De ce să cumperi un umidificator pentru casa ta?

20

Umidificator pentru o viață sănătoasă

Toți ne dorim o viață sănătoasă. Încercăm să controlăm alimentele, stilul de viață, chiar și aerul pe care îl respirăm. Aparatura existentă pe piață ne poate ajuta să avem o viață mai bună. Sănătatea e pe primul plan. Ține de noi să ne menținem sănătoși. E important să ne documentăm despre cum putea avea o viață mai bună.

De ce să optezi pentru un umidificator în casa ta?

Aerul din casă e important  e să fie curat. Încercăm să aerisim cât de des putem. Dacă vara, putem sta cu geamurile deschise, norocul nostru. Însă iarna altfel se pune problema. Iarna aerisitul unei încăperi se face mai greu. Căldura din casă usucă excesiv aerul din locuință. Casele bine izolate nu permit ca umiditatea din exterior să pătrundă în interior. Atunci se impune achiziționarea unui umidificator care să regleze deficitul de umiditate.

Este important ca în casă temperatura să fie contantă. La fel de important este ca și umiditatea din încăpere să fie potrivită. Umiditatea constantă a fost calculată de specialiști în domeniu.

Ce este umiditatea?

Umiditatea este totalitatea vaporilor din aer. Umiditatea ideală se situează între 40-60%. Dacă aerul este prea uscat în încăpere, vom resimți acest lucru. Ne va fi foarte sete dimineața. Pielea, nasul, buzele vor fi uscate. Cei care resimt cel mai tare diferența de umiditate sunt bebelușii.

Cum alegem un umidificator bun?

Ne-am decis să cumpărăm un umidificator pentru casa noastră. Varianta oferită de Alecoair ni se potrivește cel mai bine. La ce detalii trebuie să fim atenți?

umidificator

 • Silențios

Umidificatorul trebuie să fie silențios. El va funcționa o perioadă lungă de timp. Există persoane care nu pot să doarmă decât dacă e liniște în cameră. E important ca umidificatorul să facă un zgomot insesizabil.

 • Randament rapid

Umidificatorul trebuie să aibă randament rapid. Avem nevoie de umiditatea ideală în casă într-un timp scurt.

 • Design plăcut

Toată lumea pune accentul pe design. Electrocasnicele și electronicele le alegem și după design. Pentru că umidificatorul va fi prezent în camere și la vedere, el trebuie să aibă un design drăguț. În cel mai bun caz, să nu iasă în evidență putând fi considerat obiect de decor.

 • Consum redus de energie

Alegem electronicele și în funcție de consumul de energie. Ne dorim ca aparatura din casă să fie din clasă de energie A++. E important ca umidificatorul ales să nu consume mult. Nu uitați, el va sta în priză o perioadă lungă de timp.

 • Difuzor de aromă – opțiune extra

Dacă umidificatorul ales are și această opțiune, atunci e umidificatorul ideal. Toate calitățile contează, iar unul în plus nu strică. E plăcut ca aerul din casă să poate fi împrospătat în funcție de preferință sau de eveniment.

Un umidificator nu trebuie să lipsească din casa noastră. În timp ce el își va face treaba în liniște, noi ne vom bucura de un aer curat, umiditatea ideală, dar și de un miros proaspăt.

Voi aveți umidificator? Știați cât de important e și de beneficiile lui în casă?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

20 Comments

 1. Nu am, insa am auzit cat este de benefic, ar trebui sa cumpar unul…mai ales ca se apropie iarna si este important, asa cum spuneai si tu, sa mentinem aerul curat in casa!

 2. Eu patesc exact ce ziceai tu, mai ales iarna. Ma trezesc cu nasul, gura si buzele foarte uscate si am adesea dificultati in respiratie. Stiam ca as avea nevoie de umidificator, dar nu reusesc sa il corup pe Mr, sa facem aceasta investitie. se pare ca el nu are o problema cu aerul prea uscat.

 3. Aceleasi simptome le am si eu iarna, si mi-e greu sa aerisesc foarte des pentru ca se face foarte frig dar recunosc ca un umidificator merita toti banii si previne aceste simptome.

 4. Cand m-am mutat in Bucuresti, simteam ca pur si simplu nu am aer. Aveam mai mereu senzatia de sufocare si nu stiam de la ce. Pana intr-o zi cand mi-am dat seama ca totul era de la absenta aerului fresh din atmosfera. Mi-am cumparat un umidificator si dupa lucrurile s-au schimbat. Chiar merita, il recomand

 5. Intr-un timp voiam sa cumpar pentru camera fetitei, insa am renuntat la idee. O sa ma apuce iar si poate o sa cumpar intr-un final :)))

 6. Barascu Violeta Ramona on

  Trebuie neaparat sa cumpar si eu atat pentru apartament cat si pentru casa mamei pentru ca iarna chiar este foarte util. Imi place foarte mult design-ul acestui model dar si caracteristicile lui.

Leave A Reply

Read previous post:
hoverboard
4 motive pentru a cumpăra un hoverboard

Hoverboard - atracție pentru copii și adulți Un hoverboard reprezintă o adevărată atracție pentru copii. Dar nici adulții nu se...

Close