Cumpătarea de Maria Duenas recomandare lectură

9

Cumpătarea de Maria Duenas – o carte plină de înțelepciune

Am învățat de-a lungul timpului că fiecare carte este o lecție de viață. Chiar dacă la început poate părea plictisitoare, pe parcurs va deveni interesantă. Ne dorim mai multă acțiune și un happy-end. Apoi ne dorim să învățăm ceva din acea carte. Ne dorim o carte cât mai aproape de realitate. Însă fiecare carte are farmecul ei.

Trebuie să parcurgi câteva pagini bune până să poți aprecia  o carte. Cartea ”Cumpătarea” părea o lectură bună. Pe parcurs a devenit o lectură deosebită, ce merită a fi recomandată. O puteți găsi pe site-ul Târgul Cărții la un preț bun.

cumpătarea

Ce poveste spune cartea Cumpătarea de Maria Duenas?

Mauro Larrea este un miner cu experiență. La 30 de ani a provocat explozii în mine. În acele mine în care nimeni nu îndrăznea să intre. Astfel și-a câștigat respectul oamenilor și a ajuns o legendă. La 50 de ani, nu mai e nevoit să strângă o avere. Dar are mare nevoie să o ia de la început.

Își calculează bine șansele. Analizează oportunitățile în altă parte. Mișcările politice influențează afacerile. Împreună cu administratorul lui caută noi locuri unde poate face bani. Bani cu care să-și răscumpere casa, căminul copiilor. Bani cu care să poată trăi liniștit.

Cumpătarea de care toți avem nevoie

E o carte bună. Te învață să fii cumpătat. Te sfătuiește că e bine să analizezi orice ofertă de o mie de ori înainte de a investi. Investițiile merită doar dacă sunt de actualitate timp îndelungat. În mintea lui Mauro Larrea trec o mie de gânduri. Înainte de a accepta o afacere, gândește din mai multe puncte de vedere. Se gândește ce ar spune prietenul lui, administratorul. Își ascultă și vocea interioară. Atunci când e simte, se bazează pe fler, intuiție și experiență.

cumpătarea

Cumpătarea o poveste despre aventuri, experiență de viață

Ca orice thriller, ne ține în suspans. Am parcurs pagini întregi fără să clipesc. Aventura nu te lasă să lași cartea din mână. E o carte pasională, presarată cu conspirații, dar și scene romantice.

Vă invit să citiți această carte. E o carte ideală de vacanță. Lectura este lejeră, e o carte care se citește ușor. Povestea este captivantă și te va ține cu sufletul la gură.

Ați citit cărți de Maria Duenas? Vă place stilul ei aparte de a scrie? V-au captivat poveștile ei?

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

9 Comments

  1. Aluculesei Brindusa on

    Viata este drumul pe care mergem in aceasta trecere efemera pe acest pamant,traim experiente mai placute,mai putin placute si ne bucuram sau nu de aventurile ce ni le rezerva soarta!

  2. Nu am citit aceasta carte. Din descrierea ta nu pare thriller, ci mai degraba o carte relaxanta. Nu pot spune ca sunt fan al cartilor simple, dar, daca e thriller, mai ca as citi-o 😉

  3. din descriere ai zice ca nu e cine stie ce, dar am invatat sa nu mai spun asta despre carti. Am intalnit si eu povesti care as fi zis ca sunt plictisitoare, la prima vedere, dar pagina cu pagina descopeream ganduri noi si teme noi de reflectie.

Leave A Reply

Read previous post:
comandă online
Ce merită să cumpărăm prin comandă online

Comandă online tot ce ai nevoie Comandă online pentru a economisi timp și bani. De la electronice și electrocasnice, până...

Close