Cum alegem o rochie de seară perfectă?

12

Rochie de seară – provocarea fiecărei femei

Când ești în căutarea unei rochii de seară, vei fi surprinsă de mulțimea de modele. Piața ne oferă o multitudine de culori și modele. Este dificil să găsești rochia de seară perfectă! Înainte de a porni în căutarea rochiei, trebuie să știm exact ce căutăm. E bine să avem în vedere câteva aspecte. Ar fi păcat să ne trezim cu încă o rochie de seară în dressing.

5 aspecte de luat în seamă când cumperi o rochie de seară

Toate femeile își doresc rochii unice, deosebite. Așa că e bine să învățăm să nu cedăm din prima. Înainte de a alege o rochie, trebuie avute în vedere câteva considerente!

  • Evenimentul la care vei participa

E bine să știm exact evenimentul la care vom purta rochia. Locația, ora evenimentului, ce tip de eveniment este, tematica evenimentului, dacă este cazul. Gândește-te la câte petreceri de acest fel vei lua parte, ca să știi de câte ori vei putea purta rochia. Dacă nu ești hotărâtă asupra modelului potrivit pentru acest tip de event, caută inspirație. Nu ezita să cauți poze cu tipul de eveniment pentru a te putea inspira asupra ținutei.

  • Alege un model clasic

Există modele de rochii care nu se demodează niciodată. Alege un astfel de model pentru rochia ta. Indiferent câți ani vor trece de la eveniment, modelul rochiei va fi mereu la modă. Va atrage privirile de fiecare dată. Și te va scoate din impas. O astfel de rochie va fi purtată de nenumărate ori.

Prețul ridicat poate fi justificat prin acest considerent. Cu siguranță, o astfel de rochie nu va zăcea uitată în dressing. Va fi mereu în centrul atenției. Va fi mereu o bună alegere și rapidă.

rochie de seară

  • Alege mărimea corectă

Pentru noi, pentru femei, e destul de greu să ne acceptăm mărimea. Mereu ni se pare că o rochie cu o mărime mai mică ne va face mai slabe. Alteori optăm pentru o mărime mai mare ca să ascundem imperfecțiunile. E foarte important să purtăm exact mărimea noastră.

Nu trebuie să ne fie lene să probăm 1-2 mărimi pentru a vedea care este cea potrivită. Nu trebuie să alegem pe grabă. E recomandat să mergem la shopping într-o dimineață răcoroasă. Rochia va arăta perfect pe noi alegând mărimea potrivită, nu mărimea dorită. În plus, ne vom simți mai confortabil.

  • Gândește-te la accesorii

Dacă nu dorești să achiziționezi noi accesorii, gândește-te ca rochia aleasă să se potrivescă cu ce ai deja. Poți lua cu tine accesoriile când mergi să probezi rochii. Însă dacă găsești rochia perfectă, nu ezita să o cumperi. Chiar dacă asta înseamnă să achiziționezi și accesorii potrivite.

rochie de seară

O rochie de seară perfectă se alege cu răbdare

Când pornești în căutarea rochiei perfecte, fii cu ochii în patru. Nu te grăbi, alege cu grijă mărimea, modelul și materialul. Îndrăznește să probezi modele clasice, dar și moderne. Analizează evenimentele la care se potrivește. Iar când simți că ai găsit o rochie de seară pe placul tău, nu ezita să o cumperi! Te vei simți minunat și vei străluci la petrecere!

Voi pe ce criterii alegeți o rochie de seară? La ce detalii sunteți atente?

Foto 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. stii ce-mi place mie cel mai mult? Ca n-ai umplut articolul de rochii lungi. Azi ne potrivim la articole intr-un fel, vine si al meu imediat despre rochii elegante scurte pentru tipe minione. la faza cu marimea ai mare dreptate. eu am vrut sa-mi iau o rochie cu un numar mai mare sa nu mi se vada burta, dar mi-am dat seama ca mai bine defilez cu ce am decat sa zica lumea ia uite-o si pe asta in ce hal ii vine rochia.

  2. Oh, e dificil sa alegi o rochie in general, darmite una speciala. Si e mai dificil sa alegi accesoriile potrivite care sa puna rochia in valoare in loc sa para totul un mare kitsch.

  3. Vai ce dragute rochii ai ales in pozele alea! Imi plac si cele negre, clasice dar favorita mea e ultima. Ce culoare o fi aia? Maro nu pot zice ca e.

  4. Toate cele prezentate de tine sunt foarte faine! Ador petrecerile si iubesc momentul acela in care trebuie sa-mi aleg tinuta. Deja m-ai inspirat cu cateva 🙂

  5. Eu iubesc rochiile de seara si le aleg in functie de model in prima faza. Ma ghidez dupa modelul pe care eu stiu ca ma avantajeaza si in functie de asta imi aleg modelul potrivit

Leave A Reply

Read previous post:
alege electrocasnice
Alege electrocasnice prin comparație

Cum poți alege electrocasnice? Alege electrocasnice pentru o viață. Eu pe principiul acesta am mers. Nu este ușor să alegi...

Close