Cum ne pregătim corect de vară?

13

Sărbătorile de iarnă au trecut. Am profitat să ne răsfățăm cu preparate culinare minunate. Acum e momentul să ne pregătim pentru (vacanța de) vară. Pentru a avea o vară minunată, trebuie să ne pregătim din timp. Atenția pentru detalii e specifică femeilor. Aspectul fizic contează mult și nu îl neglijează niciodată.

Să ne pregătim de vară din timp

Pentru rezultate rapide, vă recomand să profitați de tehnologie

Tehnologia există pentru a ne face viața mai ușoară. Însă ea există și pentru a ne ajuta, pe noi, femeile. Fie că vorbim de înfrumusețare. Fie că vorbim de corectare. Ne bucurăm că există și vă sfătuiesc să profitați de ea.

Mai nou, toată lumea vorbește despre depilare.

Indiferent de metoda folosită, contează rezultatul. Mai mult, contează durata rezultatului. Ne sacrificăm din timp pentru înfrumusețare, dar vrem să fie de durată rezultatul. Așa că iarna, ne pregătim pentru vară. Apelăm la o metodă nouă pentru a scăpa de părul nedorit definitiv. Ea se realizează, de preferat iarna, pentru ca vara să ne putem bucura de rezultat.

ipl vara deweekend

Tehnologia ne ajută să slăbim rapid până la vară

Dieta sau stilul de viață sănătos împreună cu mișcarea ne ajută să slăbim. Dar când e nevoie de rezultate vizibile rapide, apelăm tot la tehnologie. Fie că vorbim de masaje anticelulitice. Fie că vorbim de împachetări. Într-un astfel de salon de înfrumusețare, putem obține rezultatele dorite. E important să ni se explice procedura, efectele și rezultatele pentru a știi la ce ne expunem și la ce să ne așteptăm.

Toată iarna visăm la vară

Îmi place iarnă, însă doar partea cu sărbătorile. Apoi aștept cu nerăbdare, vara. Fac planuri din timp pentru vacanța de vară. Am mai mare grijă la stilul de viață. Apelez la o dietă potrivită pentru a scăpa de câteva kg în plus. Între timp, mă mai răsfăț cu câteva ședințe de masaj de relaxare. Îmi pregătesc tenul și pielea pentru plajă.

Voi cum vă pregătiți pentru vară? Cum aveți grijă de voi iarna, pentru a fi minunate vara? 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

13 Comments

  1. Eu iubesc vara, clar .. urasc din tot sufletul iarna … Dra am o alimentatie corecta tot timpul si am aparate de gimnastica si.. incerc sa tin pasul 🙂

  2. Eu ma epilez si vara si iarna, e drept ca vara o fac mai des si mai cu chef. In rest folosesc creme hidratante si uleiuri pentru ca am pielea foarte uscata.

  3. Nu imi place iarna, nu imi place ca trebuie sa ma imbrac cu multe straturi sa nu dardai…daca as putea iarna as intra in hibernare. 😛 Eu ma epilez si vara si iarna, vara mult mai des…

  4. Sincer in perioada rece nu fac mari eforturi. Mi-as dori sa imi fac si eu epilare definitiva, dar astept sa mai scada preturile. Eu vreau sa-mi fac pe picioare si costurile ar fi suficient de mari. Cred ca pana una alta, raman la metodele clasice de epilare
    In perioada rece nu fac altceva decat sa ma tin hidratata si cand am timp sa-mi mai fac cate-un masaj

Leave A Reply

Read previous post:
Printre tonuri cenușii
Printre tonuri cenușii de Ruta Sepetys recomandare lectură

Printre tonuri cenușii - carte de excepție Printre tonuri cenușii este încă o carte citită în doar două zile. Multă...

Close