Cum să ai musafiri fericiți?

15

La noi, casa e mereu plină de musafiri

Mi-a plăcut dintotdeauna să primesc musafiri. Când am amenajat casa, ea a fost gândită pentru musafiri. Pentru confortul lor, pentru că îi respectăm. Ne place când oamenii se simt bine la noi. Îmi place să primesc musafiri. Îmi place să mă ocup de ei și să le pun totul la dispoziție.

Cum ne așteptăm noi, musafirii?

Deserturi sănătoase!

Aproape niciodată nu lipsește ceva dulce. Iar dacă lipsește, nimic nu mă împiedică să fac un lava cake rapid. Am mereu ciocolată în casă, așa că în 5 minute, avem un desert minunat. Musafirii adoră să privească cum pregătesc un desert pentru ei.

musafiri lava cake

Băutură pentru toată lumea

Tata spunea că fiecare musafir trebuie servit și primit cu alcool. Așa că m-am conformat. Am în casă diverse tipuri de băuturi alcoolice, pentru toți. Sticlele de vin și de șampanie sunt deschise la sărbători și la evenimente. Cea mai cerută băutură, a fost aceasta. La ultimul chef, bărbații s-au distrat de minune după ce au savurat câteva pahare.

Tratament special pentru fete

Soțul meu face cel mai bun frappe cu sos de ciocolată și înghețată. Iar vara, la cerere, s-a specializat și pe cocktail-uri. Cel mai cerut a fost Mojito. Soțul meu a folosit rețeta de aici și este minunat.

musafiri mojito

Activități cu musafirii

Deși nu ne terminăm niciodată poveștile, uneori o facem o pauză. Iar în pauză fie ne jucăm jocuri de strategie, fie jocuri de echipă. Ne distrăm și ne cunoaștem tot mai bine. De multe ori, gătim împreună. Pizza, burgeri, plăcinte, clătite, ah, câte rețete nu am încercat împreună. Mâncarea a fost mai delicioasă și mai aromată!

Musafirii sunt prietenii noștri dragi. Încerc să mă ocup de fiecare în parte.

Îmi primesc musafirii, așa cum mi-ar plăcea să fiu primită. Știu că fiecare este diferit. Tocmai de aceea, încerc să mă adaptez după nevoile fiecăruia. Încerc să le fac pe plac. Încerc să-i fac să se simtă bine la noi și să revină cu drag.

Niciun weekend fără musafiri

În fiecare weekend, casa e plină de musafiri. Nu îmi pot imagina un weekend fără ei. Deși uneori sunt obosită, veselia lor mă energizează. Îi primesc cu drag de fiecare dată.

Voi cum vă primiți musafirii? Dar cum sunteți întâmpinați când mergeți în vizită?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

  1. noi nu prea mergem in vizita, suntem cam singurul cuplu casatorit din gasca noastra :)) dar imi place cand se strang toti la noi, fac pizza, pateuri, ceva dulce, nu ma dau in laturi de la nimic!

  2. Imi place sa am musafiri, dar sa merg si in vizita. Dat de ceva timp nu am mai mers , vremea a fost urata si nu puteam sa iesim cu bebe mai ales ca e mic. Asteptam sa se mai incalzeasca un pic.

  3. In ultimul timp am rarit intalnirile din weekend. Si asta s-a intamplat mai exact dupa ce am nascut. Fie ca am avut nevoie de relaxare sau chiar daca am avut un weekend liber, am preferat sa iesim in oras si mai rar sa mergem in vizita. Am preferat sa ma mai aerisesc si sa ies putin. Sa vad oameni noi

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Comuniune de Ann Patchett
Comuniune de Ann Patchett recomandare lectură

Comuniune de Ann Patchett - bestseller Comuniune de Ann Patchett este un roman nebun. Coperta te atrage, pui mâna pe...

Close