De ce ai nevoie de un fotograf botez

21

De ce ai nevoie de un fotograf botez

În viața umană există câteva momente frumoase și foarte semnificative, care sunt repere importante ale istoriei sale personale. Taina botezului este chiar primul dintre astfel de momente. Botezul este, în esență, o zi de naștere spirituală a unei persoane. Ziua când intră în sânul bisericii, obține patronii cerești, când îngerii din cer îi cântă vesel. Botezul deschide posibilitatea ca o persoană să participe la viața bisericii și să intre în tainele ei, fiind o sursă inepuizabilă de har divin, iar momentul nu poate fi surprins decăt de un fotograf botez profesionist.

Fotograful de botez este popular cu clienții, care simte că nu numai natura religioasă a evenimentului trebuie imortalizată, ci, de asemenea, la fel ca și părinții, o percepe ca pe o zi memorabilă importantă în viața copilului. Părinții iubitori înțeleg că numai fotografiile de înaltă calitate pot transmite frumusețea și atmosfera acestui ritual spiritual. Un fotograf profesionist pentru botez, va creea amintiri din această zi pentru o viață întreagă. La urma urmei, botezul unui copil este unul dintre cele mai importante evenimente ale unei familii. Botezul are loc o singură dată. Prin urmare, asigură-te că fotografiile vor fi nu numai reușite, ci și de înaltă calitate.

fotograf botez

Fotografii botez unice si misterioase

Fotografiile de  botez sunt  întotdeauna unice și misterioase. Frumusețea bisericii, șoapta înăbușită a oaspeților și a rudelor, razele stralucitoare de lumină, care curg ușor prin ferestre, mirosul luminos de tămâie și căldura pe care o emană lumânările, numai un fotograf profesionist pentru botez poate reda toate acestea în imagini.  Vizualizarea fotografiilor acestui eveniment important,  peste ani, sunt capabile să-ți redea  bucuria și entuziasmul pe care le-ai experimentat în timpul botezului, iar când copilul va crește, va împărtăși și el aceleași emoții. Fotograful de botez va realiza pentru tine fotografii frumoase, și apoi va crea slideshow-uri memorabile și va emite un photobook.

 

În diferite biserici, există reguli diferite referitoare la fotografia de botez. Există reguli de bază care trebuie respectate în toate bisericile, excepții putând fi făcute numai cu binecuvântarea preotului. Iată căteva dintre ele:

 1. Nu poți să stai cu spatele la altar atunci când fotografiezi.
 2. Nu poți să stai în fața preotului și nici să treci peste el.
 3. Este interzis să intri în altar fără binecuvântarea preotului.
 4. Uneori, unii preoți cer ca fotograful să nu se îndepărteze de locul botezului.

fotograf botez

Un fotograf profesionist pentru botez știe despre toate acestea și, în prealabil, va discuta cu preotul pentru a stabili detaliile și unde anume are permisiunea să fotografieze. Un profesionist are echipament profesional special pentru fotografierea botezului, astfel încât calitatea de captare a momentelor va fi excelentă chiar și în condiții dificile. Acesta este pregătit pentru a capta momentul de împărtășanie și va ști să redea toate sentimentele și emoțiile oamenilor prezenți în biserică. De asemenea, va putea să facă o fotografie separată cu salutul tuturor invitaților. După botez, urmează petrecerea, camera putând capta cele mai bune momente ale sale. Fotografierea cu succes este completată de un film al botezului copilului.

 

Recomandam www.fotovideodj.ro pentru fotografii de botez execelente!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

 1. Eu nu am avut un fotograf la botezul baietelului meu si acum regret pentru ca nu prea am poze de la eveniment. Toate pozele au fost facute de un amator care le-a sters dupa din greseala. 🙁

 2. Sunt amintiri care vor ramane peste ani si ani si ar fi pacat ca acestea sa nu fie realizate de un fotograf profesionist care sa stie sa surprinda momente inedite, unice.

 3. sunt cateva reguli de baza pe care un fotograf profesionist trebuie sa le respecte. e adevarat, daca nu ai pe cineva care se pricepe, e greu de crezut ca vei avea cele mai bune fotografii!

 4. aia cu statul cu spatele la altar depinde de cat de dornic sa respecte canoanele este preotul. Mai nou, in multe biserici, nu se mai sinchiseste nimeni de treaba asta. Oricum, e important sa ai un fotograf cu experienta, sa stiu cand si unde trebuie sa fie prezent, in functie de momentele slujbei sau ale petrecerii.

 5. Mi se pare foarte important ca astfel de momente să fie surprinse frumos de un fotograf talentat! Astfel vei avea cele mai frumoase amintiri. 😘

 6. Sincer a sa fiu, la botez aveam atat de multe pe cap , ca nu stiu daca am tinut cont de ceva anume. Ca sa nu mai vorbesc de toate mamaitele trecute de prima tinerete care-si dadeau cu parerea ce si cum sa fac. Fotograful a facut cea vrut si cum a crezut el ca e mai bine. Oricum, mi-am dat seama ca acele clipe emotionante se duc si ramai cu pozele

 7. Nu stiam ca exista atat de multe reguli pe care trebuie sa le respecte fotograful. Oricum si eu sunt de parere ca la evenimentele importante prezenta unui fotograf este obligatorie.

 8. Cristina Barbieru on

  Cred ca momentele importante din viata noastra trebuiesc imortalizate, asa ca un fotograd profesionist este alegerea cea mai potrivita pentru a avea amintirile transcrise in poze.

 9. Awww, ce pantofiori dragalasi vad in poza! <3 Intotdeauna un profesionist va sti sa imortalizeze momentele cele mai importante, mult mai bine decat un amator 😉

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Bird Box Orbește
Bird Box Orbește de Josh Malerman recomandare lectură

Bird Box Orbește de Josh Malerman cartea sau filmul? Bird Box Orbește de Josh Malerman mi-a ținut companie ultimele seri....

Close