cu ingrediente o analizez cu grijă. Aceste jeleuri de la Apidava conțin miere, dar și extracte de fructe. De aici și aroma minunată a jeleurilor. Frumos ambalate și colorate, te îndeamnă să le încerci. Și să iei, astfel, o porție bună de energie care te va duce cu gândul la copilărie.

Sunt ideale de avut în geantă sau în mașină. Te energizează rapid și te înveselesc. Reprezintă o bună gustare dulce și pentru cei mici. Fiind colorate, pot fi folosite cu succes în candy bar la diverse evenimente. Eu sunt fan jeleuri și le caut mereu la orice event. Când le găsesc prin boluri, sunt tare încântată.

delicii aromate de la Apidava

Încearcă aceste delicii aromate de la Apidava! Te vei îndrăgosti rapid de gustul aromat al jeleurilor! 

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

  1. Eu am gustat celelalte 2 arome si chiar sunt curioasa cum sunt si cele pe care le ai tu. Imi plac mult jeleurile si chiar vreau sa le cumpar si pe astea două

  2. Cristina Dragomir on

    Pe cele cu capsuni si vanilie le-am primit si eu si imi plac pentru ca sunt mai dulci decat cele cu lamaie. M-am cam batut cu sotul pe ele. Ce-i drept, ni se par putin scumpe, dar au gust bun. Speram sa le gasim si in magazine curand.

  3. Eu am primit cu lamaie si cu portocale care abia au reusit sa ajunga la poza 🙂 Cea mica s invarte mereu prin jurul lor si pana la urma le-a terminat 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Câinele care a salvat lumea
Câinele care a salvat lumea de Ross Welford recomandare lectură

Câinele care a salvat lumea de Ross Welford Câinele care a salvat lumea de Ross Welford este o minunată poveste....

Close