Cum asortăm corect ceasul cu ținuta la un eveniment

10

Există reguli pentru a asorta ceasul cu ținuta?

Da, trebuie să asortăm ceasul cu ținuta. Dar și cu evenimentul la care vom participa. Îmi place să merg la diverse evenimente. De fiecare dată studiez ținuta oamenilor și accesoriile. Sunt o fire critică și atentă la detalii. În plus, îmi place să mă inspir de la alți oameni. Nu de puține ori, am găsit combinații care mi-au plăcut, deși nu le credeam potrivite. Am aflat de branduri bune și rezistente în timp.

Eu sunt mare fan ceasuri de mână. Însă la anumite evenimente, renunț la el pentru că știu că nu se admite. De exemplu, la nunți nu se acceptă să porți ceas. Indiferent cât de scump sau de elegant e ceasul, evită să-l porți.

Cum asortăm corect ceasul cu ținuta la un eveniment?

Dacă suntem invitați la un eveniment, trebuie să fim atenți la dress code. Dacă nu e specificat pe invitație, atunci ne ghidăm după event, locație și oră.

  • Event de seară, ținută elegantă, ceas elegant

De cele mai multe ori, evenimentele de seară implică eleganță. Vom opta pentru o rochie de seară, elegantă. Și ne vom orienta spre cele mai bune ceasuri de damă. Ceasul cel mai potrivit este cu curea metalică și subțire. Ceasul trebuie să fie finuț, cu stil. E important să fie asortat cu restul accesoriilor. Verighetă, inel, brățară, cercei. Și încă un detaliu de care trebuie să țineți cont. Un ceas elegant nu trebuie să aibă cifre, eventual cele romane, dar mici și discrete.

La bărbați, ceasul este un accesoriu nelipsit. Sunt mereu atentă la ceasurile purtate de bărbați. Mă atrag și mă fascinează, iar dacă sunt corect asortate, cu atât mai bine. Bărbații pot să poarte destul de puține accesorii. Așa că ei sunt îndreptățiți să investească în ceasuri bune. Un ceas elegant la un bărbat înseamnă un ceas cu curea neagră, nu maro. Negrul denotă eleganță. Maro este mai mult pentru casual.

  • Event de zi, ținută casual, ceas casual

Dacă evenimentul este peste zi, putem opta pentru un ceas casual. Adică un ceas cu cadran puțin mai mare, care să iasă în evidență. Ceasul poate fi cu curea metalică sau din piele maro sau alte culori. Lăsăm negrul pentru evenimentele care impun eleganță.

E bine să asortăm culoarea ceasului sau a cadranului acestuia cu restul accesoriilor. În cazul bărbaților, vorbim de asortare cu brățări, catarama de la curea sau de la pantofi. Ceasul poate fi cu cifre romane sau arabe.

ceasul cu ținuta

  • Event în aer liber, ținută casual sport, ceas sport

Un event în aer liber, în weekend, impune o ținută comodă, sport. Doamnele vor opta pentru ceasuri colorate, supradimensionate. Domnii își vor putea etala ceasurile sport, de vacanță. Ele pot fi cu curea din silicon sau metalică. Cadranul poate avea chiar și afișaj electronic. Sunt ceasurile rezistente la apă și șocuri, ceasul de vacanță.

Investește în ceasuri de calitate!

Eu sunt o împătimită a ceasurilor. Și soțul meu iubește ceasurile. Dacă eu merg pe ceasuri fashion, el optează mereu pentru ceasuri de brand, de calitate. Având în vedere că bărbații nu se plictisesc așa repede de accesorii, îl susțin în achiziționarea de ceasuri bune. Le consider o investiție pe termen lung, care merită.

Soțul meu se informează înainte de a achiziționa un nou ceas. S-a documentat despre ceasuri automatice vs. quartz , cât și despre avantajele amândorura. A ales ce i s-a potrivit cel mai bine nevoilor sale. Consider că trebuie să avem mai multe ceasuri din diferite categorii. E plăcut să le schimbi pentru a evita monotonia. Dar e bine să poți asorta ceasul cu ținuta.

Voi țineți cont de regulile privind asortarea unui ceas cu ținuta? Sau dacă aveți un ceas preferat, îl purtați la toate evenimentele?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

10 Comments

  1. Mor cand ii vad pe cate unii, in miezul zilei, cu tinute de seara si ceasuri dintre cele mai elegante posibile. Sunt si femei si barbati care fac greseala asta. Nu zic ca eu sunt mare fashionista si respect toate regulile, dar unele mi se par de bun-simt. Si sa vezi domnii cu niste ceasuri enorme scoase peste o camasa fina, eventual si cu butoni!

  2. In ultima perioada n-am mai purtat ceas. Am pierdut vreo cinci ceasuri foarte scumpe si foarte dragi mie, erau amintiri de la persoane dragi..ceasuri vechi, în special, pe care trebuia sa le intorci zilnic… Ehee, acum am vreo trei pe care le port cu mare incantare doar la ocazii importante.

  3. Sincer eu nu prea port ceas, asa ca am scapat de toate grijile, insa uneori mai vad la altii ca nu prea asorteaza cum trebuie un ceas la evenimentul la care participa si nu-mi place.
    P.S Si ca sa fiu si putin rautacioasa, la barbati nu-mi plac ceasurile scoase de sub camasa fix ca sa se vada ecranul :))))

  4. Eu in general aleg ceasurile cu bratara metalica deoarece in viziunea mea sunt cele mai versatile si pot fi purtate la aproape orice tip de tinuta.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
ENGIE
ENGIE Thermo Smart te motivează să îți înlocuiești centrala termică

Acceptă schimbarea pentru mai mult confort Tindem să ne atașăm de lucruri prea mult. Ne vine greu să ne despărțim...

Close